Bronz’Express Tinted Self-Tanning Lotion Intense review

door Daphne - verdraaid mooi
bronz'express tinted self tanning lotion intense review

Nadat ik vorig jaar de Magic Radiance Drops probeerde van Bronz’Express, test ik deze keer de intense lotion om een bruine tint te faken. Krijg ik een egaal bruine huid zonder zon? Je leest het hier in de Bronz’Express Tinted Self-Tanning Lotion Intense review met de speciale applicator glove.

bronz'express tinted self tanning lotion intense review-1

De flacon zit verpakt in een kartonnen omhulsel met de herkenbare bruine tint, waar je meer informatie vindt over het product en de bestanddelen. De flacon zelf is van plastic en heeft een goudkleurige plastic draaidop. Let wel op wanneer je de flacon opent, want de lotion is vrij dun en de opening is groot. De glove zit in een zakje met ziplock sluiting, die je dus gemakkelijk kunt hergebruiken en mee kunt nemen op reis.

bronz'express tinted self tanning lotion intense review-3

Gebruik lotion & glove

De lotion is zowel geschikt voor het gezicht als het lichaam en kun je het beste aanbrengen op een gereinigde huid. Bronz’Express adviseert om de lotion op het gezicht aan te brengen met een wattenschijfje, zodat je het gelijkmatig op het gezicht, hals en decolleté kunt aanbrengen. Let op dat je de haarlijn en wenkbrauwen vermijd om gekke vlekken te voorkomen.

bronz'express applicator glove review

Voor het lichaam kun je de Bronz’Express applicator glove gebruiken als tool. Die heeft twee zijden, namelijk een dunne stoffen kant en een fluweelachtige kant met een speciale laag aan de binnenzijde die niet vochtdoorlatend is. Zo zijn je handen beschermd tegen vlekken.

bronz'express applicator glove review-1

De fluweelachtige laag zou ervoor zorgen dat je de lotion streepvrij en egaal over het lichaam kunt verspreiden. De handschoen is herbruikbaar en kun je wassen op 40 graden. Daarna moet je het aan de lucht laten drogen en niet in de droger gooien.

bronz'express tinted self tanning lotion intense review-2

Beloftes en review Bronz’Express Tinted Self-Tanning Lotion Intense

Met deze lotion zou je een langdurige bruine kleur in slechts een paar uur kunnen realiseren. De lotion zelf is al getint, waardoor je huid direct al een vleugje kleur krijgt. Die teint wordt met de tijd iets donkerder. Het resultaat volgens Bronz’Express is een mooie, natuurlijke gebruinde huid, zonder dat je de huid bloot moet stellen aan schadelijke uv-stralen. Wil je de bruine teint behouden? Breng het dan één keer per week opnieuw aan.

Normaal gezien ben je van me gewend om een foto te zien met mijn benen, waarbij het ene been geen product bevat en het andere been wel. Alleen hadden mijn benen deze keer al redelijk wat zon gezien, waardoor je geen eerlijk beeld zou krijgen. Een zone van mijn lichaam dat praktisch nooit in de zon komt, is mijn gezicht en hals. Daarom zie je het resultaat van de Bronz’Express op de foto hieronder.

bronz'express tinted self tanning lotion intense review-look

Wauw wat een verschil! Bekijk iedere andere foto op mijn blog en je ziet hoe bleek mijn gezicht en hals er normaal gezien uitzien. Kleine disclaimer: op de foto heb ik wél blush op, maar geen bronzer. Dus ik ben eindelijk eens bruin in mijn gezicht… En hoe! Zelfs mijn vriend dacht dat ik stiekem toch liters make-up op mijn gezicht gesmeerd had toen hij de kamer binnen stapte haha. Daarbij was het ook heel makkelijk aan te brengen met een wattenschijfje en heb je zeer weinig nodig. Twee keer je flesje snel heen en weer draaien op het wattenschijfje is al voldoende voor je gezicht en hals. Waar je wel even op moet letten is dat een wattenschijfje geen plastic achterkant bevat zoals bij een handschoen, waardoor je vingers dus mee gekleurd worden. Snel je handen wassen met koud water dus als je klaar bent! Ik heb mijn nieuwe liefde gevonden voor de zomer én de winter!

De Bronz’Express Tinted Self-Tanning Lotion Intense kost € 24,50 – 100 ml. De applicator glove kost € 9,25. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier. De lotion is geschikt voor alle huidtypes. Let op: het bevat geen UV-bescherming, dus als je naar buiten gaat moet je je beschermen tegen de stralen.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Rachel Kromdijk 23 april 2020 - 16:16

Ik ben er ook wel verliefd op.. alleen de geur loop ik vaak tegenaan.. heel mijn bed ruikt er dan ook naar. Deze heb ik nog niet eerder geprobeerd dus hier ben ik wel benieuwd naar.

Reply
Deb 23 april 2020 - 19:46

Wat een mooi en natuurlijk resultaat! Ik kende het merk nog niet maar het ziet er super goed uit.

Reply

Plaats een reactie