blue m miracle gift box

door Daphne - verdraaid mooi
blue m review kortingscode bluemcare.com miracle care box

Hoeveel chronische pijn ik ook heb: ik vind lachen heel belangrijk. Ik krijg er niet minder pijn door, maar mentaal kun je je er beter door voelen. Als je lacht, wil je natuurlijk een stralende lach hebben en letterlijk je tanden laten zien. Je mondgezondheid is volgens blue®m de poort naar onze algehele gezondheid. Zij hebben tal van mondverzorgingsproducten en ik heb er ook al heel wat van getest. Ik laat je in dit artikel de inhoud zien van de Miracle Gift Box en vertel je nog even wat dit merk nou zo bijzonder maakt. 

Met de code xxdaphne ontvang je 15% korting op je bestelling bij bluemcare.com.

In de Miracle Gift Box vind je acht producten:

  • Sonic+ tandenborstel
  • Fluoridevrije tandpasta 75 ml
  • Fluoride tandpasta 75 ml
  • Mondwater 500 ml
  • Oral foam 100 ml
  • Tongschraper
  • Dental kauwgom 10 st.
  • Dental tape 50 m

Mondverzorgingsproducten met honing?!

In de meeste mondverzorgingsproducten van blue®m zit namelijk honing. Is dat geen suiker? Suiker veroorzaakt toch gaatjes in je tanden? Het zit zo: blue®m gebruikt koudgeslingerde honing voor het zuurstof en de heilzame eigenschappen, die tijdens het proces ervan geen risico meer vormen op het ontstaan van cariës. In honing zit het enzym glucose-oxidase. Zodra dit in contact komt met speeksel of wondvocht komt er waterstofperoxide vrij. Dat wordt gelijk als zuurstof opgenomen door het lichaam én heeft een bacteriegroei remmende werking, oftewel: ontstekingsremmend. Zuurstof ondersteunt het lichaamseigen herstel en helpt bij de vorming van nieuwe bloedvaten.

Is het onderhouden van je mond en gebit echt zo belangrijk?

Ja. Het is niet even een gaatje vullen bij de tandarts en weer door. Diverse mondproblemen, zoals gaatjes, bloedend tandvlees en wortelkanaalbehandelingen kunnen het zenuwstelsel beïnvloeden. Dat kan weer leiden tot een verhoogde hartslag, bloeddruk en ademhalingsfrequentie.

blue®m geeft nog een ander, heel sterk, voorbeeld. Je ademt ongeveer 15.840 keer per dag, waarbij de lucht via je mond naar je longen gaat. Je mond is de thuisbasis van meer dan 700 soorten bacteriën; goede en slechte. Zo komt dat dus ook in je lichaam terecht. Mondverzorging gaat dus veel verder dan het poetsen van je tanden alleen.

blue m review kortingscode bluemcare.com miracle care box

Lees diverse reviews terug

Zoals ik al aan het begin van het artikel zei, heb ik al diverse producten getest. Hieronder kun je direct naar de diverse reviews gaan. Alleen de Sonic+ tandenborstel, dental tape en tongschraper heb ik nog niet getest. Laat het weten in de reacties als het je interessant lijkt om daar een review over te lezen!

Mondwater
Fluoridevrije & fluoride tandpasta
Oral foam
Dental kauwgom

Het zijn geen sexy producten waar je snel over vertelt op een verjaardag, maar ik weet als geen ander hoe enorm belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Daarom neem ik ook de mondhygiëne heel serieus en sta ik dankzij de formules en methodes achter het merk  blue®m.

De Miracle Gift Box shop je voor € 118,75 op bluemcare.com. Met de kortingscode xxdaphne ontvang je 15% korting op je bestelling. De code is onbeperkt geldig! Alle bovenstaande info en meer lees je op de website van blue®m.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Deb 1 maart 2022 - 16:47

Eens, geen sexy producten maar het verzorgen van je gebit is echt een must. Ik poets mijn tanden 2 keer per dag (meestal met Aquafresh: vinden we hier tot nu toe de meest fijne tandpasta ) en probeer een paar keer per week mijn tanden te stokeren (zou ik eigenlijk vaker moeten doen 😬).

Reply
Jolanda 3 maart 2022 - 08:08

Zo belangrijk om goed voor je tanden te zorgen!

Reply
bychristiana 3 maart 2022 - 09:42

Ik ben zo blij om te lezen dat je regelmatig lacht, want je hebt helemaal gelijk; lachen is super belangrijk. Net zo belangrijk als goed voor je tanden zorgen en beiden doe ik dan ook dagelijks;-) (of nou ja, op sommige dagen valt er nu eenmaal weinig te lachen, maar gelukkig is daar dan altijd Sketch die me aan het lachen maakt!)

Reply

Plaats een reactie