Beauty favorieten van deze zomer

door Daphne - verdraaid mooi
beauty favorieten deze zomer 2023 summer black friday notino

Het zomerseizoen is van start gegaan en dat betekent ook dat de bekende Summer Black Friday van Notino weer voor de deur staat! Hoog tijd om mijn favorieten van dit moment bij elkaar te sprokkelen en jouw wat shoptips te geven, die jij wellicht met een leuke korting kunt shoppen.

Verzorg en bescherm je haar ’s nachts

summer black friday notino 2023 aveda serum bescherming haar

Hoe goed ik mijn haar ook verzorg en bescherm, toch merk ik dat het in de zomer wat droger kan zijn; zeker als het gaat om de haarpunten. Die warme zonnestralen kunnen je dan wel in tropische sferen brengen, qua haar breng je het helaas vooral snel in ‘stro-sferen’.😉

Het Aveda botanical repair strengthening overnight serum is een intensieve nachtserum dat je haar van binnenuit versterkt en voedt, je haar intens zacht aan laat voelen, een mooie glans geeft en ook nog eens heerlijk ruikt. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat het je haar verzwaart of het vettig oogt met sliertige lokken. Zelfs niet als je het rijkelijk aanbrengt. Natuurlijk moet het dan wel even intrekken. 😉

Laat eelt verdwijnen 

summer black friday notino 2023 kneipp eelt verwijderen

Deze topper heb ik echt nét binnen, maar na een paar keer gebruikt te hebben voor de review (die dus nog niet eens online staat) wist ik al gelijk dat dit een product is dat ik uit moet lichten: de Kneipp voetcrème. Dat komt voornamelijk door de hoge percentage ureum dat echt wonderen verricht voor eeltvoeten.

Ik verzorg mijn voeten trouw, maar toch ontstaat er sneller eelt. Je loopt meer op blote voeten, waardoor ze meer last krijgen van externe factoren. Deze crème met 25% ureum vermindert effectief en langdurig eelt. Daarnaast verzacht en verfrist het de voeten én helpt het voetschimmel te voorkomen. Ook wel fijn met al die openbare zwembaden in de zomer. 😉

Fixeer je make-up

summer black friday notino 2023 fixeer make-up fixingspray mac

Niet voor niks is deze fixingspray een bestseller van MAC, want het fixeert make-up goed én geeft de huid een verzachtende, stralende finish. Ik heb het natuurlijk over de Prep+ Prime Fix+ Original. Het geeft mijn huid een egale finish en de gezichtsmake-up lijkt nog mooier met elkaar geblend te zijn. Wat ik ook fijn vind, is dat er hier geen Alcohol Denat. in zit: een uitdrogende alcohol dat vaak gebruikt wordt om de substantie sneldrogend te maken.

De Notino Summer Black Friday start aankomende week. Welk product is jouw zomerse beautyfavoriet?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie