Bourjois Big Lashes Oh Oui mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review-3

Prachtige, volle wimpers? Oh Oui, bonjour! Ik ga de nieuwe mascara van Bourjois testen, die je intens lange wimpers zou geven. Lees hier de Bourjois Big Lashes Oh Oui mascara review.

Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review

Bourjois is een merk uit Parijs. Bij Parijs denk ik aan de stad van de liefde en daar hoort natuurlijk de kleur rood bij. Dat deze mascara die kleur heeft is daarom niet zo heel gek. De elegant gevormde huls en de sierlijke letters met ‘oh oui’ maken het romantische plaatje compleet.

Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review-2

De mascara met een lichtgewicht formule heeft een zigzag fiber borsteltje die er volgens Bourjois voor zorgt dat je laag na laag een spectaculair volume op kunt bouwen zonder de wimpers te verzwaren. Daarbij zou iedere wimper door een perfect laagje mascara omhult worden en een ultra zwarte, intens gekrulde en volle wimperlook creëren met intens lange wimpers. De intensiteit kun je opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Door de verrijkende collageen formule en de zwarte pigmentatie creëer je een intense wimperlook zonder klontjes.

Look & review Bourjois Big Lashes Oh Oui mascara

Om te kijken wat het effect is van de mascara om te oordelen of het doet wat Bourjois belooft, vind je hieronder twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo kun je goed het verschil zien!

Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review-look-4Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review-look-1Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review-look-3Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review-look-2

Vanaf de eerste laag heb je lengte en volume. Ik heb zelf twee laagjes aangebracht, omdat ik houd van erg aanwezige wimpers. Toch voelen de wimpers niet aan alsof ik veel mascara aangebracht heb én de mascara wordt niet hard op de wimpers. Verzwaren doen ze dus niet, net zoals Bourjois belooft! Vooral de lengte valt mij op en dat zie je goed bij de foto’s waar ik naar boven kijk. Het borsteltje is aan de grote kant. Dat is ideaal voor de bovenste wimperlijn, maar net wat te groot voor de onderste wimperlijn. Dan raak je namelijk snel huid en ga je dus stempelen met de mascara. Daar moet je dus mee uitkijken. Verder ben ik normaal gezien geen fan van een fiber borsteltje, omdat je snel klontjes creëer. Toch is dat bij deze mascara niet het geval. Wel lengte en volume met een intens zwart resultaat, maar geen klontjes. Dat is wat ik verwacht van een mascara!
Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review-look

De Bourjois Big Lashes Oh Oui mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 14,99.

Bourjois-big-lashes-oh-oui-mascara-review-1

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

3 reacties

Nicky 1 oktober 2019 - 09:52

Wauww.. vind het resultaat echt prachtig, zowel lengte als volume is aanwezig. Deze ga ik zelf ook eens uitproberen.

Reply
Tessa 1 oktober 2019 - 10:15

wow wat een indrukwekkend effect geeft deze mascara!

Reply
Sonja 1 oktober 2019 - 18:32

Zoooooo nou die doet het goed zeg!

Reply

Plaats een reactie