CATRICE bang boom brow limited edition | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
catrice bang boom brow limited edition persbericht

Met de nieuwe CATRICE bang boom brow limited edition creëer je volle wenkbrauwen met maximale hold van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. In de collectie vind je onder meer de brow fix in zes verschillende tinten. Ik laat je de hele collectie hier zien.

catrice brow fix soap stylist kleur bang boom brow

Brow fix soap stylist | € 3,99
De doorzichtige variant van de brow fix heb ik al eens voor je getest, maar nou komt het merk ook met zes verschillende tinten. Voor elk wenkbrauwtype een goede kleur! Het lifting effect helpt bij het creëren van expressieve wenkbrauwen met langdurig volume in no-time! 

catrice face brow fixing spray

Face & brow fixing spray | € 4,99
Deze spray is alles wat je nodig hebt om je look te fixeren. Dankzij de toegevoegde groene thee voelt de matterende spray fijn aan op de huid en houdt het je perfect gestylde wenkbrauwen de hele dag in vorm.

catrice duo brow lift brush

Duo brow lift brush | € 2,89
Deze brush geeft je wenkbrauwen de perfecte vorm om te matchen met de vorm van je gezicht. Het professionele borsteltje met kwalitatieve, synthetische haartjes biedt twee keer hulp. Borstel je wenkbrauwen in een opwaartse beweging met de spoolie, breng ze in de ideale positie en fixeer ze met het ovale borsteltje. Vol volume voor unieke momenten! 

De CATRICE bang boom brow collectie is vanaf januari tot midden maart 2022 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie