Benefit Roller Lash mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
Benefit-Roller-Lash-mascara-review-2

Zonder wimperkruller komt er geen mascara op mijn wimpers. Toch ga ik deze beautytool even aan de wilgen hangen voor de Roller Lash mascara van Benefit, of zoals het merk zelf zegt: vaarwel wimperkruller, hallo Roller Lash! Ik ben heel nieuwsgierig of het echt werkt en daarom lees je hier de Benefit Roller Lash mascara review.

Benefit-Roller-Lash-mascara-review

De mascara zit verpakt in een zalmroze met zwart doosje, compleet met sterretjes, ruitjes en sierlijke letters en is daarom al een lust voor het oog. De laatste twee zie je terug op de flacon zelf. Het prachtige ruitjespatroon op de zalmroze dop voelt rubberachtig aan, wat zorgt voor extra grip. De rest van de flacon is zwart, wat bij deze mascara ook nog een functie heeft. Er is namelijk ook nog een bruine variant van de Roller Lash mascara. Ideaal om uit elkaar te houden als je meerdere versies hebt dus!

Benefit-Roller-Lash-mascara-review-1

Het hook’n’roll™ borsteltje heeft kleine, en zoals Benefit het omschrijft, magische haakjes en de ultieme krulformule. Het grijpt de wimperhaartjes vast en zorgt volgens Benefit voor een extreem krul- en lifteffect gedurende 12 uur. Verder scheidt, lift en krult het de wimpers.

Benefit-Roller-Lash-mascara-review-3

Look & review Benefit Roller Lash mascara

Het consumentenpanel van Benefit, bestaande uit 31 dames, zegt het volgende over de mascara:

  • 97% zegt dat het de wimpers zichtbaar lift.
  • 87% zegt dat het een langdurige krul geeft.
  • 94% zegt dat de ogen groter lijken.

Om te kijken wat het effect is van de ‘haarkruller voor de wimpers’, vind je hieronder twee foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo kun je goed het verschil zien!

Benefit-Roller-Lash-mascara-review-look-2 Benefit-Roller-Lash-mascara-review-look-1Ik word heel enthousiast van deze mascara! Het separeert mijn wimpers mooi en met het grootste gemak. Bij sommige mascara’s kun je nog wel eens hebben dat er veel te veel uit de huls komt en je daarom snel klontjes hebt. Zeker als je een mascara net gebruikt, maar bij deze mascara is de huls smal. Hierdoor wordt de mascara mooi gedoseerd en komen er geen klontjes tevoorschijn. Verder vind ik het siliconen borsteltje heel fijn werken door de handige vorm en de combinatie van korte en lange haartjes. Zo worden zowel de lange wimpers, als de korte wimpers omhuld met mascara.

Benefit-Roller-Lash-mascara-review-look

De Benefit Roller Lash mascara is verkrijgbaar bij Douglas voor € 28,04. Twijfel je of dit een mascara voor jou is? Dan kun je ook kiezen voor de mini variant voor € 14,27.

Benefit-Roller-Lash-mascara-review-4

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Deb 16 september 2019 - 14:59

Mooi dat deze mascara zo goed werkt voor jou. Ik heb ém ook gehad, vond ém goed maar heb ém daarna niet opnieuw gekocht. Ik vind het effect bij jou erg mooi, het effect was bij destijds (in 2015; misschien hebben ze de formule verbeterd ;-)) lang niet goed zichtbaar als bij jou.

Reply
Tessa 16 september 2019 - 17:23

Mooi effect geeft deze mascara. De verpakking is ook echt tof!

Reply

Plaats een reactie