CATRICE 24H brush liner review

door Daphne - verdraaid mooi
catrice 24H brush liner review-2

Als ik een eyeliner gebruik, neig ik vaak naar een eyeliner stift. Toch werd ik nieuwsgierig van de nieuwe vloeibare eyeliner van CATRICE. Zou ik het zonder geknoei kunnen gebruiken? Je leest het hier in de CATRICE 24H brush liner review.

catrice 24H brush liner review-1

De eyeliner is verkrijgbaar in een normale long lasting en een waterproof variant. Ik ben voor de normale variant gegaan, die volgens CATRICE ook al een 24 uur langhoudende formule heeft. Hierin vind je wel hydraterend kokosnootwater, maar geen parabenen, microplastics en PEG’s.

catrice 24H brush liner review-3

Het kwastje is flexibel, waarmee je een diepzwarte, matte textuur accuraat kunt aanbrengen op de wimperlijn. Hiermee zou je ook dramatische cat eyes met een extreme wing kunnen creëren. Dat het kwastje flexibel is, zie je aan de swatches op de afbeelding hieronder.

catrice 24H brush liner swatch review

Het pigment is echt diepzwart en heel mat. Het kwastje voelt tot nu toe goed en flexibel aan.

Look & review CATRICE 24H brush liner

catrice 24H brush liner review

Ik heb een tijd geleden al eens een vloeibare eyeliner van een ander merk gebruikt en dat was geen succes. Daar waren de haren namelijk een stuk langer, waardoor er best wat product in mijn wimpers kwam. Deze vloeibare eyeliner heeft korte haren, waardoor ik daar geen last van heb. Daarbij kun je zo je lijn makkelijk leiden naar de perfecte wing. Hoe dik je wing is, hangt af van het hoeveelheid product die je op het kwastje doet. Je kunt het dus zelf makkelijk bepalen. Ik had het niet verwacht, maar ik vind deze vloeibare eyeliner echt een succes!

De CATRICE 24H brush liner is verkrijgbaar bij Kruidvat en Boozyshop voor € 2,99. Houd je zelf toch meer van een eyeliner pen? Dan is de CATRICE brush ink tattoo liner echt een aanrader.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 18 november 2020 - 08:21

Mooi resultaat! En dat voor zo’n prijs;-)

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 24 november 2020 - 18:11

Super mooi resultaat en lekker budgetvriendelijk. <3

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie