Benefit They’re Real Magnet mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
benefit they're real magnet mascara review

Na heel wat online teasers wisten we afgelopen donderdag eindelijk welk product Benefit lanceerde: De They’re Real Magnet mascara. Ik heb hem dezelfde avond snel in mijn virtuele winkelmandje gegooid om voor je te testen. De mascara heeft een magnetische kracht die je wimpers lift en ze 40% langer laat lijken. Of ik ook aangetrokken wordt door het effect ga ik natuurlijk testen met voor- en na-foto’s, zodat je een goed beeld krijgt. Daarom lees je hier de Benefit They’re Real Magnet mascara review.

Ik val maar gelijk met de deur in huis: ik ga niet alle beloftes over deze mascara testen. Benefit belooft namelijk dat het 36 uur langhoudend is, maar ik ga de mascara niet laten zitten wanneer ik ga slapen. Wel moet het dus een hele dag mooi op zijn plek blijven zitten en daar ben ik wel erg benieuwd naar.

benefit they're real magnet mascara review-1

De innovatieve borstel heeft een magnetische kern en de formule is magnetisch en mineraal-verrijkt. Zo trekt het borsteltje de formule van de mascara door tot de puntjes van je wimpers voor extreme lengte. De haren van het elastomeren borsteltje staan op een strategische manier zigzag door elkaar. Zo staan je wimpers mooi uitgewaaierd en worden ze mooi gesepareerd, gelift en gedefinieerd. 

benefit they're real magnet mascara review-2

De formule is smudgeproof, vlekt niet en is flexibel, lichtgewicht en opbouwbaar. Daarnaast worden je wimpers gevoed en versterkt door de toegevoegde provitamine B5. 110 vrouwen hebben de mascara al een week getest en daaruit zijn de volgende cijfers gekomen: 93% zegt dat de mascara extreem verlengend is en zowel lengte als volume geeft. 95% zegt dat het de wimpers lift, zowel omhoog als naar buiten. Dat belooft veel goeds!

Look & review Benefit They’re Real Magnet mascara

Je gebruikt de mascara door van de basis tot in de punten opwaartse kam-bewegingen te maken met het borsteltje. Breng meerdere lagen over elkaar aan voor extreem lange en opvallende wimpers. Wil je extreem dramatische wimpers creëren, wacht dan een paar tellen tussen de laagjes. 

Hieronder vind je twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

benefit they're real magnet mascara result review benefit they're real magnet mascara look review benefit they're real magnet mascara result review-1 benefit they're real magnet mascara look review-1

Van het magnetische effect merk ik zelf tijdens het aanbrengen eerlijk gezegd niets. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je wimpers naar het borsteltje schieten, zodra je in de buurt komt van je wimpers. Verder zit het qua beloftes zeker goed. Mijn wimpers voelen prettig en niet zwaar aan, ook niet na een paar laagjes. Het borsteltje heeft een fijne vorm en prettig formaat, waardoor je ook gemakkelijk je onderste wimpers kunt modelleren. 

benefit they're real magnet mascara review result

Mijn favoriete mascara van Benefit is toch wel de BADgal Bang mascara, waar ik al meerdere verpakkingen van opgemaakt heb. Overtreft de magnetische variant die favoriet? Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar ja ik denk het wel. De mascara is in eerste instantie wat droger van textuur dan de BADgal Bang, maar hierdoor kun je je wimpers gelijk perfect separeren en definiëren zonder dat het gaat klonten of dat wimpers aan elkaar plakken. Wil je niet alleen lengte, maar ook volume? Dan kun je de mascara met één of twee laagjes verder opbouwen, waardoor je een prachtig, vol resultaat krijgt. Met deze mascara heb ik een good-lash-day!

De Benefit They’re Real Magnet mascara is verkrijgbaar bij Douglas voor € 30,41 | 8,5 g.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 22 februari 2021 - 08:11

Weet je dat ik nou echt nog nooit iets van Benefit geprobeerd heb? Ik vind het er altijd heel leuk uitzien, maar de merkjes die ik koop zijn toch vaak Chanel en Guerlain etc. Ik vind het resultaat trouwens wel mooi, van deze mascara!

Reply
elisemayann 22 februari 2021 - 09:30

Ik heb al jaren de betaalbare mascara van de Etos. Ik kocht deze nadat ik een blog artkel las over de beste mascara. Maar deze mascara ziet er ook erg mooi uit!

Reply
Deb 24 februari 2021 - 18:39

Mooi resultaat, maar jij hebt sowieso al prachtige en super lange wimpers.

Reply
Sanne 28 maart 2021 - 15:57

Jaloers op jouw wimpers!! Vraag me af of je überhaupt wel een luxere mascara nodig hebt. Lijkt me heerlijk om gewoon een mascara te kunnen pakken ipv altijd zoeken naar gekromde borsteltjes of te klooien met wimoerkrullers. 🙂

Reply

Plaats een reactie