CATRICE Clean ID Mineral Swirl Highlighter review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-clean-id-mineral-swirl-highlighter-review-2

Het is vandaag World Vegan Day! Ter ere daarvan, ontving ik van CATRICE een cadeautje uit hun 100% Clean Beauty vegan lijn en die heb ik voor je getest. Daarom lees je hier de CATRICE Clean ID Mineral Swirl Highlighter review.

De vegan Clean ID lijn bestaat uit zo eco-friendly mogelijke beautyproducten en met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, microplastics, minerale oliën, pure palmolie, exotische ingrediënten, kamfer, geurallergenen en synthetische kunststoffen.

catrice-clean-id-mineral-swirl-highlighter-review-1

De verpakkingen uit deze lijn zijn gemaakt van karton en gerecyclede materialen, met zo min mogelijk gebruik van plastic. Ondanks de karton feeling van het highlighter palette, vind ik het er niet goedkoop uitzien. Door de natuurlijke kleur in combinatie met de marmerlook, is het alsnog een leuk palette om te zien. Deze highlighter bevat trouwens 96% natuurlijke ingrediënten.

Swatch

catrice-clean-id-mineral-swirl-highlighter-swatch-020-gold-review

Er zijn twee tinten verkrijgbaar, waarvan ik je tint 020 Gold laat zien. Dit is een mooie, geelgouden highlighter. Het heeft een mooie en toch ook subtiele glans die ik op mijn arm al goed kan blenden. Die glans komt ook overeen met wat CATRICE belooft, namelijk een natuurlijke glans op je gezicht.

Look & review CATRICE Clean ID Mineral Swirl Highlighter

Op de foto’s hieronder heb ik de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen.

catrice-clean-id-mineral-swirl-highlighter-review-3

Met de minste aanraking heb je al een prachtige, gouden glans. Voor mij misschien net een tikkeltje aan de donkere kant, maar als ik het goed blend, kan het prima! Ik houd namelijk van warme highlighters. Het smelt mooi in de huid en met mijn overige poeders. Met deze highlighter ben jij het stralende middelpunt op World Vegan Day!

Dit leuke kaartje is trouwens niet zomaar een kaartje! Je kunt het namelijk planten, zodat er in het voorjaar vergeet-me-nietjes gaan bloeien voor de bijen. Ik heb geen groene vingers, dus wish me luck! Doe jij wat extra’s voor de natuur?

De CATRICE Clean ID Mineral Swirl Highlighter is verkrijgbaar in twee tinten voor € 5,59 en kun je kopen bij Kruidvat.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

bychristiana 1 november 2019 - 09:44

Wat maak je toch prachtige looks! Toen ik de highlighter zelf op de foto zag, dacht ik misschien dat deze wat te ‘goud’ zou zijn, maar ik heb net als jij een heel lichte huid en het resultaat is toch echt wel super mooi!

Reply
Tessa 1 november 2019 - 09:48

wat een mooi product, de highlighter zelf en de gebruikte materialen

Reply
Sonja 1 november 2019 - 20:47

Heel mooi! Ik kocht een lipstick van Alverde om World Vegan Day te promoten!

Reply
Deb 4 november 2019 - 20:43

Wat een leuke actie van Catrice om bij World Vegan Day stil te staan. Goed dat ze zo min mogelijk plastic en gerecyclede materialen gebruiken. Zouden meer merken moeten doen. Vind je look met de highlighter weer erg mooi geworden. En wat staat rode lipstick jou toch altijd prachtig 💄👌🏻!

Reply
Yara 6 november 2019 - 09:46

Wat een mooie glans! De swatch leek nogal warm en goud maar eenmaal op het gezicht vind ik hem heel mooi bij je staan🥰

Reply

Plaats een reactie