Boots Live + Be | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
boots-live-be

Even tijd voor jezelf met de heerlijke verzorgingsproducten van Boots Live + Be. Deze lijn bestaat uit vier geurlijnen, namelijk Awakening Glow, Beautiful Connection, Captivating Pause en Woodland Whisper.

De lijn bevat alle dagelijkse benodigdheden voor je lichaamsverzorging zoals douchecrème, handzeep, handcrème en body mist. En daarnaast ook de luxe traktaties voor je huid zoals badolie, gezichts- en lichaamsmaskers, body scrubs en bruisballen. Perfect voor een beauty avond dus!

boots-awakening-glow

Awakening Glow
De Awakening Glow producten geven je een frisse ‘glow’ met de heerlijke geur van mandarijn, yuzu, mimosa en amandel. Ben je bewust van alles wat er om je heen gebeurt en leef in het hier en nu.

boots-beautiful-connection

Beautiful Connection
De fijne Beautiful Connection lijn heeft een heerlijk, bloemige geur. Na gebruik ruik je naar de geur van amber, lelietje van dalen, pioen en rozenhout. Neem de tijd om je te concentreren op de positieve dingen in het leven. Ben dankbaar, zorg goed voor jezelf.

boots-captivating-pause

Captivating Pause
De Captivating Pause producten brengen je in Oosterse sferen met de geur van bruine suiker, jasmijn, kokosnoot en nootmuskaat. Doe een stapje terug en word je bewust van je eigen gedachten. Word één met jezelf en vind innerlijke rust.

boots-woodland-whisper

Woodland Whisper
Met de fijne Woodland Whisper lijn ben je weer opgeladen, kalm en kom je tot rust. Het heeft de heerlijke geur van houtskool, kardemom, koriander en venkel. Neem de tijd om je te focussen op je ademhaling. Adem diep en luister naar het natuurlijke ritme van je lichaam.

Alle producten van Boots zijn exclusief verkrijgbaar via nl.boots.com en bij de meeste Boots apotheken. Daarbij zijn alle producten volledig vegan.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

Plaats een reactie