BLUX Box unboxing + kortingscode januari februari 2020

door Daphne - verdraaid mooi
blux box kortingscode

De nieuwste BLUX Box is uit en ik laat je alle beautyproducten zien! Anders dan anders laat ik het je deze keer via een IGTV zien. Ook geef ik je alvast mijn mening over wat items én heb ik een hele leuke kortingscode voor je!

Ik heb de video ook geüpload op Youtube, zodat jij het altijd kan bekijken. Ook al heb je geen Instagram.

Met de kortingscode Daphne-Bluxkorting krijg je € 7,50 korting op de eerste box van je abonnement! De kortingscode is geldig tot en met 28 februari en geldt op de januari/februari box. Dat betekent dat je geen € 29,95, maar € 22,45 betaalt voor acht beautyproducten met een waarde van € 100!

Benieuwd naar de eerdere edities? Klik dan hier. Ken jij de BLUX Box al?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Nia 31 januari 2020 - 11:23

Hoi,

Ik heb vandaag je blog ontdekt en echt het is een fijne blog. Je schrijft kort maar krachtig over een product. Alleen mis ik de ingrediënten lijst van producten. Ik vind het persoonlijk wel fijn dat ik meteen weet wat er in zit. Anders moet ik meself teleursstellen, omdat er bepaalde ingrediënten erin zitten die ik skip. Wat ik ook top vind is dat je over producten schrijft die je gewoon in de drogist kunt kopen.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 2 februari 2020 - 08:08

Dankjewel voor je lieve berichtje! 🥰 Bedankt voor je feedback! Ik snap wat je bedoelt. Ik zet het er bij sommige producten wel bij, maar inderdaad zeker niet bij allemaal.

Reply
Babs 2 februari 2020 - 13:00

Mooie fullsize producten! Die bruiningsmousse lijkt mij heel fijn en ik heb ook zo een handschoen, die werken inderdaad heel fijn!
Grappig masker met die tulpenblaadjes, zal het ook goed doen bij de toeristen 🙂
Ik ken de Blux Box van naam, prima producten zitten er in! Altijd leuk om weer wat nieuws te ontdekken met zo een box!

Reply
Roxanne 25 maart 2020 - 09:04

Hoe is de zelfbruinen bevallen? daar ben ik wel benieuwd naar 🙂

Reply
Daphne - verdraaid mooi 27 maart 2020 - 14:41

Die ga ik de komende tijd pas proberen als ik mijn benen weer kan laten zien! 😊 Ik vind het altijd erg zonde om te zelfbruinen in de winter, want dan ziet toch niemand er wat van. 😉

Reply

Plaats een reactie