BECCA Skin Love Collection New Products | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
BECCA-Skin-Love-Collection

Geef je huid wat liefde met de verhelderende, hydraterende en voedende Skin Love collectie van BECCA. Hierin vind je hybride huidverzorgingsproducten boordevol natuurlijke ingrediënten, waar de meeste huidjes van houden. Er zijn twee nieuwe producten aan dit assortiment toegevoegd, namelijk de antioxidantrijke en huidverzachtende Skin Love Brighten & Blur Primer en de zijdezachte Skin Love Glow Shield Prime & Set Mist. Lees snel verder voor meer informatie over deze twee nieuwe items.

BECCA-Skin-Love-collection-1

De volledige Skin Love Collectie bestaat uit:

  • Glow Elixir
  • Glow Glaze Stick
  • Weightless Blur Foundation
  • Brighten & Blur Primer (nieuw)
  • Glow Shield Prime & Set Mist (nieuw)

BECCA Skin Love Brighten & Blur Primer

becca-skin-love-brighten-and-blur-primer

“We are expanding our Skin Love collection and launching an amazing new antioxidant rich, skin smoothing primer that provides protection against pollution. Plus it boosts hydration and radiance immediately and over time. It’s infused with good-for-skin ingredients like blueberry and cranberry extract, mango seed butter, algae and hyaluronic acid.” Devon Bartley, Director Brand Marketing

Dit is een antioxidantrijke primer die de huid glad maakt en bescherming biedt tegen vervuiling. Daarnaast zorgt het onmiddellijk en bij langer gebruik voor extra hydratatie en glans.

becca-skin-love-brighten-and-blur-primer-result

Een optisch, vervagende blend verhult het aanzien van poriën. Hierdoor voelt de huid zacht en glad aan en vormt het een perfecte basis voor een vlekkeloos make-up resultaat. De zijdezachte formule is voorzien van het BECCA Skin Love Glow Nectar Brightening Hydra Complex. Dit is een mix van ingrediënten die de huid verheldert, hydrateert en voedt. De formule voelt fris en zacht aan en bevat natuurlijke boters, hyaluronzuur en een uit suiker gewonnen porie verfijner. Die hydrateert de huid en maakt het glad voor een perfecte teint.

De BECCA Skin Love Brighten & Blur Primer is te koop bij Douglas voor € 35,00 – 30 ml.

BECCA Skin Love Glow Shield Prime & Set Mist

BECCA-skin-love-glow-shield-prime-and-set-mist

“The Skin Love Glow Shield Prime & Set Mist is an alcohol-free, cloud-like mist full of vitamin rich ingredients that can be used after makeup to set or throughout the day to improve the look of makeup. It makes your skin instantly feelrefreshed and hydrated!” Devon Bartley, Director Brand Marketing

Dit product geeft een zijdezachte en wolkachtige nevel die de huid corrigeert, fixeert en verfrist. Het is geschikt voor alle huidtypen.

De alcoholvrije, zachte en superfijne nevel hult de huid om in vocht om make-up te fixeren en te verfrissen voor een langdurig frisse uitstraling. Het is verrijkt met verfrissend Hawaiiaans zeewater en woestijn bronwater voor extra hydratatie en gojibessen, bosbessenextract, cranberry-extract en vitamine E om de huid te voeden. Zoals alle Skin Love-producten is de verzorgende formule voorzien van het BECCA Glow Nectar Brightening Hydra Complex. Dit is een mix van ingrediënten die de huid verheldert, hydrateert en voedt.

BECCA-Skin-Love-Collection-2

De BECCA Skin Love Glow Shield Prime & Set Mist is te koop bij Douglas voor € 32,00 – 70 ml.

Gebruik jij altijd een primer voor je foundation aanbrengt?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

5 reacties

Nicole Orriëns 24 mei 2019 - 08:53

Ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet zoveel verschil zie in de voor en na foto’s!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 24 mei 2019 - 14:43

Ik vind dat het verschil het meest zichtbaar is op het voorhoofd. Misschien dat je het daar wel ziet?

Reply
lodi 24 mei 2019 - 09:03

Ik vind de product lijn echt prachtig, wat staat dit mooi op mijn plankje in de badkamer. De mist lijkt me erg fijn, ik heb nu van een ander merk maar dit voelt zo fijn aan op mijn huid en ruikt zo lekker.

Reply
charlotte 24 mei 2019 - 09:39

Ik gebruik zelf geen primer maar zou dit eigenlijk wel moeten doen. Wat ziet de lijn er prachtig uit, echt een aanwinst.

Reply
Yara 26 mei 2019 - 22:08

Wauw alleen al de vormgeving! Heel benieuwd naar deze lijn…:)

Reply

Plaats een reactie