Beauty favorieten van dit najaar

door Daphne - verdraaid mooi
beautyfavorieten najaar bodycare makeup

Over het jaar verspreid zijn er verschillende kortingsdagen die jaarlijks terugkomen, maar de meest bekende is toch wel Black Friday. Na de zomervariant van Notino doet het merk natuurlijk ook mee met de originele Black Friday. Al spreiden zij het uit over een hele week. Zo kun je van 22 tot en met 28 november jouw favorieten met veel korting shoppen. Ik vertel je mijn beautyfavorieten van dit najaar, die jij wellicht met een leuke korting kunt shoppen!

Geef je huid een boost | gezichtsmaskers

garnier nutri bomb gezichtsmasker sheetmasker voedend boost hyaluronzuur

Ik shop regelmatig maskers, maar de intens voedende Nutri Bomb lijn van Garnier blijf ik kopen en heb ik standaard in huis. De verstevigende variant bevat amandelmelk en hyaluronzuur voor een droge huid en de vitaliserende variant bevat kokosmelk en hyaluronzuur voor een vochtarme huid. Beide varianten hebben mooie ingrediënten en geven mijn huid echt een boost. Zeker tijdens dat gure weer kan je huid dat zeker gebruiken.

Hydrateer je lichaam | bodylotion

Ik ben heel trouw als het gaat om het insmeren van mijn lichaam, maar in de zomer gebruik ik wel andere varianten dan in de winter. In deze tijd mag het wat voller zijn en mijn huid meer voeden. Zeker mijn benen kunnen snel heel droog aanvoelen. 

herfst huid hydrateren voeden lichaam bodylotion weleda palmers

Eigenlijk heb ik twee favorieten. De Palmer’s Coconut Oil Formula bodylotion hydrateert en houd me nu nog steeds een beetje in de summer vibes door de kokosgeur. Daarom was het stiekem ook een zomerfavoriet. 😉 Alleen zeker op mijn benen gebruik ik graag de Weleda Skin Food bodylotion. Die richt zich op de droge tot zeer droge huid en geeft dan ook een intense voeding en hydratatie.

 Lash Princess | mascara

essence lash princess curl volume mascara budget topper

Soms ontdek je ineens een budget proof pareltje waar je plots verliefd op wordt. Qua resultaat doet hij zeker niet onder voor de high end merken. Ik heb het over de nieuwste telg van de essence Lash Princess familie: de curl & volume mascara. De voor- en na-foto’s kun je in de review terugzien. De mascara geeft volume en krul, het borsteltje separeert je wimperharen mooi en de formule verzwaart de wimpers niet. 

Elegant en vrouwelijk | Eau de Toilette

chloe nomade eau de toilette geur elegant vrouwelijk

Een maand terug ontving ik de Beauty Discovery Box bij mijn Notino bestelling met diverse parfumsamples. Daar werd ik verliefd op de Chloé Nomade Eau de Toilette. Ik heb hem zelfs al in een full-size variant gekocht. Het is een vrouwelijke, elegante en romantische geur met een combinatie van zoete, bloemige en frisse noten. 

Ik gebruik Black Friday trouwens niet alleen om zelf los te gaan (wel een beetje natuurlijk😉), maar ook om alvast goedkoop in te slaan voor de feestdagen. Zo heb je jouw cadeautje lekker op tijd én voordelig. Veel shopplezier! Nog niet genoeg inspiratie? Bekijk dan ook eens mijn beautyfavorieten van afgelopen zomer.

Welk product is jouw beautyfavoriet van het najaar?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 16 november 2021 - 09:58

Chloe Nomade heb ik zelf ook, die is inderdaad erg lekker!

Reply

Plaats een reactie