Blogverjaardag | win een beautybox

door Daphne - verdraaid mooi

Yaay mijn blog is vandaag jarig en wordt alweer drie jaar! Dat kan ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heb ik een leuke beautybox gemaakt met merken als Estée Lauder, Rimmel en Labello die jij kunt winnen! Scroll snel verder om te zien wat je moet doen om kans te maken.

Ik ben zo onwijs blij dat ik een platform heb weten te creëren waarop ik iedere dag mijn passie kan uitvoeren: schrijven. En dan specifiek het schrijven over beauty en mijn gezondheid. Ik had in mijn stoutste dromen niet kunnen voorstellen hoeveel ik de afgelopen jaren gegroeid ben. Mijn productkennis is breder geworden, ik let veel meer op ingrediënten en weet producten steeds beter op de foto te zetten. Die persoonlijke groei en ontwikkeling vind ik het allerbelangrijkste. Dat mijn blogs massaal gelezen worden, is eigenlijk alleen maar mooi meegenomen en maakt het maken van content extra leuk. Natuurlijk gaat het uiteindelijk niet om de cijfertjes, maar ik vind de groei in statistieken wel erg leuk. Ik haal momenteel gemiddeld 20 keer meer bezoekers dan de eerste maanden.

Ik hoop dat jij, net als ik, ook je dromen na kan jagen. Als de droom te groot lijkt of niet realistisch is, probeer het dan in stukken te hakken en te kijken wat je nu al wel kunt doen. Hopelijk kun jij dan ook je passie verwezenlijken. 

Maak kans op een goedgevulde beautybox!

Dit zijn de items waarop jij kans kunt maken:

•Estée Lauder Sumptuous Extreme mini mascara
•Get it Girl toilettas
•Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick
•Kruidvat Days Like This eyeshadow palette
•HEMA Eyebrow pen
•Get it Girl Wicked Wings mascara
•MUA Luxe Velvet lip lacquer
•Max&More Blotting Paper
•essence nagelvijl
•Labello Cherry Shine lippenbalsem
•Kruidvat micellair water 3 in 1
•MUA pro-base mattify fixing mist
•Inecto hair oil
•NIVEA Curl styling primer
•Labello Scrub
•Kruidvat Originals kleimasker Dead Sea Minerals
•Bath lilly 

winactie beauty

Wil je kans maken op dit pakket? Volg dan onderstaande stappen! De winactie loopt zowel via mijn website als Instagram en je kan via beide kanalen meedoen!

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet. Ik zou het leuk vinden om te lezen waarom jij mijn blog bezoekt!
  • Dubbel kans maken? Ga dan ook even naar de winactie op mijn Instagramaccount @verdraaidmooi en mijn Facebookpagina verdraaidmooi. Daar vind je alle voorwaarden om ook via die weg kans te maken.
  • Je kunt meedoen t/m 12 maart. Daarna krijgt de winnaar een e-mail of DM op Instagram.

Good luck!

Als je meedoet aan de winactie, dan ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die je bij de disclaimer kunt lezen. Deze actie geldt alleen voor deelnemers die in Nederland woonachtig zijn.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

67 reacties

Jeanelle 3 maart 2021 - 11:11

Gefeliciteerd! 🎉. Ik lees altijd met veel plezier jouw blog en en haal er veel inspiratie uit. Ga zo door!

Reply
Thomas Geurts 5 maart 2021 - 07:21

Ik doe mee voor mijn vrouw en dochter! Mijn vrouw komt hier regelmatig weet ik, maar doet nooit aan winacties mee (ik win toch nooit…). Dan doe ik dat maar!

Reply
Hester 5 maart 2021 - 07:37

Al mijn tanden zijn eruit en krijg een kunstgebit. Ik wil mezelf weer mooi voelen

Reply
bychristiana 3 maart 2021 - 11:15

Ah drie jaar alweer, time flies! Dat er nog maar vele mooie en inspirerende blogjaren mogen volgen, ik kom dagelijks met plezier bij je lezen. Het pakket gun ik graag aan een andere trouwe lezeres. Taart voor een taartje nu;-)

Reply
Linda 3 maart 2021 - 11:25

Gefeliciteerd! Ik lees je blog nu al weer een tijdje. Je hebt een prettige schrijfstijl en dat maakt dat je reviews/ervaringen fijn zijn om te lezen. Ik haal er in ieder geval inspiratie vandaan!

Reply
Yara 3 maart 2021 - 11:48

Gefeliciteerd!💕 Ik doe zeker mee!! Ik ben heel erg nieuwsgierig hoe mensen hun blog schrijven zodat ik daar inspiratie vandaan kan halen!

Reply
Mariska 3 maart 2021 - 14:14

Voor het eerst ben ik terecht gekomen op jouw blog. En ook nog eens ‘jouw verjaardag’. Ik ga veel lezen….. je manier van schrijven maakt mij nieuwsgierig om weer een nieuwe blog te lezen!

Reply
patricia 3 maart 2021 - 17:39

Gefeliciteerd met je blogverjaardag 😀
Ik volg je blog al iets langer dan een maand en vooral door de duidelijke foto’s en reviews! tegenwoordig heb je nog maar weinig blogs met goede make-up reviews, meeste wordt op yt gedaan en ik heb liever een blog dan een video review 🙂
maar ben een beetje een lurker dus dit is mss pas mijn 5e comment oid xD maar doe graag mee met de winactie :3

Reply
Gulnar 3 maart 2021 - 19:16

Hi Daphne,
Gefeliciteerd met je blog! Het is een fantastische website met veel informatie. Ik lees graag over nieuwe producten. Jij schrijft duidelijk en maakt mooie foto’s. Jij beschrijft een breed scala aan producten van mascara’s en cremes tot douche producten :). Top! Dank je wel :)!

Reply
Deb 3 maart 2021 - 21:06

Gefeliciteerd lieve Daphne 🎂! Op naar het volgende kaarsje. Time flies when you’re having fun! Vind dat je een hele fijne schrijfstijl hebt met altijd goede en duidelijke foto’s erbij. En zoals je bent op je blog, zo ben je ook in real life en dat vind ik altijd super leuk om te zien. Ben blij dat we elkaar ontmoet hebben 😘.

Reply
Marian B 4 maart 2021 - 11:22

Gefeliciteerd met je derde blogverjaardag! 🎉Wat een mooi en groot pakket ga je weggeven. Uiteraard doe ik graag mee. Ik vind het fijn om je reviews te lezen. Ik doe er weer ideeën op en zo blijf ik op de hoogte van wat er allemaal is.

Reply
Mo 4 maart 2021 - 12:21

Ik gun het pakket aan een andere lezer, maar ik wil je wel graag feliciteren! Ik ben op jouw blog terecht gekomen door je Essence This is Me review, en ben je sindsdien blijven volgen. Ik vind het leuk dat jij nog lekker consequent over beauty blogt (met af en toe een persoonlijke noot), omdat het grootste deel van de beautyblogs die ik volgde zich is gaan focussen op video’s en/of lifestyle. Hopelijk ga je nog een hele tijd door!

Reply
Jorine 4 maart 2021 - 16:21

Hallo Daphne, van harte gefeliciteerd! Ik ben een paar maanden geleden per ongeluk op jouw leuke blog terecht gekomen. Ik waardeer de eerlijkheid en openheid in jouw artikelen maar nog veel meer waardeer ik de passie en het plezier die in jouw blog overduidelijk door stralen. Ik wens voor jou dat je dat laatste nog een hele tijd vol kunt houden. Het beauty pakket ziet er goed uit en gun ik graag aan een hele lieve, trouwe lezeres

Reply
Paulien 4 maart 2021 - 19:04

Gefeliciteerd! Geweldigeproducten en leuke blogsom te lezen😁

Reply
Annemieke 5 maart 2021 - 06:19

Verdraaid mooie actie! Het is erg leuk om tips en reviews van je te lezen. Gefeliciteerd en nog vele mooie jaren gewenst!

Reply
marleen 5 maart 2021 - 07:01

Welke vrouw wil dit nou niet winnen 🙂

Reply
Marjan 5 maart 2021 - 07:43

Heel graag doe ik mee voor mijn bonusmeiden die mijn leven compleet hebben gemaakt. Door hun ben ik ook meer geïnteresseerd in verzorging voor mij maar ook wat zij willen. Daarom lees ik je blog

Reply
Pascale 5 maart 2021 - 08:20

Van harte!! Doe graag weer mee; wat een fijne actie.

Reply
Jacqueline de W 5 maart 2021 - 08:35

Wat een geweldige actie doe heel graag mee voor Daphne daar zal ze super blij mee zijn.

Reply
Wilmsen Anita 5 maart 2021 - 08:48

Ik doe graag ideeën op in de blog

Reply
Nelly 5 maart 2021 - 09:10

Een mooie box, ik loot graag mee. Ik lees je blog want ook ik vind: Je bent mooi zoals je bent, hoe je ook bent en wat je ook hebt.

Reply
petra 5 maart 2021 - 10:05

ik lees de blog om inspiratie op te doen! ik ben net uit een andere generatie waar deze mogelijkheid er gewoonweg niet was

Reply
Willem de Wal 5 maart 2021 - 10:30

Ik kwam deze leuke winactie tegen bij het surfen over het net, ik dacht een mooie beauty box voor mijn zusje, die ik dit graag gun als beloning voor haar drukke zorgwerkzaamheden op een nierdialyse afdeling.

Reply
Astrid 5 maart 2021 - 10:58

Gefeliciteerd🎉
Altijd leuk om iets positiefs te lezen en nog leuker natuurlijk om nu kans te kunnen maken op die prachtige box 😉

Reply
Elvi 5 maart 2021 - 11:02

Hoi Daphne,

Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog. Fijn dat je nu zoveel meer bezoekers hebt dan in het begin.
Jouw blog is fijn om te lezen want het leest makkelijk en de testen zijn leuk.
Wat lief dat jij dit cadeau weggeeft. ik zou het super graag willen winnen want het is een geweldig pakket.

Reply
Kim 5 maart 2021 - 11:34

wauw wat een leuke actie met prachtige prijs! ik waag hiervoor zeker graag mijn kansje!

Reply
An 5 maart 2021 - 12:19

Jij vandaag een feestje, ik morgen (jarig jeeeee)
Het wordt dodelijk saai zonder familie en vrienden maar ik hoop het snel weer in te kunnen halen.

Reply
Jacqueline Pallett 5 maart 2021 - 12:51

Wauw, wat een uitgebreid pakket. Ik zou deze mooie prijs weggeven aan mijn schoondochter, die er heel erg blij mee zou zijn. Even duimen dus!

Reply
anne bolijn 5 maart 2021 - 13:46

Lijkt me heerlijk om deze producten allemaal uit te testen.

Reply
karin de graaf 5 maart 2021 - 14:06

gefeliciteerd met deze mijlpaal dat ik nog vaak van je blogs mag genieten

Reply
Stefany van wijk 5 maart 2021 - 15:41

Als eerste van harte gefeliciteerd natuurlijk! Ik ben niet heel erg van de blogs, ik merk dat ik er snel op uitgekeken ben, vooral als het onderwerpen zijn wat mij niet zoveel doet. Maar ik heb jou blog nu een aantal keer gelezen, en wat ik leuk vind is dat je kort maar krachtig schrijft, daar ben ik zelf ook wel van. En het is niet alleen maar bloggen over bijv. make-up (wat je vaak genoeg ziet), maar ook over je eigen gezondheid en healthy lifestyle, enz. Dat vind ik zelf een stuk fijner om te lezen, omdat ik mezelf hier ook goed in kan verplaatsen. Ik ben benieuwd naar de rest van je verhalen

Reply
Amelie 5 maart 2021 - 15:54

Weg met m’n oude zooi, tijd voor de prachtige set van verdraaid mooi! 😉
Ik doe altijd veel inspiratie op door je blogs. Duidelijke taal over uiteenlopende onderwerpen. Ik vind vooral de make-up tips altijd superleuk. Ik heb al heel wat bij je afgespiekt! Ik ga duimen.

Reply
Roxanne 5 maart 2021 - 16:22

Waaaauw wat een toppakket! Binnenkort heb ik een zussenavondje met mijn jongste zus! Dan kunnen we heerlijk tussen en wijnen, klinkt als de beste avond sinds tijden toch?! Ik ben via insta bij jouw blog gekomen en lees zo nu en dan weer eens een nieuwe post van je!

Reply
Miekske Dingens 5 maart 2021 - 18:28

Hiephiep! 😉 Wat een fijne actie gelijk! Ik vind het wel leuk om wat me-time te kunnen hebben door blogs te lezen en ideetjes op te kunnen doen.

Reply
Jan 5 maart 2021 - 18:35

Graag waag ik een kansje om mijn vriendin te verrassen met deze prachtige beautybox .

Reply
Angelique 5 maart 2021 - 19:48

Wat een onwijs leuke box om te winnen, ik doe heel graag een poging

Reply
Mariska 5 maart 2021 - 20:10

Van harte gefeliciteerd. Door mijn zus op de hoogte van jou blog. Ik vind het fantastisch, leuke test, fris en helder geschreven. Kan maar 1 ding zeggen, ga zo door, en je zal steeds meer volgers krijgen. De box, waanzinnig, hele goeie samenstelling, hoop hem te winnen. Kan stiekem niet wachten tot de uitslag.

Reply
Roy 5 maart 2021 - 21:46

Gefeliciteerd 🎊. Wat zou dit een geweldige verrassing voor mijn vrouw en dochters zijn

Reply
Joke 5 maart 2021 - 22:16

Ik doe graag mee omdat ik veel inspiratie op doe van je blogs waarvoor hartelijk dank enne van Harte Gefeliciteerd!

Reply
Annemiek Bosdijk 5 maart 2021 - 23:06

Gefeliciteerd! Leuk al die blogs. Ik kwam op je site terecht, omdat ik wel eens wilde weten hoe ik nou het beste foundation aan kan brengen. En zo klikte ik makkelijk van het ene in het andere verhaal. En gebruik ik nu wat andere verzorgings en make-up producten.

Reply
Veerle 5 maart 2021 - 23:30

Wat een leuke actie! Ik ben recent op jouw blog terechtgekomen op zoek naar reviews over nagellak, maar ben intussen een trouwe volger.
Ik het vooral leuk dat je eerlijke reviews geeft met duidelijke foto’s, en zowel budgetproducten als wat meer luxedingen uittest. Hopelijk volgt er nog veel meer beautynieuws!

Reply
Suus 6 maart 2021 - 04:50

Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!

Ik waag graag een kansje voor dit mooie beautypakket. Ik lees je blog omdat ik graag op de hoogte blijf van nieuwe beauty producten en ik het leuk vind om reviews te lezen.

Reply
Yvonne 6 maart 2021 - 07:15

Wow, 20x meer bezoekers, dat is een compliment waard! Ik ben dol op het lezen van je blog: je oprechtheid, nuchterheid én verstand van zaken spreekt me aan! Door jou probeer ik regelmatig een nieuw product uit. Daarnaast vind ik de naam Verdraaid Mooi onwijs goed gekozen, dat bewijst maar weer dat je met liefde én met een knipoog naar de wereld én jezelf kunt kijken. Ga zo door!!

Reply
Wendy 6 maart 2021 - 09:27

Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!
Ik lees je blog graag haal er leuke tips en inspiratie uit!!
En wat een leuk pakket voor mijn dochters!!

Reply
trijn 6 maart 2021 - 13:26

Van Harte!!! als …..ik zou winnenis het pakket voor mijn dochter Agnes zij wordt op 14 maart 25 jaar!!!

Reply
co 6 maart 2021 - 14:11

allereerst van harte gefeliciteerd. ik vind je blog erg leuk, omdat het toch vaak dingen zijn die mij aanspreken. het leest gemakkelijk weg. je schrijft goed. ik doe graag mee voor dit leuke verjaardagspakket.

Reply
Yvonne D. 6 maart 2021 - 15:25

Gefeliciteeeeeeerd!!!

Een vriendin stuurde mij laatst een link naar je blog, dus ik ben een nieuwe volger, maar ik doe ook graag mee! Wat een prachtig pakket!

Reply
Jennifer 6 maart 2021 - 17:39

Van harte gefeliciteerd! Ik lees je blogs met veel plezier omdat ik mijzelf graag goed verzorg en ik je manier van schrijven erg leuk vind. Ik doe heel veel inspiratie op en ik ben pas jarig geweest, een kroonjaar, dus ik zou dit ook een fantastisch mooi cadeau vinden. Blijf nog vooral veel mooie blogs schrijven. Zonnige groet, Jennifer

Reply
lottie 6 maart 2021 - 19:34

SUPER LEUK! Ik lees ontzettend graag je blog om zo inspiratie op te doen voor mijn gezichtsverzorging en make-up.

Reply
Mel 6 maart 2021 - 19:46

Gefeliciteerd! Ik hoop dat ik nog vaak van je blogs mag genieten🥰 Ik lees het met veel plezier ga zo door! Ik hoop dat ik kans maak op het pakket het lijkt me super leuk om nieuwe producten te proberen die ik normaal niet gebruik.

Reply
Anita te Gussinklo 6 maart 2021 - 21:41

Van harte Gefeliciteerd. ik kom graag op je blog omdat ik vrijwel alle onderwerpen intressant vind.
Wat een geweldig pakket verloot je, ik doe graag mee en volg je ook op Facebook & Instagram.

Reply
Kyara de Graaf 7 maart 2021 - 00:49

Super leuk! Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee met de winactie! 🙂

Reply
Ran Slag 7 maart 2021 - 13:02

Ik kom graag op je blog omdat ik je verrassend vind. Gefeliciteerd!

Reply
Anneliese de Waal 7 maart 2021 - 14:35

Gefeliciteerd 🥳🥳.
Ik doe erg graag mee, interessante onderwerpen 🤩🤩.
Groetjes Anneliese de Waal

Reply
Naomi Dekker 7 maart 2021 - 15:39

Gefeliciteerd! Wat een prachtig pakket! Ik kom graag op jouw blog omdat je mij inspireert. Ik lees vooral graag reviews van producten en dingen zoals routines om hier zelf wat van op te kunnen steken!

Reply
Ditty Dirks 7 maart 2021 - 20:14

Dat is wel een felicitatie waard. Wat leuk om hier aan mee te doen. Het blog is zo fijn om ideeen op te doen. Hoop dat ik jet nog lang kan lezen. En nu maar hopen dat ik het super pakket mag winnen. Zo leuk om met mijn dochter en schoondochter re delen.

Reply
Anja 8 maart 2021 - 11:42

Gefeliciteerd!! Ik hou van beautyproducten, word daar zo enorm blij van. En hier is er alles over te vinden, inclusief een fantastische winactie….

Reply
Iris Bakker 8 maart 2021 - 12:14

Van harte gefeliciteerd! Ik lees sowieso graag de nagellak reviews, maar ik vind het ook leuk om over nieuwe beautyproducten te lezen.

Reply
maaike 8 maart 2021 - 13:10

Van harte!

Heel erg leuk, ik waag graag een kansje!
Ik vind de reviews altijd erg prettig om te lezen :).

Reply
Diny Gijsberts 8 maart 2021 - 20:47

Gefeliciteerd ! Vandaag Internationaal Vrouwendag extra een dikke knuffel namens mij 😊 Ik heb altijd iets met oog make-up, waarschijnlijk omdat ik een bril draag vanwege mijn visuele beperking ! Je geeft altijd handige tips en tricks 🌼

Reply
theNextG1rl 8 maart 2021 - 21:12

Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Op Instagram deed ik al mee, nu ook via deze weg 🙂 Want er zitten sowieso wat mooie producten in deze box die ik graag zou uitproberen!

Reply
Melissa Van Stipdonk 9 maart 2021 - 13:57

Gefeliciteerd. Ik doe zeker graag mee, en ga ook via FB en IG meedoen. je hebt een erg uitnodigende blog, dus ik kom er graag telkens terug.

Reply
Jorine 9 maart 2021 - 22:34

Ik doe graag mee! Kom via Facebook nogal eens op je blog uit, leuk!

Reply
henrieke 9 maart 2021 - 23:06

🥳🥳🥳van harte gefeliciteerd met je Blog💋💄 . Op naar nog VERDRAAID veel mooie jaren🎈🎈🎈
Ik ben dol op je blogs, maar ook op je doorzettingsvermogen. 💪💪
Zelf heb ik ook scoliose sinds mijn twaalfde, en kamp ook dagelijks met erg veel rugpijn. 😒 😒
Ik vind daarom je naam: ‘ verdraaid mooi’ erg mooi. ❤️❤️
Ik herken in veel mijzelf, ook met de make-up💋💄. Als ik weer een week vreselijke pijn heb met uitstraling naar mijn benen. Ga ik me juist verwennen met een heerlijk bad, lekkere geurtjes, gezicht- en haarmaskers en mooie make-up. 💋💄🛀Ik zou dus dolgraag dit pakket willen winnen om mijn eigen mooi te maken. Want als ik beter voor mezelf zorg, ga ik mezelf beter voelen. ‘ A smile is the best makeup any girl can wear!’ ❤️❤️
❤️❤️
❤️❤️

Reply
Wiep de Boer 10 maart 2021 - 14:43

Whohohoo, gefeliciteerd met je drie jarig jubileum. Leuk dat je ons op de hoogte houdt over beauty en health. Ik zou super graag deze leuke beautybox willen winnen om deze mooie beautyproducten te proberen. Wow, wat een te gekke prijs.

Reply
Linda Smeets 10 maart 2021 - 18:45

Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig jubileum! Een vriendin heeft mij getipt over deze leuke blog met veel handige tips en artikelen waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Tevens maak ik graag van de gelegenheid gebruik om hieraan mee te doen, leuk pakket voor mijn dochter en ik.

Reply
Robin Bakker 12 maart 2021 - 11:02

Jeetje wat gaat de tijd snel! 3 jaar! Gefeliciteerd! Ik lees altijd met veel plezier jouw blog, haal er veel inspiratie uit! Veel handige tips die ik dagelijks toepas in mij leven! Super bedankt daarvoor!🙌🏼 Leuke winactie ook, doe graag mee!

Reply

Plaats een reactie