Boots Live + Be review

door Daphne - verdraaid mooi
boots-live-be-review-1

Een tijdje geleden liet ik je al een sneak peek zien van de verzorgingsproducten van Boots Live + Be, waarin je zowel je dagelijkse benodigdheden voor je lichaamsverzorging als luxe traktaties voor je huid vindt. Deze lijn bestaat uit vier geurlijnen, waarvan ik je twee producten uit twee verschillende lijnen zal laten zien.

boots-live-be-review

Boots Live + Be Beautiful Connection hand cream review

Met deze geurlijn zegt Boots Live + Be dat je de tijd moet nemen om je te concentreren op de positieve dingen in het leven. Met andere woorden: ben dankbaar en zorg goed voor jezelf. De producten uit de Beautiful Connection lijn hebben een heerlijke, bloemige geur. Na gebruik zul je omringt zijn door de geuren en dus ruiken naar de geur van amber, lelietje van dalen, pioen en rozenhout.

boots-live-be-beautiful-connection-hand-cream-review

Volgens het merk zullen je handen na gebruik gehydrateerd en zacht aanvoelen. De handcrème is geschikt voor dagelijks gebruik.

boots-live-be-beautiful-connection-hand-cream-review-2

De handcrème heeft inderdaad een bloemige geur, maar de geur is zeker niet overheersend of te zoet en daar houd ik van. Het is een volle crème, vandaar ook de grote opening en smeert makkelijk uit. Natuurlijk ligt het eraan hoeveel crème je gebruikt, maar duurt even voor de handcrème ingetrokken is. Ik vind dat enorm fijn voor ’s nachts, zodat de handen uren de tijd krijgen om te herstellen. Voor overdag gebruik ik wat minder, maar alsnog blijf ik het gehydrateerde gevoel houden waarbij mijn handen lekker zacht aanvoelen. Kortom: het is een fijne handcrème, waarbij de geur niet overheerst en hydrateert en verzacht de huid goed voor een langere tijd.

boots-live-be-beautiful-connection-hand-cream-review-1

De Boots Live + Be Beautiful Connection hand cream kost € 2,99 – 75 gram.

Boots Live + Be Captivating Pause bath fizzer review

Met deze geurlijn zegt Boots Live + Be dat je een stapje terug moet doen, zodat je je bewust wordt van je eigen gedachten. Met andere woorden: word één met jezelf en vind innerlijke rust. De producten uit de Captivating Pause lijn brengen je in Oosterse sferen. Zo ruik je én ben je na gebruik omringt door de geur van bruine suiker, jasmijn, kokosnoot en nootmuskaat.

boots-live-be-captivating-pause-bath-fizzer-review

Volgens Boots Live + Be is het gebruik van de bruisbal in bad een ideale start of juist relaxte afsluiter van je dag. Je gebruikt de bruisbal door eerst het bad vol te laten lopen voor je het in het water laat vallen. Volgens het merk zie je dan een explosie van kleuren en geuren. Zodra de bruisbal door het water is opgenomen kun je genieten van je badmoment.

boots-live-be-captivating-pause-bath-fizzer-review-1

Wij hebben thuis helaas geen bad, maar tijdens de feestdagen hebben mijn vriend en ik een hotelletje geboekt mét bad. Dat was voor mij de perfecte gelegenheid om de bruisbal te testen en heerlijk tot rust te komen.

boots-live-be-captivating-pause-bath-fizzer-review-2

Bij de bruisbal ruik je eerst de topnoot nootmuskaat. Dan komen de geuren van de hartnoten tevoorschijn, namelijk jasmijn en kokosnoot. Je eindigt met de basisnoot zwarte suiker.

boots-live-be-captivating-pause-bath-fizzer-review-3

De bruisbal laat een prachtig, marmeren kleurpalette met wit, roze en paars zien. Al tollend zoekt de bruisbal zijn weg door het water, lost op en laat een prachtig, zachtpaarse kleur achter. Je huid voelt na het badderen zacht aan en de gehele badkamer is omhuld met een heerlijke geur die het relaxte badgevoel compleet maakt.

De Boots Live + Be Captivating Pause bath fizzer kost 3,29 – 120 gram.

Alle Boots Live + Be verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar via nl.boots.com en bij de meeste Boots apotheken. De volledige lijn is vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 6 januari 2020 - 10:50

Wat een super bijzondere combinatie van geuren heeft die bruisbal! Lijkt me erg lekker! Wij hebben geen bad en eigenlijk ben ik ook niet echt een bad-type, maar als ik ooit een keer ergens in bad zou gaan, bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een weekendje weg, zou ik dat zeker met een bruisbal doen. Ik vind de effecten daarvan ook altijd zo leuk om te zien.

Reply
Riek Muijen 7 januari 2020 - 16:49

Ben dol op handcrème’s en boost zie ik ook steeds vaker voorbij komen ziet er goed uit en ook niet al te duur. En helaas hebben wij ook geen bad.

Reply

Plaats een reactie