CATRICE EYEconista Lash Millionizer Mascara | SNEAK PEEK

door Daphne - verdraaid mooi
CATRICE-EYEconista-Lash-Millionizer-Mascara

Droom jij ook van een mascara die jou volle, lange en perfect gekrulde wimpers geeft? De all-round CATRICE EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara verzekert jou van zulke wimpers. Benieuwd naar deze mascara en wil je weten vanaf wanneer deze te koop is? Scroll dan snel verder.

CATRICE EYEconista Lash Millionizer Mascara

De nieuwe ster-mascara in het standaard assortiment van CATRICE geeft maar liefst 180% meer wimpervolume van de wimperwortels tot de puntjes. Dit blijkt uit onderzoek onder 30 vrouwen. Hier werd de wimpervolume gemeten aan de hand van instrumentele foto-analyses na het aanbrengen. De mascara is gemakkelijk in meerdere lagen aan te brengen voor bijzonder volle wimpers. Verder creëert het lengte en geeft het de wimpers een dramatische krul en diepzwarte wimpers. Dit resultaat houdt wel tot 24 uur aan.

De EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara bedekt elke individuele wimperhaar bij het aanbrengen. Hierdoor creëert het een fascinerend ‘open blik’-effect. Dankzij de romige textuur en het borsteltje worden de wimpers perfect gedefinieerd, zonder te klonten. CATRICE-EYEconista-Lash-Millionizer-Mascara-1

Het is dus een mascara die volume, lengte en krul geeft, wat dag en nacht houdt. Ik ben behoorlijk kritisch als het aankomt op mascara’s, maar de beloftes maken me wel erg nieuwsgierig. Ik moet mijn nieuwsgierigheid nog even in bedwang houden, want de mascara is pas te koop vanaf medio april. De adviesprijs is € 4,99.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

2 reacties

allaboutbertina 3 februari 2019 - 10:27

Ben heel erg benieuwd naar deze nieuwe mascara. Ik ben groot fan van de mascara’s van Catrice.

Reply
Tessa 3 februari 2019 - 17:34

De verpakking ziet er echt mooi uit. Ben benieuwd naar deze mascara wanneer die in de winkel ligt.

Reply

Plaats een reactie