CATRICE advent calendar diy 2021 unboxing | 03 Christmas collection

door Daphne - verdraaid mooi
catrice advent calendar diy 2021 unboxing inhoud christmas collection 3

Na de ‘doe het zelf’ adventskalender van essence, kon ik het niet laten om ook gelijk de variant van CATRICE te shoppen. Je hebt verschillende collecties en hier laat ik je de Christmas Collection 3 zien. Scroll dus snel verder om de CATRICE advent calendar diy 2021 unboxing te bekijken! Veel kijkplezier!

De volgende reviews staan al online:

De review van een soortgelijk oogschaduwpalette staat niet meer online.

De CATRICE advent calendar diy 2021 shopte ik op Notino voor € 35,00. Daar is deze variant uitverkocht, maar gelukkig hebben ze nog andere varianten. Momenteel kan ik de CATRICE kalender niet terugvinden. Wat gaan de adventskalenders toch altijd snel! Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie