BLUX Box unboxing + winactie

door Daphne - verdraaid mooi
blux box unboxing winactie

Het zijn gekke weken met het Corona virus, maar de lente is toch echt weer begonnen. Daarmee is het ook weer tijd voor de nieuwste BLUX Box van maart en april. Ik laat je de inhoud zien via een unboxing op IGTV (of YouTube, mocht je geen Instagram hebben) en mag ook een box weggeven! Kijk snel verder om te zien wat je moet doen om kans te maken.

Heb je geen Instagram? Dan kun je de video alsnog via YouTube bekijken. Je zult zien dat het formaat van de video niet helemaal ‘YouTube proof’ is, maar dan kun je het alsnog in ieder geval bekijken!

De BLUX Box is een pakket vol beautyproducten en verschijnt elke twee maanden. In de box zitten altijd zo’n 8 tot 10 miniatuur en full-size beautyproducten met een minimale verkoopwaarde van € 100, terwijl je er zelf maar € 29,95 voor betaalt inclusief verzending. Met de BLUX Box kun je op een leuke manier nieuwe items en merken leren kennen zonder veel geld kwijt te zijn. Ben jij ook benieuwd en wil je de BLUX Box bestellen of cadeau doen aan een vriend of vriendin? Kijk dan op de site van BLUX Box.

Winactie BLUX Box

Wil je meedoen aan de winactie? Klik dan hier om naar de IGTV te gaan op mijn Instagram account. Volg de stappen in de beschrijving en wie weet komt de box wel jouw kant op!

Benieuwd naar de eerdere edities? Klik dan hier. Ken jij de BLUX Box al?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Marian 22 maart 2020 - 10:51

Ik ken de Blux Box nog niet, ben wel nieuwsgierig. Dit zou een mooie kans zijn om kennis te maken, maar ik heb geen IG…

Reply
Deb 22 maart 2020 - 22:39

Wat een mooie prijs ♥!! Ik wens alle deelnemers heel veel succes!

Reply

Plaats een reactie