Bondi Sands Glo review

door Daphne - verdraaid mooi
Bondi Sands Glo review

De Glo lijn van Bondi Sands vervaagt de fijne lijn tussen selftan en make-up. Je kunt kiezen uit drie varianten die je zowel op je lichaam als gezicht kunt gebruiken en die je er gemakkelijk dezelfde avond nog met water en zeep afwast. Ik test alle drie de varianten en daarom lees je hier de Bondi Sands Glo review met de Gloss Finishing Glow, Matte One Day Tan en de Shimmer One Day Tan.

Bondi Sands Glo review-2

Glo aanbrengen

1: Schud goed en breng een kleine hoeveelheid product direct aan op de huid.
2: Verdeel het gelijkmatig met je handen, kwast of applicatie handschoen en breng naar behoefte opnieuw aan.
3: Was je handen na het aanbrengen en verwijder het product van de huid met een doek met warm water en zeep.

Geef het product tien minuten de tijd om in te trekken voor het aankleden. De formule geeft niet af en is waterafstotend.

Bondi Sands Glo review-1

Je kunt de producten met je handen aanbrengen, maar voor een gelijkmatige finish raadt Bondi Sands een Tanning Mitt aan, zeker voor het lichaam. Aan de binnenzijde zit een speciale laag die niet vochtdoorlatend is. Zo zijn je handen beschermd tegen vlekken. Daarnaast kun je de handschoen gewoon na gebruik in de wasmachine gooien (niet in de droger!) en is het weer als nieuw. Ik gebruik zelf bijna altijd al de handschoen van Bondi Sands en die is echt fantastisch! De structuur is onwijs zacht en daarom fijn voor de huid, zorgt voor een vlekkeloos resultaat (ook in combinatie met andere merken) en ziet er ook na tig keer wassen als nieuw uit. Voor het gezicht adviseert het merk om een contour- of highlighter kwast te gebruiken.

Glo varianten

De Glo lijn bestaat uit drie varianten.

Bondi Sands Glo swatch review

Glo Matte One Day Tan
Deze formule geeft je huid een matte, gebruinde look met een prachtige Bondi Sands glow. Je kunt het gebruiken om je (self)tan bij te werken of om je gezicht en lichaam te contouren met een bronzer kwast.

Bondi Sands Glo matte one day tan swatch

Glo Shimmer One Day Tan
Deze formule heeft innovatieve en reflecterende deeltjes die jouw huid een glowy en gebronsde finish geven. Door deze variant aan te brengen op bijvoorbeeld je kaaklijn, jukbeenderen en oogleden versterkt de Glo jouw stralende look.

Bondi Sands Glo shimmer one day tan swatch

Glo Gloss Finishing Glow 
Deze formule is reflecterend en hoogglanzend, dat je gezicht en lichaam accentueert en je huid daarmee een stralende glowy look geeft. Je kunt het op zichzelf dragen of op de andere twee varianten aanbrengen om een ultiem gebronsde dewy look te creëren.

Bondi Sands Glo gloss finishing glow swatch

Review Bondi Sands Glo

Hierboven zie je de armswatches van de drie varianten. Zeker bij de eerste twee varianten zie je duidelijk verschil. Bij de shimmer en gloss komen de glitters niet goed tot zijn recht, dus voor dat effect moet je even terug scrollen naar de foto met de drie swatches naast elkaar.

Ga je bijvoorbeeld onverwacht een avondje weg of wil je een mooi gebruinde huid zonder zelfbruinproduct? Dan zijn deze items perfect voor jou. Ook wanneer je een zelfbruiner misschien wat eng vindt en bang bent om vlekken te krijgen of om oranje te worden (dat ga je bij Bondi Sands naar mijn mening sowieso niet krijgen), is dit echt een goeie optie. Er is één kleur voor alle huidtinten en dat werkt goed, omdat je het product naar wens kunt opbouwen. Even een paar minuten tussen de laagjes houden en je kunt het ongestoord opbouwen, zonder dat het gaat rullen.

Op mijn lichaam gebruik ik de handschoen (al heb ik voor de swatches hierboven gewoon mijn handen gebruikt), maar voor mijn gezicht heb ik mijn handen gebruikt om het product te blenden. Dat doe ik eigenlijk altijd, ook met foundations en dergelijke en dat ging prima. Let op dat als je de producten gebruikt op je gezicht, dat je je haargrens en hals goed meeneemt. Anders valt het snel op dat het niet je eigen kleurtje is.

Het werkt ideaal, want het blendt makkelijk uit zonder te vlekken. Daarbij geeft het na een paar minuten niet meer af. Dus je hoeft niet bang te zijn dat als je het aangebracht hebt op je gezicht en je je neus snuit, je een witte vlek hebt. Daar is helemaal niets van te zien. Zodra je het weer wilt verwijderen, dan pak je je washandje met wat douchegel en wrijf je het er zo af.

De Bondi Sands Glo lijn is verkrijgbaar op Douglas.nl voor € 14,99. Je kunt daar ook de Tanning Mitt aanschaffen voor € 6,05.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

3 reacties

Gea 3 februari 2021 - 11:03

Ziet er goed uit. Ik heb zelf een soort gelijke product van een merk gebruikt en ik ben helemaal om. Wat een fijn spul om toch het tintje te krijgen buiten de zon om.

Reply
bychristiana 3 februari 2021 - 11:08

Je ziet inderdaad duidelijk de verschillen! Zelf gebruik ik echter eigenlijk nooit zelfbruiners. Vroeger wilde ik altijd heel graag super super bruin worden en lag ik echt als een omelet in de zon, te BAKKEN ja. ZO slecht! Ik kan me echt niet meer voorstellen dat ik dat nu nog ooit zal doen;-)

Reply
Natascha 5 februari 2021 - 19:35

Wat een leuk product van Bondi! Bondi Sands is mijn favo merk qua zelfbruining maar ik vind het eigenlijk altijd te veel gedoe haha. In de lente wil ik daarom wel eens een soort bb cream op mijn benen smeren, dit lijkt me wel iets!

Reply

Plaats een reactie