Biovène Charcoal Magnet Mask review

door Daphne - verdraaid mooi
Biovene-charcoal-magnet-mask-review

Ik heb al heel wat verschillende soorten maskers uitgeprobeerd. Alleen een masker die je verwijdert met een magneet, is net even wat anders! Dit zou moeten werken met het Biovène Charcoal Magnet Mask. Ik ga het testen. Biovene-charcoal-magnet-mask-review-4

De verpakking bevat alles wat je nodig hebt om het masker aan te brengen en te verwijderen. Natuurlijk allereerst het masker zelf, een spatel van hard kunststof om het masker aan te brengen, een magneet en doekjes die je over het magneet heen kunt leggen.

Biovene-charcoal-magnet-mask-review-3

Het masker is erg dik, voelt wat klei-achtig aan en ruikt erg fris. Met de spatel kun je gemakkelijk het masker uit het potje krijgen, om het daarna op je gezicht aan te brengen. De spatel is relatief smal ten opzichte van het gezicht. Hierdoor heb je het masker niet binnen een paar tellen aangebracht. De doekjes zijn zacht en daarom vriendelijk voor de huid. De vorm van de magneet ziet eruit als een pion met een dikke onderkant. Hierdoor kun je het goed vasthouden en sturen over het gezicht. Biovene-charcoal-magnet-mask-review-1

Biovène Charcoal Magnet Mask review

Biovène belooft dat het een innovatief, natuurlijk, anti-aging en verjongend gezichtsmasker is. Het bestaat uit magnetische deeltjes van ijzer, actieve houtskool en een mengsel van de meest rijke oliën die de natuur te bieden heeft voor een zachte, stevige en stralende huid. De ijzerdeeltjes werken samen met de geactiveerde houtskool om onzuiverheden te verwijderen met behulp van magnetische stromen, op het moment dat je de magneet langs je gezicht beweegt om het te verwijderen.

Het masker is trouwens geschikt voor alle huidtypen. Daarnaast is 99% van de ingrediënten uit het masker natuurlijk of afkomstig uit natuurlijke bronnen. Het is dermatologisch getest, niet getest op dieren, geschikt voor veganisten en bevat geen parabenen, minerale oliën, siliconen, ftalaten, triclosan, natriumlaurylsulfaat of gluten.

Biovene-charcoal-magnet-mask-review-lookJe brengt het masker aan op de gereinigde huid, vermijd de oogcontouren en laat het zo’n tien minuten intrekken. Daarna verwijder je het masker met de magneet, masseer je de huid om alle ingrediënten in te laten trekken en breng je jouw favoriete moisturizer aan.

Ondanks de dikte van het masker, brengt het makkelijk aan met de spatel. Het voelt totaal niet droog aan, maar plakt ook niet. Je haar blijft er niet in hangen gelukkig! Gedurende de tien minuten merk je dat het product intrekt, door de lijntjes die ontstaan in het masker.

Biovene-charcoal-magnet-mask-review-look-1

Na tien minuten wachten, was het zover. Is het masker echt zo ‘aantrekkelijk’ dat het belooft te zijn? Bovenstaande foto spreekt boekdelen! Na het zachtjes over een stukje van mijn wang gestreken te hebben, heeft het masker zich op de magneet gevormd als een soort paardenbloem. De magneet of het beschermdoekje hebben beiden mijn huid niet aangeraakt! Het langs de huid gaan, is echt voldoende! Overigens is het doekje zelf beschermend genoeg om de magneet niet vuil te maken. Het product trekt niet door het doekje en dat scheelt weer schoonmaken! De magneet pakt alles van het masker op, zelfs de kleinste stukjes. Hierdoor laat het echt niets achter op de huid.

Mijn huid voelt na het masker heel zacht en gehydrateerd aan. Je voelt de oliën op je huid, zonder dat het plakkerig of vet is en het laat een natuurlijke, gezonde glow achter. Daarbij is met dit masker geknoei bijna onmogelijk, waardoor het ook nog eens erg gebruiksvriendelijk is.

Behalve dat het masker écht aantrekkelijk is, voelt het masker echt prettig aan. Ik vind het een aanrader! Het Biovène Charcoal Magnet Mask is te koop bij Kruidvat voor € 9,99.

Biovene-charcoal-magnet-mask-review-2

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Tessa 23 april 2019 - 08:55

wat een bijzondere masker! fijn dat die zo fijn is

Reply
Deb 23 april 2019 - 20:47

Wat een leuk product, nog nooit van gehoord. Geweldige foto’s heb je ook genomen!

Reply
Sonja 24 april 2019 - 21:18

Heeeeeeeeeeel apart zeg! Moet aan een trucje denken dat ik van vroeger ken.
Nu ben ik wel benieuwd naar de werking op een 50 plus huid.

Reply
Evelien 29 april 2019 - 19:40

Waaat is dit?! Daar heb ik echt nog nooit van gehoord, maar het lijkt me zó satisfying om het eraf te halen.. oh ik moet deze hebben! Fijn dat ze geschikt zijn voor veganisten ook. 😀

Reply

Plaats een reactie