Biodroga Skin Booster Leave-On Serum review

door Daphne - verdraaid mooi
biodroga-skin-booster-leave-on-anti-age-serum-review-3

Het Biodroga Skin Booster Leave-On Anti-Age Serum was dit jaar genomineerd om Professional Beauty Product Of The Year te worden in de categorie ‘gezichtsverzorging’. Toen ik daarom de kans kreeg om dit product te testen, kon ik mijn geluk niet op. Een product met zo’n nominatie schept voor hoge verwachtingen. Nu maar eens kijken of dit product door mijn test komt.

biodroga-skin-booster-leave-on-anti-age-serum-review

De verpakking van dit product is clean en luxe door het melkglas, de zilverkleurige dop en het glazen pipetje. Het pipetje werkt snel en goed, zorgt voor voldoende product en laat het product gedoseerd door.biodroga-skin-booster-leave-on-anti-age-serum-review-2

Een van het belangrijkste ingrediënt is AHA-zuur, oftewel Alphahydroxyzuren of fruitzuren. Dit zou al na de eerste toepassing de huidstructuur verbeteren. AHA-zuur lost dode huidcellen op en maakt de oppervlaktetextuur van de huid glad. Fijne lijnen en rimpels worden verzacht, de huidcelvernieuwing wordt ondersteund en de huid krijgt een gelijkmatige uitstraling. Daarnaast beschermt het Master Antioxidant Glutathione Mimetic Peptide de huid tegen de negatieve effecten van oxidatieve stress. Verder bevat het product geen parabenen, minerale olie, emulgatoren en PEG. Dit zijn ingrediënten die de huid kunnen irriteren.

biodroga-skin-booster-leave-on-anti-age-serum-review-4

Review Biodroga Skin Booster Leave-On Serum

Toen ik dit product kreeg, werd mij al verteld dat het geen standaard serum is met een heerlijke geur. Dat klopt. Het serum is zo dun als water en ruikt naar azijn. Waarom ik dit product dan alsnog wil testen? Door de fantastische beloftes. De azijngeur heeft me daarbij nooit echt tegen gestaan, want na een paar minuten breng je er toch je nachtcrème overheen en is de geur weg.

Na veel positieve verhalen gehoord te hebben over het AHA-zuur, kon ik er eindelijk zelf mee aan de slag! Ik gebruik het product van Biodroga nu ongeveer vier weken iedere avond na het reinigen van mijn gezicht en voor mijn nachtcrème. Ik heb al vaak producten gebruikt, waarvan ik de werking merkte door de zachtheid van mijn huid. Alleen ik heb nog nooit écht zelf ervaren dat het mijn dode huidcellen verwijderd van mijn huidoppervlak. Ik merkte het wel met het product van Biodroga na zo’n twee weken, toen mijn nachtcrème ging rullen. Het enige moment wanneer ik dat normaliter heb, is dat als ik verbrand ben in de zon, aan het vervellen ben en me alsnog in wil smeren. Even voor de volledigheid: op dat moment gebruikte ik geen andere ‘nieuwe’ producten op mijn huid en wist ik dus zeker dat ik door dit product afscheid aan het nemen was van mijn dode huidcellen. Daarnaast zijn ook mijn mee-eters minder goed zichtbaar op mijn neus.

Ik had al een vrij egale huid, maar door dit product is het nog eens zichtbaar verbeterd. Het is geen goedkoop product, maar het is duurzaam in gebruik en werkt echt. Het zal even pijn doen in je portemonnee. Alleen zodra je het resultaat hebt gezien, ben je om! Biodroga heeft zijn nominatie dus écht verdiend!

Het Biodroga Skin Booster Leave-On Serum is te koop op de webshop van Biodroga voor € 75,00

biodroga-skin-booster-leave-on-anti-age-serum-review-1

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

Beauty By Bibi 14 mei 2019 - 18:30

Wat goed dat je huid verbeterd is! En wat een mooie fotos maak je toch!

Reply
Linne 14 mei 2019 - 21:06

Wauw wat een mooie foto’s. En het product? Hij lijkt me super fijn, een nadeel als student heb je niet zoveel geld….

Reply
Sandra 14 mei 2019 - 21:17

Lijkt me een heel fijn product! inderdaad wel een behoorlijk prijskaartje!

Reply
Skincarebynaomi 14 mei 2019 - 21:34

Dit klinkt erg goed. fijne ingrediënten. Maar die prijs…. Dat geef ik op dit moment echt niet uit aan een product

Reply
Melanie Hoogvliet 15 mei 2019 - 13:45

Het product zelf zou ik niet zo snel gebruiken maar de verpakking vind ik wel heel tof! En je blog ook

Reply
Daphne - verdraaid mooi 16 mei 2019 - 19:35

Dankjewel voor je compliment 😘

Reply

Plaats een reactie