Cadeaus voor de feestdagen | Rituals & adventskalenders

door Daphne - verdraaid mooi
cadeaus voor feestdagen ideeen rituals adventskalender

Bij de kerstdagen draait het niet alleen om samenzijn, maar ook om het geven en het delen. En vooral bij dat ‘geven’ kan het nog al eens een uitdaging zijn wát je dit jaar nu weer moet verzinnen… Ik heb me daarom eindelijk eens verdiept in een merk met zowel een bodycare- als homecollectie en volgens mij het nummer één merk is als het gaat om luxe giftsets waar iedereen blij van wordt: Rituals. Ook geef ik je een leuke tip om zelf helemaal in stijl af te tellen naar de Kerst. Scroll daarom snel verder voor cadeau inspiratie voor de feestdagen.

Rituals cadeaus | home & body

Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik Rituals eigenlijk zelf nog niet zo goed ken. Zonde, want ik hoor praktisch alleen maar goede verhalen. Daarom vond ik het hoog tijd om voor de feestdagen met mijn neus in de Rituals producten te duiken. Zeker omdat het echt een merk is met prachtige giftsets en luxueuze verpakkingen. Daarbij staan de luxe designs in praktisch iedere ruimte en in ieder huis mooi.

Rituals Serendipity limited edition collectie

Nieuw van het merk is de Serendipity collectie. Over deze limited edition lijn zegt Rituals: “Laat je verrassen door het uitzonderlijke gevoel van onverwacht geluk en geniet van hernieuwde energie. Omarm deze onvoorziene momenten in je leven en laat ze je hart vullen met blijdschap en vrolijkheid. Open je hart voor het onbekende en vier de kracht van oprechte aandacht.” Serendipity staat synoniem voor erkenning, het creëren van bewustzijn en het brengen van geluk en genot in het dagelijkse leven.

rituals serendipity limited edition collectie cadeau feestdagen kerst review

Ik gaf al aan dat ik het merk beter wilde leren kennen, dus om gelijk de daad bij het woord te voegen heb ik drie items van de Rituals Serendipity collectie besteld. De exclusieve geur is fris, verrijkt met zachte bloemen en een houtachtig akkoord. Het prachtige, blauw elixer design heeft iets magisch en straalt luxe en rust uit. Verder zijn de producten uit de collectie verrijkt met een unieke mix van tien exotische oliën voor een ultrazachte, gehydrateerde huid.

Ik heb hier en daar al wel eens gesnuffeld aan de geuren van Rituals en wat me altijd opvalt, is de bijzondere en rijke geurbeleving en het verhaal achter een lijn. Dat maakt zo’n product al zoveel bijzonderder dan vergelijkbare producten van andere merken. Hetzelfde geldt voor het design van zowel de producten als de giftsets. En wat ik van de producten zelf vind? Tja… Goed, fijn! Kortom: het complete plaatje klopt.

Tel af tot Kerst | adventskalender

Vergeet ook jezelf niet en tel af tot de kerstdagen met een adventskalender. Ik heb er dit jaar zelf 16 unboxt in YouTube video’s… Overdrijven is ook een kunst😉, maar zo krijg je hopelijk genoeg inspiratie om de juiste keuze te maken. Met een adventskalender maak je iedere dag een vakje open en trakteer je jezelf dus op een leuk cadeautje; beauty, chocolade, thee… Noem het op en er is een kalender van! En is een vakje misschien niet jouw smaak? Geef het dan aan iemand die het wel kan gebruiken. Dat past helemaal bij de kerstgedachte! 

adventskalender cadeau feestdagen kerst

Bron afbeeldingen: debijenkorf.nl

De Rituals Serendipity collectie shop je onder meer bij De Bijenkorf. Veel adventskalenders zijn al uitverkocht, dus wees er snel bij als je er een op het oog hebt.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 22 november 2021 - 10:10

Ik heb ooit voor Rituals gewerkt en nu ik voor een ander merk werk, gebruik ik eigenlijk nooit meer Rituals producten. Wel ben ik nog steeds fan van hun geuren voor in huis; de geuren zijn erg lekker en ook de vormgeving ervan vind ik altijd erg mooi.

Reply
Natascha - Beautyopinie.nl 22 november 2021 - 12:36

Ik ben een enorme Rituals fan haha. Wel vaak in combi met wat minder geparfumeerde producten maar vooral hun bodybutters en doucheproducten vind ik ohhhhhhh zo lekker!

Reply
Deb 24 november 2021 - 22:48

Haha, je hebt inderdaad heel wat adventskalender uitgepakt 😂. Ik heb er ook een liggen, maar ik ga wachten tot 1 december en probeer ook de reviews ervan ff te vermijden. Wat betreft deze nieuwe LE collectie van Rituals ben ik super benieuwd geworden. Ik ben over het algemeen fan van de Rituals geuren en denk dat dit er ook weer eens is die ik super lekker zal vinden. Gaat op mijn wishlist!

Reply

Plaats een reactie