Becca Light Shifter Brightening concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
becca light shifter brightening concealer review-2

Becca heeft een nieuwe concealer, die niet zorgt voor een full-coverage dekking, maar juist voor een luchtige en stralende finish. Ook voor over je make-up. Ik ben heel benieuwd of deze concealer wat bij kan dragen in mijn look, buitenom de full-coverage concealer die ik altijd al draag. Daarom lees je hier de Becca Light Shifter Brightening concealer review, waarvan ik je tint 1 Emit laat zien.

becca light shifter brightening concealer review

De concealer zit verpakt in een kartonnen doosje met een witte en holografische look dat passend is bij de werking van het product. De huls van de concealer zelf heeft een spiegellook, waarbij een klein vakje doorzichtig is. Heb je dus meerdere tinten, dan kun je zo snel de juiste tint vinden.

becca light shifter brightening concealer review-1

Je brengt de concealer aan met een spons applicator die onwijs zacht is. De achterzijde is draaibaar, waardoor je de concealer goed kunt doseren en er maar mondjesmaat product uit de spons komt.

becca light shifter brightening concealer review-3

De formule is verrijkt met hyaluronzuur, gekristalliseerd zoethout en groene thee. Dat zorgt voor een stralende en verhelderende hydratatieboost in de ochtend of een touch-up gedurende de dag. Zeker omdat ik de concealer regelmatig onder de ogen aan zal brengen, vind ik hyaluronzuur een fijn ingrediënt. Het hydrateert de huid, houdt de huid soepel en glad en vervaagt fijne lijntjes.

becca light shifter brightening concealer swatch 1 Emit review

Hierboven zie je de de swatch van kleur 1 Emit. Links een harde swatch en rechts een geblende swatch. Volgens Becca is deze neutraal beige tint geschikt voor zeer lichte huidtinten. Ik vind vooral de verhelderende glans al erg mooi tot zijn recht komen, echt prachtig! De concealer is in acht tinten beschikbaar, van kleuren voor zeer lichte huidtinten tot kleuren voor zeer donkere huidtinten.

Beloftes, look & review Becca Light Shifter Brightening concealer

“Brighten, blur, and conceal with light, not heavy pigment for a radiant finish”, dat zegt Becca over deze concealer. Het zou een onmiddellijk natuurlijke gloed aan de hoge punten van het gezicht geven. De, volgens Becca, luchtige, opbouwbare dekking vervaagt imperfecties en zorgt voor een stralende finish met een lichtgevend en verhelderend effect. Verwacht dus geen full coverage, maar een stralende gloed.

Becca adviseert om de concealer aan te brengen op de hoge punten van het gezicht, zoals de jukbeenderen, wenkbrauwen en neusbrug en onder de ogen tot de wenkbrauw.

De concealer kun je over je make-up aanbrengen om je look gedurende de dag te verfrissen. Om te zien wat de concealer doet op een huid zonder make-up, breng ik het juist aan onder mijn normale concealer om het effect goed aan je te kunnen laten zien. Het effect blijft zichtbaar, maar is wat subtieler dan dat je het over de make-up aanbrengt.

Op de foto hieronder zie je mijn donkere kringen zonder enig product. Je kunt ze niet missen, want zonder dekking trekt het alle aandacht van de look op zich.

Op de foto hieronder bracht ik de Becca Light Shifter Brightening Concealer aan. Vooral op de zones waar net het licht mijn huid kust, zie je de reflecterende gloed en dus het verhelderende effect goed.

becca light shifter brightening concealer swatch 1 Emit review-2

Op de foto hieronder maakte ik de look af met de NARS Radiant Creamy Concealer, die voor mij de full coverage dekking geeft, die mijn donkere kringen aan kan.

becca light shifter brightening concealer swatch 1 Emit review-3

Ondanks de goede dekking van de NARS concealer, zie je alsnog het effect van de Becca concealer. De volledige look zie je op de foto hieronder, waarbij ik de concealer ook aanbracht op mijn neusbrug, jukbeenderen en wenkbrauwbot.

becca light shifter brightening concealer swatch 1 Emit review-4

Als je me op Instagram volgt, dan heb je de concealer misschien al voorbij zien komen in de stories. Daar kon ik je door middel van bewegend beeld heel mooi het effect van de concealer laten zien met verschillende lichtinvallen. Op de foto’s van deze review is het effect namelijk een stuk minder zichtbaar. Gelukkig spreken de close-up foto’s van mijn ogen wel boekdelen. Het geeft namelijk niet veel dekking, maar door het lichtgevende en verhelderende effect, vallen de imperfecties wel minder op. Daarom zou ik, zoals Becca zelf al adviseert, de concealer zeker in combinatie met je reguliere make-up gebruiken. Het voegt echt wat toe aan je look en zorgt voor een stralende, verhelderende en verfrissende uitstraling. De rode lipstick is trouwens ook van Becca, namelijk de Ultimate Lipstick in de tint Brave.

De Becca Light Shifter Brightening concealer is verkrijgbaar bij Douglas en op douglas.nl voor € 35,69.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

bychristiana 30 april 2020 - 09:45

Oeh, hier ga ik eens naar kijken, ik heb ook vaak donkere kringen onder mijn ogen. Ik heb trouwens ook een oogcreme met van die licht reflecterende deeltjes liggen van Filorga, die geeft ook een mooi effect.

Reply
Rachel Kromdijk 30 april 2020 - 10:20

Wauw ziet er echt heel goed uit, zelf begin ik ook wel wat wallen te krijgen nu ik 27 ben.. verder merk ik wel dat mijn huid enorm opknapt nu ik geen foundation meer gebruik.

Reply
Tessa 30 april 2020 - 17:21

Mooi effect!

Reply
Natiza 1 mei 2020 - 21:46

Wow geeft wel echt mooi effect!

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 6 mei 2020 - 15:27

Volgens mij heb ik het op instagram niet gezien, verdorie haha. Toch zie ik op de foto’s wel echt een heel mooi verschil, toppertje! 🙂

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie