CATRICE Full Satin lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-full-satin-lipstick-review-1

Volgens CATRICE ademen de nieuwe Full Satin lipsticks ‘joie de vivre’ en kwaliteit uit. Met tinten die vol van leven, liefde en passie zijn, lijkt het met de kleur wel goed te zitten, maar hoe zit het met de kwaliteit? Dat ga ik testen! Daarom lees je hier de CATRICE Full Satin lipstick review met twee van de tien tinten, namelijk 020 Full of Dreams en 070 Full of Love.

catrice-full-satin-lipstick-review-2

De verpakkingen zijn herkenbaar en lijken op de Demi Matt lipsticks. Je kunt deze twee varianten wel makkelijk uit elkaar houden. In tegenstelling tot de demi matte lipsticks, zijn deze hulzen glanzend. Aan de onderzijde vind je een sticker met het kleurnummer in dezelfde kleur als de lipstick zelf.

catrice-full-satin-lipstick-review

Ik houd van die kleine details die een lipstick een klasse uitstraling geven. Zoals hier, waarbij CATRICE haar naam in de lipsticks gedrukt heeft.

catrice-full-satin-lipstick-swatch-review

Links zie je de swatch 020 Full of Dreams en rechts zie je de swatch 070 Full of Love. Dit kan makkelijk een swatch zijn van een high-end merk, want het pigment is al bij één veeg fantastisch. Zo zie je maar dat goedkoop niet altijd duurkoop is.

Looks & review CATRICE Full Satin lipstick

Volgens CATRICE zijn het romige lipsticks met een satijnen finish, die een intense en hoog gepigmenteerde kleurervaring bieden. Ze zouden volgens het merk licht aanvoelen, hydrateren en je lippen verwennen met waardevolle, actieve ingrediënten, zoals wilde rozenolie en vitamine C. CATRICE maakt geen belofte over de houdbaarheid van de lipstick, maar die ga ik natuurlijk wel voor je testen!

020 Full of Dreams

catrice-full-satin-lipstick-review-020-full-of-dreams

De CATRICE Full of Dreams is een zachtroze nude tint met inderdaad een satijnen finish.

catrice-full-satin-lipstick-swatch-020-full-of-dreams-review

Met twee vegen zijn jouw lippen helemaal bedekt met dit prachtige pigment. Deze tint gaat zeker een favoriet van mij worden! catrice-full-satin-lipstick-swatch-020-full-of-dreams-review-1

070 Full of Love

catrice-full-satin-lipstick-review-070-full-of-love

De CATRICE 070 Full of Love is een helder rode lipstick met een blauwe ondertoon.

catrice-full-satin-lipstick-swatch-070-full-of-love-review-1

Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik meerdere keren per week rood draag op mijn lippen. Deze prachtige rode tint met een koele ondertoon, zal ik ook zeker vaker gaan dragen!

catrice-full-satin-lipstick-swatch-070-full-of-love-review

Beide tinten zijn een perfecte tint voor mij. De zachtroze nude tint kun je gemakkelijk matchen met een wat zwaardere ooglook. Dan vallen je lippen minder op, maar zijn ze alsnog omringd met een mooie kleur. En ja rood… Die kleur kan voor mij altijd haha. Ik houd van rode lipstick en kan er niet genoeg in mijn stash hebben. Natuurlijk knalt de kleur het beste als je het combineert met een wat rustigere ooglook.

Om te testen hoe lang de lipstick houdt, heb ik de tint 070 een aantal uren getest, waarbij ik ook gegeten heb. Hieronder zie je de foto die ik na vier uur maakte.

De lipstick is erg vervaagd en daar sta ik niet van te kijken bij een satin lipstick. Eet je in de tussentijd niet, dan ziet de lipstick er nog wel wat beter uit. Verder vind ik de lipstick heel fijn voor mijn lippen. Het voelt romig en licht aan en het hydrateert de lippen. Het laat een prachtige glans achter en een perfecte pigmentatie, dat het draagcomfort zeker ten goede doet. Daar kunnen sommige high-end merken nog wat van leren! Ik ben oprecht fan van de lipstick, door het intense pigment en het fijne en romige draagcomfort.

Ik heb je twee tinten laten zien, maar in totaal is de CATRICE Full Satin lipstick in tien tinten verkrijgbaar bij diverse drogisterijen met een CATRICE schap voor € 3,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

Tessa 4 februari 2020 - 09:22

Dit zijn echt super fijne lipsticks
mooie kleuren ook

Reply
Rachel Kromdijk 4 februari 2020 - 09:45

Wat maak je toch altijd mooie foto’s en wat een prachtige kleuren zeg!

Reply
Deb 4 februari 2020 - 10:23

Mooie kleurtjes, vooral Full of Dreams. Die wil ik zeker hebben en denk ook dat ie donker genoeg is voor mij. Sommige oudroze/nude tinten zijn net iets te licht voor mij, net of ik zombie lippen heb haha.

Reply
Cheyenne 7 februari 2020 - 15:26

030 is net een tintje donkerder maar ook een oud roze tint

Reply
bychristiana 5 februari 2020 - 08:07

Ik vind Full of love vooral erg mooi, ik ga toch ook eens kijken naar deze lipsticks. Wat een fijne prijsjes hebben die!

Reply
Eveline Fleur 6 februari 2020 - 10:07

Prachtige foto’s zeg en wat een fijne review. Ik vind beide kleuren je prachtig staan!

Reply

Plaats een reactie