CATRICE Brow Fix soap stylist review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice brow fix soap stylist review

Ik heb heel lang zitten twijfelen om de nieuwe Anastasia Brow Freeze in mijn virtuele winkelmandje te doen. Alleen op het moment dat ik eruit was, was het natuurlijk uitverkocht. Toen zag ik dat CATRICE sinds kort ook zo’n ‘zeepje’ in het assortiment heeft. Gelukkig greep ik daar niet naast! Daarom lees je hier de CATRICE Brow Fix soap stylist review met voor- en na-foto’s.

Zeep is echt het nieuwe beautygeheim en een enorme trend. Deze variant geeft je wenkies een direct lifting effect en is longlasting. 

catrice brow fix soap stylist review

De verpakking is heel basic en gemaakt van kunststof en dat is maar goed ook. Je moet het product voor gebruik namelijk vochtig maken met water of fixing spray voor ieder gebruik. Dan is het wel zo fijn dat je de verpakking gemakkelijk droog kunt maken.

Als je de zeep vochtig gemaakt hebt, ga je er met je spoolie over en laat je het voorzichtig ‘schuimen’. Dan breng je het aan op je wenkbrauwen en style je ze in het gewenste model. Wil je lekkere fluffy wenkies, waar dit soort zeepjes vaak voor gebruikt worden? Kam dan je haren zoveel mogelijk naar boven. Daarom is het ook een ideaal product voor wanneer je dunnere wenkbrauwen hebt, omdat je een optisch vollere look kunt creëren. 

Review CATRICE Brow Fix soap stylist

Op de afbeelding hieronder vind je twee foto’s en op foto één heb ik niets met mijn wenkies gedaan. Op de tweede foto bracht ik de CATRICE 48H Power Stay Brow Gel aan op de onderste lijn van mijn wenkies voor wat kleur. Ik blendde de kleur uit en borstelde mijn haren naar boven met de Brow Fix.

catrice brow fix soap stylist after

Let op dat je het product echt goed vochtig maakt en niet te zuinig bent met water/fixing spray, anders brokkelt het heel snel. Natuurlijk moet je het ook niet te nat maken, want anders vlekt je wenkbrauwproduct eraf en duurt het een eeuwigheid voor het droog is. Ja, ik spreek in beide gevallen uit ervaring. 😅 Je moet dus echt even oefenen om de juiste verhouding te vinden. Ik vind lauwwarm water het beste werken. Ik zou wel eerst je wenkbrauw naar wens intekenen, want nadien werkt het niet zo handig. 

Als je de juiste verhouding gevonden hebt, dan word je echt verliefd op dit product. Ik ben heel blij dat ik dit product nog een kans gegeven heb na die verschillende mislukte pogingen, want ik ben fan! Zodra de zeep opgedroogd is, gaan jouw wenkies geen kant meer op. Ook gaan de haartjes gedurende de dag niet hangen. Daarbij voelt het product ook prettig aan en heb je niet het idee dat je heel wat op je wenkies hebt zitten. Dat is voor mij ook echt een groot pluspunt! Kortom: ik ben fan en ik ga eindelijk met deze trend mee door dit product! 

De CATRICE Brow Fix soap stylist kost € 3,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop en Kruidvat. Het is vegan en cruelty free.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

theNextG1rl 25 augustus 2021 - 09:12

Ik vraag me bij zoiets altijd af of er nou echt zoveel verschil zit tussen een Catrice variant en een ABH variant. Gelukkig voor je bankrekening werkt deze ook prima!

Reply
Tessa 26 augustus 2021 - 19:45

Je hebt me enthousiast gemaakt voor dit product! Als mijn huidige wenkbrauw gels op zijn, ga ik voor deze kijken

Reply
Rachel kromdijk 28 augustus 2021 - 11:13

Het is inderdaad eventjes wennen en het uitvogelen, maar als je het eenmaal door hebt is het echt zo’n wereld van verschil!

Reply
bychristiana 29 augustus 2021 - 12:41

Weet je dat ik hier nu nog nooit van gehoord had? Ik gebruik al jaren een pommade voor mijn wenkbrauwen, en nooit iets anders;-)

Reply
Natascha - Beautyopinie 30 augustus 2021 - 19:45

Top tip dit! Zoveel betaalbaarder ook!

Reply

Plaats een reactie