Beauty Pillow review

door Daphne - verdraaid mooi
beauty-pillow-review-4

Ik gebruik en test regelmatig tientallen producten om mijn huid en haar optimaal te verzorgen en make-up om er op mijn mooist uit te zien. Wat nou als ik ’s nachts al kan starten met mijn beautyritueel en niet alleen met genoeg uren slaap en de juiste producten een stralende huid een glanzend haar kan krijgen? Je leest hier de Beauty Pillow review. Een satijnen kussensloop die mij om kan toveren tot schone slaapster.

beauty-pillow-review

Beauty Pillow is een satijnen kussensloop die niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar het heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het resultaat van slapen op dit kussensloop is volgens het merk stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Over de verdere beloftes kom ik verder in dit artikel nog even terug en dan vertel ik je gelijk of ik dat ook zo ervaar!

beauty-pillow-review-3

De Beauty Pillow is gemaakt van zware kwaliteit polyestersatijn en heeft geen uitwasbare coating. Je kunt vlekken gemakkelijk verwijderen en je kunt de Beauty Pillow wassen op 40 graden. Heb je een witte Beauty Pillow, dan mag je die zelfs op 60 graden wassen. Daarom wordt die kleur geadviseerd voor de probleemhuid. Na het wassen kan het kussensloop in de droger en komt er krimpvrij uit. Wil je nog langer genieten van de Beauty Pillow, hang het dan uit, zodat het nog langer meegaat.

Beloftes en review Beauty Pillow

Het merk belooft gouden bergen met dit kussensloop. Zowel op hun website als op de achterzijde van de verpakking vind je een heel rijtje met beloftes. Ik neem ze met je door en vertel je wat ik ervan vindt.

Verkoelend en geen slaapvouwen

Zeker in de zomer is je bed snel een sauna. Nu heb ik er een stuk minder last van, maar met heerlijke warme dekens over je heen, kun je het nog steeds goed warm krijgen. Toch merk ik goed dat dit kussensloop stukken koeler aanvoelt dan mijn reguliere, katoenen kussensloop. Verder kreukt de Beauty Pillow nauwelijks, waardoor de slaapvouwen minder snel de kans krijgen om te ontstaan. Ik slaap zelf bijna altijd op mijn rug, dus daar heb ik gelukkig sowieso geen last van.

Stralende huid en glanzend haar

De fijne structuur van het dicht geweven satijn zorgt ervoor dat het vocht behouden blijft voor huid en haar. Het wordt niet geabsorbeerd, zoals bij katoen. Daarom heb je de volgende ochtend niet zo’n trekkerig gevoel in je gezicht. Daarbij heeft het satijn een polijstende werking. Hierdoor wordt de huid niet opgeruwd en kan het haar glijden. Dit was in het begin wel wennen, omdat ik een redelijk ‘stug’ kussensloop gewend was. Aan de andere kant had ik daarom veel minder klitten in mijn haar de volgende ochtend, waardoor ik een stuk minder hard aan mijn haar moest trekken om het weer glad te krijgen. Ook bleef mijn haar langer in model zitten en stond ik vaker op met een good hair day! Of het ook tegen pluizen werkt, zal ik vooral in de winter ervaren, want dan heb ik daar het meeste last van. Verder kan ik niet zeggen of het rimpeltjes verfijnt. Ik heb er gelukkig sowieso nog niet veel en gebruik ook veel producten die dezelfde belofte maken.

Onzuiverheden verdwijnen en anti-allergeen

Volgens Beauty Pillow bestrijdt het kussensloop acné en onzuiverheden en kalmeert het de onrustige en gevoelige (hoofd)huid. Dit kan ik gelukkig niet testen, omdat ik daar zelf geen last van heb. Wel zou ik het begrijpen als die belofte waar zou zijn. Vooral omdat je huid door de satijnen structuur veel minder snel warm wordt en je huid kan blijven ademen.

Verder zou dit kussensloop anti-allergeen zijn en gelukkig kan ik ook dat punt niet testen. Heb jij daar wel last van, dan is het handig om te weten dat dit door verschillende zorgverzekeraars vergoed wordt. Artsen, verpleegkundigen en specialisten bevelen het namelijk aan. Even navragen bij je zorgverzekeraar is dus een goede optie!

beauty-pillow-review-1

Ik vind de Beauty Pillow door zijn vele voordelen een echte aanrader! Slaap je mooi met de Beauty Pillow, want de term ‘beauty slaapje’ wordt zo wel heel letterlijk!

Ik heb de standaardmaat ontvangen, namelijk 60×70. Daarnaast zijn ook de maten 80×80 en 80×40 verkrijgbaar. Verder heb ik voor een zwarte tint gekozen, maar er zijn nog 16 andere tinten verkrijgbaar, zodat jouw Beauty Pillow altijd matcht met jouw dekbed! De Beauty Pillow kost € 23,95 en heeft veel verkooppunten. Kijk hier wat het dichtstbijzijnde punt is.
beauty-pillow-review-2

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

3 reacties

Mariska 22 november 2019 - 15:50

Ik heb ook wel satijnen kussenslopen gehad en dan merk je echt meteen dat je haar minder knoopt. Dat het wat voor je huid kan doen wist ik niet!

Reply
bychristiana 23 november 2019 - 08:20

Ik heb zelf zo’n kussensloop ontvangen toen ik mijn extensions liet zetten. Ze zeggen namelijk dat je door zo’n sloop ook minder klitten in je haar krijgt. Nu heb ik dat zelf helaas niet echt zo ervaren, dus nu slaap ik vaak met een vlecht in en DAN heb ik wel minder last van klitten. Het ligt trouwens wel heel lekker zacht;-)

Reply
Sonja 24 november 2019 - 19:04

Ik vroeg mij nou altijd af of het echt zou helpen, vooral omdat velen het voor lang haar hebben. Hoe zit het met de korte haar dames?

Reply

Plaats een reactie