Carbon Bright Activated Charcoal review

door Daphne - verdraaid mooi
carbon-bright-activated-charcoal-review

Een stralende, witte glimlach… Wie wil dat nou niet? Ik heb van mezelf redelijk witte tanden, maar ze zijn zeker witter geweest. Ik ga kijken of ik ze net weer een tintje witter kan krijgen met een zwart poeder! Je leest hier de Carbon Bright Activated Charcoal review.

carbon-bright-activated-charcoal-review-2

Verschillende factoren kunnen je tanden geler maken. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde etenswaar en drankjes, maar ook door medicatie, je genen en leeftijd. De Carbon Bright Activated Charcoal is gemaakt van 100% organisch kokosnoot. De actieve kool heeft een erg hoog absorptievermogen en neemt kleurstoffen en giftige stoffen op. Het resultaat is natuurlijke wittere tanden en een frisse adem, door de mintsmaak die toegevoegd is.

carbon-bright-activated-charcoal-review-3

Het poeder is, zoals je ziet, écht pikzwart en het heeft een onwijs fijne textuur. Gelukkig is de poeder goed verpakt met een draaidop en een extra deksel onder de dop die je echt tussen de randen duwt. Zo hoef je niet bang te zijn dat straks alles onder de zwarte poeder zit.

carbon-bright-activated-charcoal-review-4

Je gebruikt dit product door een zachte, natgemaakte tandenborstel in het poeder te dippen. Daarna poets je twee minuten in een draaiende beweging, zodat het product overal terecht komt. Daarna spoel je het gebit goed na met water.

Review Carbon Bright Activated Charcoal

Om je het verschil te kunnen laten zien, heb ik op dezelfde plek en met hetzelfde daglicht twee foto’s gemaakt. De eerste foto is voor het poetsen en de tweede foto is na één keer poetsen met het product.

carbon-bright-activated-charcoal-review-voor carbon-bright-activated-charcoal-review-na

Ik heb het gevoel dat de gelige gloed van de eerste foto verminderd is en de tanden er net wat frisser uit zien. Het resultaat is subtiel, maar wel aanwezig.

carbon-bright-activated-charcoal-review-5

Het is heel gek om met dit product je tanden te poetsen, want het schuimt totaal niet. Daarom is het gevoel heel anders dan als je poetst met tandpasta. Daarbij moet je ook goed opletten dat je je mond zo dicht mogelijk houdt tijdens het poetsen, want anders zit het echt overal. Waar de geur van mint wel aanwezig is, proef je het totaal niet. Het smaakt eigenlijk nergens naar. Na het poetsen en het spoelen van de mond voelen mijn tanden onwijs glad aan. Ik krijg er een heel fris en schoon gevoel van. Dit product ga ik vaker gebruiken!

De Carbon Bright Activated Charcoal is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,99.

carbon-bright-activated-charcoal-review-1

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie