Borotalco deodorant én bootcamp | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
borotalco-deodorant

Met de Borotalco Deodorant breng je de geur van Italië naar Nederland. Deze deodorants zijn geliefd door hun unieke, subtiele parfum en doeltreffende formule met natuurlijke Microtalk. De unieke samenstelling is verfrissend en biedt een aangenaam droog gevoel tot wel 48 uur lang.

Borotalco biedt een volledige productlijn met spray- en roll-on deodorants voor mannen en vrouwen. Er zijn vijf varianten, zodat iedereen op zijn eigen manier een halt kan toeroepen aan de transpiratie, namelijk:

  • Original, met het originele en unieke parfum van Borotalco
  • Invisible, tegen gele en witte vlekken
  • Intensive, tegen sterke en overmatige transpiratie
  • Pure, laat de huid ademen. Deze variant bevat geen aluminiumzout
  • Active, activatie van een boost aan frisheid door transpiratie en beweging

Microtalk

Het geheim van Borotalco is microtalk. Dit is een fijngemalen poeder afkomstig van een speciaal natuurlijk kleimateriaal: talk. Dit werkt absorberend op de huid. Dankzij de structuur en samenstelling, plaatst het zichzelf op de zweetdruppeltjes en helpt het voelbaar het vochtige gevoel dat samenhangt met zweten, te verminderen. Het laat de huidporiën op natuurlijke wijze ademen en is bovendien in staat de huid te kalmeren en beschermen tegen irritatie.

Geur van Bella Italia

De verleidelijke geur is minstens net zo uniek ingrediënt van de Borotalco deodorants. De deodorant is als een echte parfum samengesteld met lichte en natuurlijke geurnoten. De topnoten zijn een bruisende samensmelting van bergamot en citrus, de bloemige kernnoot bevat iris, viooltjes en rozen en in de opwekkende basisnoot vinden we vanille en muskus.

Borotalco Bootcamp

Op 1 juni aanstaande viert Borotalco haar komst naar Nederland met de Borotalco Bootcamp. Dit is een sportieve strand battle op St(r)andplaats Nederzandt Noordwijk. Onder begeleiding van coach Anouk Hoogendijk kan iedereen zich van zijn sportiefste kant laten zien! Deelname is gratis voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. De Bootcamp is prima te doen voor iedereen die een beetje conditie heeft. Kijk voor deelname en inschrijving op www.borotalco-actie.nl, want vol is vol.

Alle Borotalco deodorants zijn dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid. De Borotalco deodorant is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 4,29.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

1 reactie

Marloes 20 mei 2019 - 14:55

Klinkt goed! Ik kende deze nog niet!

Reply

Plaats een reactie