CATRICE Brush Ink Tattoo Liner Waterproof review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice-brush-ink-tattoo-liner-waterproof-review-2

Een eyeliner maakt een mooie ooglook voor mij echt af. Alleen soms kan het ook mijn hele look verpesten als het niet goed werkt en het een vlekken boel wordt. De nieuwste eyeliner van CATRICE zou een ware meester van precisie zijn. Of dat zo is, ga ik testen en daarom lees je hier de CATRICE Brush Ink Tattoo Liner Waterproof review.

catrice-brush-ink-tattoo-liner-waterproof-review-4

De eyeliner zit verpakt in een glanzend, kartonnen doosje. Ik weet dat sommige mensen dat zonde vinden van het papier, maar ik vind het zelf een pluspunt. Hierdoor kunnen mensen de eyeliner namelijk minder makkelijk open maken in de winkel en zo kom jij thuis niet voor vervelende verrassingen te staan.

catrice-brush-ink-tattoo-liner-waterproof-review-1

Het is niet zomaar een eyeliner en dat komt door de punt. Die bestaat namelijk uit meer dan 270 haren! Hierdoor is de punt erg flexibel en zou je moeiteloos langs de wimperlijn kunnen glijden. Volgens CATRICE zou die punt er ook voor zorgen dat je in no-time zowel fijne, gelijke lijnen kan zetten als dramatische eyeliner creaties, die de hele dag houdt.

catrice-brush-ink-tattoo-liner-waterproof-review-5

De swatch laat al zien dat de eyeliner diepzwart is en heel flexibel. Op mijn hand voelde de eyeliner al erg zacht aan, zonder dat je het idee had dat het allemaal losse haren waren.

Look & review CATRICE Brush Ink Tattoo Liner Waterproof

Op de foto hieronder kun je het resultaat zien op mijn ooglid. Het wenkbrauwproduct dat ik trouwens gebruikt heb, is de CATRICE Professional Brow palette en die review lees je hier.

Ik ben echt laaiend enthousiast over deze eyeliner. Het werkt snel, onwijs goed en is écht diepzwart. In eerste instantie was ik vrij huiverig door alle losse haren van de pen die wellicht open zouden gaan staan, maar daar merk je juist helemaal niks van. Door die haren is de eyeliner juist enorm flexibel en heel wendbaar, waardoor je een goede, strakke wing kunt zetten. Daarbij kun je zowel hele dunne als dikke lijnen zetten, dus het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Als je graag een eyeliner gebruikt met je ooglooks of juist wilt starten met het dragen van een eyeliner, dan raad ik je echt aan om deze te kopen. Ik ga in ieder geval zeker weer om een nieuwe als deze op is, want het is een enorme aanrader!

De CATRICE Brush Ink Tattoo Liner Waterproof is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen met een CATRICE schap en kost € 4,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Tessa 21 januari 2020 - 19:53

Mooie wing heb je gemaakt. Dat lukt mij echt nooit

Reply
Sonja 21 januari 2020 - 21:23

Ik moet hem nog testen! Ik ben benieuwd of het mij ook lukt!

Reply
Natascha - Beautyopinie 22 januari 2020 - 19:42

Ja, ik ben hier ook heel enthousiast over! Fijn is ie he?

Reply
Babs 23 januari 2020 - 10:35

Ik vind hem ook top, hij werkt zo prettig! Ik ben er ook heel blij mee!

Reply
Janine 21 februari 2020 - 10:38

Prachtige wing heb je gemaakt! Ik hoor veel positieve verhalen erover. Dat ik 1-2 keer slechte dingen hoor. Zodat hij smudge en dat je enorm moeite moet doen om het inkt eruit te krijgen. Ik kan het beste gewoon kopen en ervaren hoe IK het vind! Want deze foto van jou zegt zoveel belovend. Dat ik het wil proberen!

Liefs,
Janine

Reply

Plaats een reactie