Benefit Blush Bar review

door Daphne - verdraaid mooi
Benefit-Blush-Bar-2018-review

De limited edition Benefit Blush Bar is uit met maar liefst 4 full size blushes en 1 full size bronzer. Ik kende de blushes en bronzers van Benefit nog niet, maar ik kan de verleiding van dit enorme palette niet weerstaan. Ik probeer ze alle 5 uit!

Benefit-Blush-Bar-2018-review-1

Het palette zit verpakt in een kartonnen doos ter bescherming. Bij het openen van het Benefit Blush Bar palette kwamen de heerlijke geuren me al tegemoet. Wat ruiken deze blushes lekker! Het is een stevig palette magnetische sluiting, bevat een grote spiegel en een brush. Ik heb de brush niet gebruikt bij mijn looks, maar bij het verwijderen van het plastic verloor de brush al wat haren. Of dat ook wat zegt over het gebruik ervan, weet ik dus niet. Verder zit er ook een boekje bij met tips per blush over hoe je de betreffende blush/bronzer het beste kunt gebruiken. De tips kun je als schuingedrukte tekst bij de looks verder in dit artikel vinden.

Swatches

Benefit-Blush-Bar-2018-review-colors-galifornia-gold rush-dandelionBenefit-Blush-Bar-2018-review-swatch-galifornia-gold-rush-dandelion

Benefit-Blush-Bar-2018-review-colors-hoola-rockateur

Benefit-Blush-Bar-2018-review-swatch-hoola-rockateur

 

 

 

 

 

 

Links zie je de harde swatch van de blush of bronzer, rechts geblend. Zo zie je dat je de producten goed op kan bouwen en zo heftig kan maken als je zelf wilt of je look op dat moment toestaat. Dandelion en Hoola waren bij het swatchen erg poederig, maar als je hier met een blush kwast overheen gaat, is dat al een stuk minder.

Looks

Blushes breng ik altijd op de kaaklijn, vaak overlopend in een bronzer en soms op de appeltjes van mijn wangen aan.

Galifornia

“Galifornia droom. Veeg Galifornia zonnige roze blush met een gouden glans uit op de appels van je wangen en werk uit naar boven langs de jukbeenderen… Voor een verbluffend resultaat met een vleugje zon!”

Benefit-Blush-Bar-2018-review-Galifornia-blush

Wat een ontzettend mooie blush! Hiervan krijg ik zin in de zomer! Het is een mooie roze kleur met gouden deeltjes in. Helaas is het gouden deel van de blush een overspray en verdwijnt meteen na het eerste gebruik. Jammer! Zonder overspray blijft de blush wel erg mooi. Knalkleur. Houd ik van. Verder ruikt de blush naar grapefruit en vanille, heerlijk!

Gold Rush

“Snel een gouden blos. Breng voor een geraffineerde uitstraling de nieuwe snelle en warme nectar blush met gouden glans met een kwast aan op de appels van je wangen en werk uit naar boven… Het is een rush van gilt-y pleasure!”

Benefit-Blush-Bar-2018-review-Gold-Rush-blush

Deze blush geeft je een perzik gouden blos met gouden shimmerdeeltjes op de wangen. Ook hier is er weer gebruik gemaakt van een gouden overspray en verdwijnt na een paar keer gebruiken. Je merkt geen verschil in kleur tussen de eerste keer gebruiken en na een aantal keer als de overspray weg is. Deze blush ruikt heerlijk naar honing, amber en vanille.

Dandelion

“Voor een prachtige roze blos! Breng Dandelion babyroze verhelderende gezichtspoeder met een kwast aan op het gezicht om je doffe huid weer te laten stralen. Het is een onmiddellijke verfraaien! Tip: breng Dandelion aan op het hele gezicht en veeg Galifornia uit over de appels van je wangen voor een prachtige roze blos.”

Benefit-Blush-Bar-2018-review-Dandelion-blush

Deze blush heeft een zachte, roze kleur. Ik heb de blush heel subtiel opgebracht, maar is ook goed op te bouwen. Het is goed dat deze subtiel is, omdat je deze volgens Benefit ook als gezichtspoeder kunt gebruiken. Aan deze blush zit geen typische geur.

Hoola

“Een verbluffende bruine kleur! Van kantoor op vakantie… in een paar tellen! Breng hoola matte poederbronzer aan over het hele gezicht en veeg uit voor een natuurlijk bruine tint zonder glans. Tip: om je gezicht eenvoudig te modelleren breng je Hoola aan langs de zijkanten van je neus, langs de kaaklijn en onder de jukbeenderen. Werk uit om je gezicht de perfecte vorm te geven.”

Benefit-Blush-Bar-2018-review-hoola-bronzer

De enige bronzer in dit palette. Hoola is een matte bronzer, precies waar ik dol op ben! Matte bronzers zien er namelijk het meest natuurlijk uit en vallen dus het minste op. Ik gebruik de bronzer op mijn voorhoofd bij de haargrens en op en net onder de jukbeenderen evenwijdig aan de kaaklijn. Om het af te maken maak ik met het product wat nog aan de kwast zit een drie op mijn gezicht, vanaf mijn voorhoofd tot aan mijn kaak. Een zonnetje in een poeder, heerlijk!

Ik schrok eerst bij het aanbrengen van de bronzer, omdat deze erg aanwezig leek voor mijn bleke huid. Echter is de bronzer heel goed uit te blenden en daarom ook geschikt voor mijn lichte huid.

Rockateur

“Trek de aandacht. Laat de temperatuur oplopen! Breng rocksteur aan op de jukbeenderen voor een rockin’ roségouden blog.”

Benefit-Blush-Bar-2018-review-Rockateur-blush

Deze blush kwam voor mij onverwacht uit de hoek, doordat deze zowel heel subtiel als een echte knalkleur kan zijn. Het is een warme rosé kleur. Ook hier heeft Benefit weer een overspray gebruikt aan de boven- en onderkant van de blush en verdwijnt ook weer snel.

De blushes zijn overweldigend. Het Benefit Blush Bar is voor mij dé perfecte aanwinst voor mijn stash. Vooral omdat er zoveel variatie in blushes zijn, waarbij ik oneindig kan combineren voor iedere look. Wil ik een zachte, zweverige look, dan ga ik voor Dandelion. Voor een subtiele look is voor mij Gold Rush perfect. Wil ik meer knallen? Dan zijn Galifornia en Rockateur weer geschikt. Alle blushes zijn goed op te bouwen, dus hoeven ze niet direct te knallen. Alle looks kan ik compleet maken met de Hoola bronzer.

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik echt blij ben met dit palette. Ook van de prijs word ik blij. Het palette heeft namelijk een totale waarde van  €170 en is te koop bij Douglas voor maar € 60,18. Niet verkeerd voor zoveel product! Vind je dit nou toch te duur? Dan heeft Benefit ook mini’s van de meestverkochte producten.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

44 reacties

Melissa 24 april 2018 - 09:33

Mascha heeft hem ook, ziet er heel goed uut

Reply
Krystle/Batboy 24 april 2018 - 10:01

Mooi palette zeg! Alleen daarom zou ik hem al kopen haha. En wat een prijsverschil zeg.

Reply
Lipstickencupcakes 24 april 2018 - 10:12

Deze staat ook al een tijdje op mijn wishlist 😍 hele mooie kleuren.

Reply
Jessica - Foodie Feest 24 april 2018 - 10:15

Alleen al voor de verpakking zou ik hem willen hebben! Prachtig palette, staat je mooi 😀

Reply
Fleur 24 april 2018 - 10:23

Mooie pallet en ook de verpakking! Hij is wel wat prijzig, maar wat goed dat er ook goedkopere varianten zijn van de best verkochte producten

Reply
Cassandra 24 april 2018 - 10:50

Oh wauw, Wat een Prachtige kleuren, die eerste en tweede vind ik je echt fantastisch goed staan!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 24 april 2018 - 22:58

Dankje😘!

Reply
Maaike 24 april 2018 - 13:34

Die ziet er mooi uit zeg! Juist ook bij je lichte huid. Helaas wel duur.

Reply
nicole 24 april 2018 - 13:38

Ik vind de verpakking alleen al een compliment waard. Wat hebben ze dat leuk vormgegeven!

Reply
Lodi 24 april 2018 - 13:42

Ik vind de hola heel mooi, ik ben net weer volop met oogschaduw bezig dus wie weet ga ik ook nog wel eens aan de bush 🙂 Al is het wel erg prijzig.

Reply
Luc van de Wiel 24 april 2018 - 13:49

Verdraaid leuk artikel! 😉

Reply
nicole 24 april 2018 - 13:56

Ik vind het knap dat je zo goed weet hoe je dit moet aanbrengen. Die kennis heb ik allemaal niet.

Reply
Mariëlle 24 april 2018 - 14:03

Ik vind ze je allemaal prachtig staan! Maar vooral de dendilion en hola vind ik errugh mooi! stiekem ben ik wel een beetje jaloers op je hoor dat je deze mooi blush bar hebt 😉

Reply
Rachelle 24 april 2018 - 14:25

Wat een mooi palet!
Al vind ik het wel heel prijzig. Ik ben iets te praktisch ingesteld denk ik daarvoor haha

Reply
Beebs and Moms 24 april 2018 - 15:00

Wat mooi zeg! Ik gebruik alleen nooit blushes omdat ik altijd rode wangen heb en juist probeer deze wat te verminderen met make-up. Ook de prijs vind ik behoorlijk maar goed, je krijgt er wel heel veel voor terug.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 24 april 2018 - 22:54

Wellicht dat bronzer wel wat voor je is? Geen rode kleur, maar wel een zomerse gloed op je gezicht.

Reply
Nancy 24 april 2018 - 15:25

Heel erg mooi!

Reply
Manon 24 april 2018 - 18:23

Mooi! Het is al leuk om te zien hoe kunstig ze die pallets maken per kleur.

Reply
Tessa 24 april 2018 - 18:31

Wat gaaf dat alle kleuren wel te gebruiken zijn. Meestal heb ik met zo’n palette het gevoel dat er maar 1 of 2 echt bij me passen

Reply
Daphne - verdraaid mooi 24 april 2018 - 22:54

Ja klopt, dat heb ik ook vaak! Met dit palette heb ik dat gelukkig niet en zijn ze juist allemaal top!😊

Reply
Bianca Schrijft 24 april 2018 - 18:41

Hele mooie palette, mooie vormgegeven, al gebruik ik er vaak maar 1 of 2.

Reply
Joanne 24 april 2018 - 20:32

Ik vind de verpakking alleen al helemaal geweldig! zo mooi!

Reply
Jamey 24 april 2018 - 21:22

Wauw wat prachtig zeg! I love it!! die glow ook!

Reply
Mieke | mieksmind 24 april 2018 - 21:36

Het staat je allemaal mooi, ik denk dat dit een heel goed palette voor jou is! Ik heb het vorige palette in mijn bezit het BENEFIT CHEEK PARADE BLUSH BRONZER PALETTE. Daar ben ik zelf helemaal weg van en met HOOLA heb ik daar de pan al dik geraakt.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 24 april 2018 - 22:51

Dankje😘! Ik ben ook heel blij verrast met dit palette. Ik kende de Benefit blushes nog niet, maar ik ben heel blij dat ik dit palette nu in mijn bezit heb😊.

Reply
Charlotte 25 april 2018 - 08:47

Wauw wat een mooi palette! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik de kleuren vooral in het paletten zelf mooi vind. Op de huid vind ik ze minder bijzonder. Zonde van die overspray!

Reply
Kaylee 25 april 2018 - 08:55

Oh. My. God. IK BEN ECHT NIET NORMAAL JALOERS! Wat een mooi palette zeg!!!!!!

Reply
Marsha 25 april 2018 - 11:24

Wow! Dit palette ziet er echt prachtig uit zeg! Het is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat voor je geld.

Reply
Danielle 25 april 2018 - 17:10

Ik vind deze zo prachtig. Hele mooi kleuren bevat dit palette.

Reply
Eva 25 april 2018 - 20:14

Wat mooi, zo’n warme rosé kleur als blush! En de bronzer, wauw, die is ook mooi zeg!

Reply
marjolein 25 april 2018 - 22:35

Wat heb daar een prachtige verpakking wow, het ziet er beeldschoon uit. De kleurtjes zijn ook heel finesse

Reply
Haydée 25 april 2018 - 22:39

Mooie blushes! Alleen had er nog een zesde kleur bij mogen zitten, in plaats van een kwastje. Ik denk dat iedereen toch haar eigen blush kwasten gebruikt, niet?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 25 april 2018 - 23:27

Ik ben het met je eens. Ik weet dat sommigen het juist erg fijn vinden, zo’n kwastje, maar ik ben er ook geen fan van.

Reply
Dhini 26 april 2018 - 11:02

Hele prachtig palette. De verpakking word je toch blij van om te hebben. Het is niet goedkoop maar de product is woow

Reply
Maddy - Meer met mama 26 april 2018 - 11:57

Wat een mooie palette zeg! Alleen daarom zou je het al kopen haha

Reply
Kimberley 26 april 2018 - 22:07

Prachtig! Ik ben ook zo gek op lekker ruikende make-up haha! Ik vind hem wel wat aan de dure kant.

Reply
Karel 27 april 2018 - 12:12

Leuk, ik stuur het door naar mijn vriendin

Reply
allaboutbertina 29 april 2018 - 11:16

Wauw wat een prachtige palette!!! Ik kan me voorstellen dat veel mensen hebben gekocht hebben want de pigmentatie is er wel na als je de prijs vergelijk. Hopelijk krijg je veel plezier van dit beautypareltje.

Reply
kim 29 april 2018 - 17:08

Heel erg mooi palette! Ik heb deze vorige week ook aangeschaft, love it! Mijn eerste producten van Benefit, ben heel erg benieuwd wat ik er zelf van ga vinden, want heb de tijd nog niet gehad er foto’s van te maken voor mijn blog, haha.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 30 april 2018 - 22:34

Leuk! Alvast veel plezier met uitproberen 😊!

Reply
Marielle 29 april 2018 - 17:41

De verpakking alleen al ziet er prachtig uit! De kleuren staan je mooi

Reply
Merel 30 april 2018 - 07:48

Vind persoonlijk de matte bronzer het mooist. Maar hou ook van natuurlijke make-up. Die andere twee zijn (naar mijn mening) vooral mooi tijdens uitgaan of op beeld.

Reply
Patricia 1 mei 2018 - 11:55

Ik vind Benefit zo’n prachtig merk! In dit palette is mijn favoriet ‘gold rush’ omdat ik altijd zwicht voor highlighters en blushes met een mooie gouden glans 🙂

Reply
Frederique 3 mei 2018 - 09:39

Mooi zomers maar wel prijzig.

Reply

Plaats een reactie