CATRICE fall in colours limited edition | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice fall in colours limited edition sneak peek

De nieuwe limited edition van CATRICE combineert warme kleuren van levendige herfstbladeren, rijpe druiven en de gouden, late zomerzon. Het bevat alle essentials voor kleurrijke, expressieve looks. Scroll snel verder voor de sneak peek van de CATRICE fall in colours limited edition lijn.

catrice fall in colours cheek brush

Cheek brush | € 4,99
Met deze kwast kun je je highlighter en bronzer met precisie aanbrengen dankzij de ultra zachte synthetische haartjes en de speciale schuine vorm van de kwast. Zo kun je gerichte accenten zetten. Nu kan je moeiteloos de contouren van je gezicht accentueren en gemakkelijk een frisse, natuurlijke look creëren.

catrice fall in colours face brush

Face brush | € 5,99
Met deze kwast kun je gemakkelijk vloeibare en poedertexturen aanbrengen en blenden. Dankzij de ultra zachte synthetische haartjes wordt je foundation, poeder etc. optimaal geabsorbeerd. Dankzij de speciale vorm van de kwast kan de textuur gelijkmatig worden verspreid. 

catrice fall in colours eyeshadow brush

Eyeshadow brush | € 3,99
De ultra zachte haartjes zijn dicht op elkaar gebonden, zodat ze de textuur perfect kunnen absorberen. De kleuren kunnen vervolgens gemakkelijk en zacht worden geblend met de kwast. Het korte, ronde uiteinde van de kwast past zich aan aan de vorm van de oogleden. 

catrice fall in colours baked bronzing highlighting palette

Baked bronzing & highlighting palette | € 8,99 

In de herfst verleng je je zongebruinde huid met dit palette. De zijdezachte poedertextuur is gemakkelijk aan te brengen en te blenden en de tinten kunnen individueel gebruikt worden of gecombineerd om de contouren van je gezicht te accentueren. 

catrice fall in colours eyeshadow palette

Eyeshadow palette | € 14,99
Dit palette bevat 18 hooggepigmenteerde kleuren met warme gouden, bruine tonen en rijke bessen- en pompoen-nuances. De matte metallic en glinsterende finishes verzekeren veel variatie en garanderen onderscheidende looks. Verder heeft het een praktische, geïntegreerde spiegel. 

De CATRICE fall in colours limited edition is van midden september tot eind oktober 2022.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

Plaats een reactie