Bronz’ Express Magic Radiance Drops review + winactie

door Daphne - verdraaid mooi
Bronz-Express-Magic-Radiance-Drops-review-4

Bruinen zonder zon en daarom ook zonder schadelijke UV straling en zonder uren te moeten puffen in de warme zon: ik houd ervan. Zeker met bruiningsproducten die je kunt combineren met je gebruikelijke dagverzorging. Daarom lees je hier de Bronz’ Express Magic Radiance Drops review. Ik mag dit product ook nog eens twee keer weggeven in een winactie. Scroll door naar beneden om de voorwaarden te lezen.

Bronz-Express-Magic-Radiance-Drops-review-3

 


De flacon zit verpakt in een kartonnen omhulsel, waar je meer informatie vindt over dit product en hoe het gebruikt moet worden. De flacon zelf is gemaakt van plastic en bevat een schroefdop. Zo kun je het veilig meenemen op reis, zonder dat de inhoud van je tas er zongebruind uit ziet.
Bronz-Express-Magic-Radiance-Drops-review-2
De Magic Radiance Drops zijn zelfkleurende druppels met Aloë Vera die je eenvoudig mengt met de dagelijkse verzorging. Ze kunnen niet los gebruikt worden zonder een crème of lotion! De drops geven de huid een natuurlijke ’tan’. Daarom is het perfect om de huid na de vakantie de bruine kleur te laten behouden of om de huid die snakt naar de zon te verwennen. Let wel op dat deze drops geen zonnefilters bevatten en je daarom niet beschermd bent tegen de schadelijke effecten van de zon.

Zo werkt het

Dit product werkt heel simpel. Je mengt namelijk een paar druppels met een crème, serum of andere huidverzorging in je handpalm en masseert het licht in op de huid. Let op dat je je haargrens en wenkbrauwen vermijdt. Voor je gelaat heb je zo’n 2 tot 3 druppels nodig en voor het lichaam 5 tot 6 druppels per zone (armen, benen, buik…). Daarna was je je handen met koud water en kan je het product zijn werk laten doen! Als het aantal geadviseerde druppels niet genoeg doet voor jouw huid, dan kun je het aantal natuurlijk aanpassen aan jouw huidtype en de gewenste kleur.

Bronz-Express-Magic-Radiance-Drops-review-1

Je moet niet bang zijn dat er ineens veel te veel druppels uit komen, want je kunt het heel gemakkelijk doseren. De onderkant van de flacon kun je namelijk induwen om zo heel precies het aantal gewenste druppels eruit te krijgen. Op mijn hand zie je één druppel. Je kunt dus nogal een tijd doen met één verpakking van 30 ml.

Review Bronz’ Express Magic Radiance Drops

Om goed te kunnen laten zien wat het resultaat is van dit product, heb ik één been niet behandeld en één been wel behandeld met de drops. Gelukkig is het geen jurkjes weer, anders kan het nogal raar overkomen… Zoals je duidelijk op de foto hieronder kunt zien, is het linkerbeen een melkfles en het rechterbeen gebruind.

Bronz-Express-Magic-Radiance-Drops-review-result

Ik vind het resultaat erg mooi en natuurlijk ogen. Het slaat niet oranje uit en je krijgt geen vlekken of rare strepen. Mijn been is netjes egaal gekleurd en geen buitenstaander die weet dat deze tint niet van de zon is. Daarnaast vind ik het erg prettig dat je deze druppels kunt combineren met je dagverzorging. Zo hoef je niet te kiezen en heb je het beste van beiden, dus zowel een goede verzorging voor de huid als een bruine tint. Het mengen van de druppels met de lotion gaat erg makkelijk en snel in de handpalm en na het wassen van de handen, is op de handen niets meer zichtbaar.

Winactie Bronz’ Express Magic Radiance Drops

Ik mag twee mensen blij maken met de Bronz’ Express Magic Radiance Drops. Wil je zelf ook een egale bruine tint zonder zon? Volg dan onderstaande stappen en wie weet ontvang jij binnenkort dit product van Bronz’ Express thuis.

  • Ga naar mijn Instagramaccount @verdraaidmooi en klik op de foto met de benen. Dat is dezelfde foto als die je hierboven ziet.
  • Laat een reactie achter onder de foto. Extra lootje voor de winkans: tag je vrienden onder de foto!
  • Volg mij @verdraaidmooi
  • Volg @academienederland
  • Volg @bronzexpressnl

Je kunt meedoen tot en met 9 september. Daarna ontvangen de winnaars een DM.

Volg de stappen goed als je kans wilt maken, want dit wordt gecontroleerd! Bronz-Express-Magic-Radiance-Drops-review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Marian 28 augustus 2019 - 22:56

Dat zou ik ook wel willen proberen, wie wil er nu niet bruinere benen. Helaas heb ik geen IG.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 30 augustus 2019 - 00:06

Ja, bruine benen zijn prachtig! Ah jammer! Helaas geldt deze actie alleen via Instagram, maar er komen af en toe ook winacties aan die ook geldig zijn op mijn blog!

Reply
Willy Nijssen 30 augustus 2019 - 09:45

Ik loot onwijs graag mee en ben benieuwd of ik met dit product ook mooie bruine benen krijg!

Reply
Anneliese de Waal 1 september 2019 - 16:33

Mee gedaan, alle stappen door lopen 🙂 🙂

Groetjes Anneliese

Reply

Plaats een reactie