Beauty favorieten van deze zomer

door Daphne - verdraaid mooi
beauty favorieten van deze zomer summer black friday notino

Yaaay it’s summer! Waarom wachten op Black Friday in november als je zomers ook allerlei beauty-items nodig hebt?! Gelukkig dacht Notino er ook zo over, want zij organiseren de Summer Black Friday. Ik vertel je mijn beauty favorieten van deze zomer en hopelijk kun jij ze met een leuke korting shoppen!

Verwijder dode huidcellen | scrub

collistar talasso scrub special perfect body anti water

In de winter doe ik het te weinig, maar in de zomer ben ik er erg trouw mee. Ik heb het over het scrubben van je huid. Mijn all-time favorite is de Collistar Talasso-Scrub in de variant Special Perfect Body Anti-Water. Het werkt exfoliërend, hydraterend, voedend en revitaliserend. De korrel is erg prettig en nadien ligt er een olielaagje op je huid, waardoor je huid heel gevoed en zijdezacht aanvoelt. Ik heb hem net opgemaakt, dus hij staat gelijk op mijn wishlist. 

Hydrateer en bruin | zelfbruiner

hawaiian tropic sunless tan self-tanning milk review zelfbruiner zomerfavoriet

Als je je dode huidcellen verwijderd hebt, dan is je huid klaar voor zelfbruiner. Ja, ook in de zomer! Een nieuwe ontdekking is de Hawaiian Tropic Self Tanning milk. Die voedt en hydrateert 24 uur lang en zorgt gelijk voor een langdurig, gelijkmatig gebruinde huid. Het voordeel ten opzichte van een foam is dat het geen laagje op de huid legt die je er na een paar uur af moet wassen. Je gebruikt het gewoon dagelijks net als een body lotion.

Zon verantwoord | zonbescherming

la roche-posay anthelios age correct spf 50 review zonbescherming gezicht

De La Roche-Posay Anthelios Age Correct SPF 50 zonbescherming voor je gezicht is tegelijkertijd een anti-aging crème. De textuur is niet vet, voelt licht aan en laat de huid ademen. Daarom werkt het perfect met mijn foundation en poederproducten. Dat laatste geldt niet voor elke zonnebrand, maar ik ben blij dat ik mijn favoriet voor de zomer gevonden heb. Zo hoef ik niet te kiezen tussen make-up en zonbescherming voor het gezicht.  

Spice it up | Eau de Toilette

marc jacobs daisy eau so fresh spring review geur eau de toilette

De Marc Jacobs Eau So Fresh Spring is misschien officieel een lentegeur, maar ook voor de zomer draag ik de geur graag. De geur is fris, zacht en een tikkeltje pittig. Door de kruidige en levendige tonen, is het zelfs perfect voor de heetste dag van het jaar.

Verzorg je haar | haarcrème

olaplex no. 6 leave in cream haarverzorging zomer pluizig haar zomer favoriet

Je haar heeft het in de zomer zwaar: het is droog en pluizig. Zeker na een duik in de zee, waarbij het zout en de zon je haar erg belasten. Ik gebruik daarom graag de Olaplex No. 6: een leave-in-crème die je haar revitaliseert, hydrateert, voedt en laat glanzen. Tegenwoordig blondeer ik mijn haar niet meer, maar anders moet je daar nog meer op letten! Het is trouwens ook een fijn product voor het stylen van je haar! De grootte van een erwt is voldoende voor lang haar.

De Notino Summer Black Friday is van 19 t/m 25 juli. Notino laat ons nog even in spanning welke merken mee zullen doen, dus stay tuned! Welk product is jouw zomerse beautyfavoriet?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Ga voor meer informatie over de eventuele totstandkoming van artikelen naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 3 juli 2021 - 08:10

Ik heb dit jaar ook voor het eerst kennis gemaakt met de talasso scrub van Collistar, qua textuur vind ik deze inderdaad ook heel lekker, maar ik ben niet zo dol op de geur.

Reply
bychristiana 3 juli 2021 - 08:11

Ik heb dit jaar ook voor het eerst kennis gemaakt met de talasso scrub van Collistar, qua textuur vind ik deze inderdaad ook heel lekker, maar ik ben niet zo dol op de geur. Ook de zonbescherming van La roche posay gebruik ik altijd graag.

Reply
Natascha - Beautyopinie 3 juli 2021 - 19:50

Die thalasso scrub!!! Die is ZO ONWIJS fijn 😉 Één van de weinige producten waar ik een back-up van heb haha. Ik vind trouwens net zoals Christiana deze geur ook niet zo heel fijn, maar er zijn meerdere varianten tegenwoordig.

Reply
Priscilla 5 juli 2021 - 10:15

De scrub van Collistar is inderdaad heel fijn! Ik ben erg benieuwd naar de geur van MJ.

Reply

Plaats een reactie