blue®m mondspray en kauwgom review

door Daphne - verdraaid mooi
blue-m-review

Bij een eerdere review had ik mijn tanden al gezet in zes items van blue®m voor een goede mondverzorging. Alleen wil je natuurlijk niet alleen thuis, maar ook onderweg kunnen zorgen voor een frisse adem. Als ik zelf ergens op afknap, is het namelijk wel een slechte adem. Wist je dat dit naast zweetgeur de grootste afknapper is voor mensen? Met de mondspray en de nieuwe kauwgom van blue®m, begin ik alvast bij mezelf voor een frisse adem. Althans, dat hoop ik natuurlijk! Lees snel verder voor de review!

Denk jij dat je deze producten niet nodig hebt voor een frisse adem? Misschien hoor jij dan net bij die 10%, want 90% van de mensen heeft namelijk wel eens te maken met een slechte adem. In tegenstelling tot wat diverse mensen denken, is het vrijwel onmogelijk om zelf te testen of je adem stinkt. Ik wil zelf ook het risico niet lopen, dus tijd voor de test!

blue®m mondspray review

De mondspray is voor mensen met een slechte adem of voor iedereen die zijn adem gedurende de dag lekker fris wil houden. De formule bevat actieve zuurstof uit onder andere biologische honing en is vrij van parabenen, fluoride, kleurstoffen en sulfaten (SLS en SLES).

De bacteriën die zorgen voor een slechte adem, zijn bacteriën die in een zuurstofarme omgeving leven en niet tegen zuurstof kunnen. Dagelijks goed poetsen en spoelen helpt tegen dat soort bacteriën, alleen nemen die gedurende de dag weer toe. Daarom bevat deze mondspray actieve zuurstof, dat er actief tegen werkt.

blue-m-mouth-spray-review

De mondspray is lekker compact en kun je daarom gemakkelijk meenemen voor onderweg. Het past makkelijk in je handtas of jaszak. De sprayflacon werkt goed en geeft een enkel pufje. Het blijft dus niet doorsprayen, zodat je het goed kunt doseren. Eén enkele spray is al voldoende voor een lekker, mint frisse adem. Het frisse gevoel houdt ook langere tijd aan, waardoor je minder bewust bezig hoeft te zijn met je adem. Ik vind het een fijne spray die vanaf nu standaard in mijn tas zit!

Als je wel eens last hebt van aften of wondjes in je mond, dan zou deze mondspray daar ook tegen werken. Volgens gebruikers van de spray hebben zij door het gebruik ervan minder snel last van aften. De spray zorgt namelijk voor een verhoogde zuurstofspanning, waardoor de wondjes en aften sneller genezen in de mond. Ik heb daar gelukkig geen last van, dus ik kan mijn eigen ervaring er niet bij vermelden.

blue-m-mouth-spray-review-1

De blue®m mondspray is te koop voor € 5,95 – 15 ml.

blue®m kauwgom review

Deze kauwgom zorgt volgens blue®m voor een frisse adem, helpt tanden schoon te houden en stimuleert de speekselproductie. Het bevat actieve zuurstof afkomstig uit biologische Manuka honing, Manuka olie, baking soda, xylitol en lactoferrine. Deze mix van ingrediënten neutraliseert een onaangename mondgeur, versterkt de natuurlijke mondflora en neutraliseert de zuren in tandplaque. Door het kauwen op deze kauwgom, wordt ook de droogte in de mondholte voorkomen, omdat het de aanmaak van speeksel bevordert. De samenstelling is trouwens vrij van aspartaam en gluten.blue-m-dental-chewing-gum-review

Ik ben dol op kauwgom. Je zult bij mij geen tas vinden zonder pakje kauwgom. Het geeft mij een zelfverzekerd gevoel als ik kauwgom in mijn mond heb en van dichtbij met mensen aan het praten ben. De kauwgom is vrij zacht en houd zijn smaak langere tijd. Het heeft geen hele sterke mintsmaak, waardoor je na het uitspugen van je kauwgom niet nog uren deze smaak in je mond hebt. Dat vind ik voor een kauwgom een groot pluspunt. Ik vind het namelijk zelf erg vervelend dat als je na je kauwgom iets wilt eten of drinken, het vies is door je kauwgomsmaak. Dat wil trouwens niet zeggen dat de frisse adem snel verdwijnt hoor! Je adem blijft langere tijd fris ruiken.

blue-m-dental-chewing-gum-review-1

De blue®m kauwgom is te koop voor € 14,95 – 30 stuks.

De producten van blue®m zijn verkrijgbaar via diverse tandartsen, mondhygiënisten, apotheken, online drogisterijen en via de webshop van blue®m. Ben je benieuwd naar de review van diverse andere producten van blue®m? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Tessa 9 juli 2019 - 16:21

Ook handig om mee te nemen op vakantie

Reply
Sonja 9 juli 2019 - 19:56

Ik heb die kauwgom al verslonden hahaha en d spray zit in mijn handtas!

Reply

Plaats een reactie