CATRICE 48H Power Stay Brow Gel review

door Daphne - verdraaid mooi

Ik wissel regelmatig van wenkbrauwproducten. Alleen een product dat ik heel graag langere tijd gebruikt heb, is de L’Oréal Unbelieva Brow. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem eigenlijk een beetje vergeten was tot ik het nieuwe wenkbrauwproduct van CATRICE zag. Qua beloftes en qua gebruik praktisch hetzelfde, maar wel met een prijsverschil van zo’n € 9,00. Is het een leuke dupe of kun je beter de duurdere variant aanschaffen? Ik test het en daarom lees je hier de CATRICE 48H Power Stay Brow Gel review met swatches in de kleur 010 Light.

Deze brow gel heeft een longlasting waterproof formule. Het kleurt je wenkbrauwen niet alleen, maar zorgt er ook voor dat je wenkbrauwhaartjes op zijn plek blijven zitten. Tot wel 48 uur!

catrice 48h power stay brow gel review

De applicator is vergelijkbaar met die van een lipgloss of liquid lipstick met zowel een brede als platte kant. Volgens CATRICE kun je het product zo gemakkelijk aanbrengen en verdelen. De huls zit verpakt in een kartonnen doosje met daarop meer informatie en de beloftes. 

De brow gel is verkrijgbaar in drie tinten: 010 Light, 020 Medium en 030 Dark. Ik laat je hier de lichtste tint zien. Light is een vrij koele, taupe tint, maar helemaal niet zo licht als de naam doet vermoeden. Wanneer je twijfelt over de kleur, zou ik daarom voor een tintje lichter gaan als ik jou was. 

catrice 48h power stay brow gel swatch 010 light review

Look & review CATRICE 48H Power Stay Brow Gel

Hieronder vind je twee foto’s. Op de eerste foto draag ik geen product en op foto twee heb ik de 48H Power Stay Brow Gel aangebracht.

catrice 48h power stay brow gel swatch 010 light review before catrice 48h power stay brow gel swatch 010 light review after

Al bij de eerste veeg zie je het intense pigment en daarom heb je ook bizar weinig product nodig voor dit resultaat. Ik gebruik zelf het liefst een schuin kwastje, zodat ik veel strakkere wenkies kan creëren dan met de bijgevoegde applicator en zo een netter resultaat heb. Wil je een ombre of meer fluffy wenkbrauw? Kam het product dan direct na het aanbrengen door met een spoolie. Wacht niet te lang, want het droogt onwijs snel! 

Eenmaal opgedroogd blijft de gel (die niet plakt!) echt als een huis zitten. Het plakt niet en is smudge- en waterproof. Ik heb alleen niet getest of het echt 48 uur op je huid en wenkies blijft zitten. Ik vind het namelijk erg belangrijk om mijn huid ’s ochtends en ’s avonds goed te reinigen. Al vertrouw ik hier wel op, want ’s avonds ziet het er nog steeds uit alsof je het net aangebracht hebt. Dit product is dus echt fantastisch en een absolute aanrader! Ik zou daarom de duurdere L’Oréal variant lekker laten liggen en gaan voor deze budgetproof variant.

De CATRICE 48H Power Stay Brow Gel kost € 4,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop en Kruidvat. Het is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie