Bourjois Eye Catching Felt-Tip eyeliner review

door Daphne - verdraaid mooi
bourjois-eye-catching-eyeliner-review-1

Een mooie ooglook krijgt net een beetje extra power als je het afmaakt met een eyeliner. Deze keer ga ik voor een cat-eye en daarom lees je hier de Bourjois Eye Catching Felt-Tip eyeliner review. Hiermee zou je met een stempel ook de perfecte wing kunnen creëren.

bourjois-eye-catching-eyeliner-review-2

De eyeliner heeft twee zijden. Aan de ene zijde vind je een platte tip die je kunt gebruiken om een perfecte wing op je huid te stempelen. Met de andere kant trek je de lijn door om een perfecte strakke lijn te creëren. Volgens Bourjois heeft de eyeliner een intens zwarte kleur die niet vervaagt.

bourjois-eye-catching-eyeliner-review-3

De swatch laat al duidelijk de verschillende zijden van de eyeliner zien. Aan de ene zijde heb je dus een dik vlak en om het door te trekken heb je aan de andere zijde een normale punt.

Review Bourjois Eye Catching Felt-Tip eyeliner

bourjois-eye-catching-eyeliner-review-look

De eyeliner is mooi zwart en werkt goed, alleen het is niet helemaal geschikt voor mijn diepliggende ogen. Hierdoor kun je geen perfecte stempel zetten, maar meer een omlijning die nog ingekleurd moet worden. Daarom werkt het niet zoals het zou moeten, maar is het alsnog te gebruiken. Doordat je wel een omlijning kunt ‘stempelen’ is het maar een kwestie van intekenen voor je alsnog de perfecte wing hebt. Voor hele dunne lijnen is deze eyeliner niet geschikt, maar dat hoort natuurlijk ook niet bij een cat-eye. Verder werkt de eyeliner heel soepel en glijdt het zonder moeite over de huid. Ik gebruik hem dus anders dan de bedoeling is, maar het is alsnog prima geschikt voor mij!

bourjois-eye-catching-eyeliner-review

De Bourjois Eye Catching Felt-Tip eyeliner is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 11,99 en is oftalmologisch getest.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie