BE Creative Make Up lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
be-creative-make-up-lipstick-review-2

De perfecte lipstick nog steeds niet gevonden? Dan zit je met de nieuwe collectie lipsticks van BE Creative Make Up meer dan goed. Het merk lanceert namelijk maar liefst veertig nieuwe kleuren lipsticks in drie verschillende formules. Zo zit er zeker een perfecte match voor je bij. Ik test van alle drie de formules één lipstick en laat je zien hoeveel uur ze op mijn lippen blijven zitten. Daarom lees je hier de BE Creative Make Up lipsticks review.

be-creative-make-up-lipstick-review

Ik kreeg de lipsticks in een fantastisch pr-pakket thuisgestuurd. Mijn beautyhart maakte echt een sprongetje van geluk, zo mooi! Je hebt de Incredibly Intense, Sensual Shine en Matte Madness formule. Niet alleen zijn de lipsticks van binnen anders, maar ook aan de buitenzijde kun je de verschillen tussen de formules zien. De huls is bij alle formules zwart en langwerpig en de dop heeft een magnetische sluiting. Alleen de finish van de hulzen zijn verschillend van elkaar. Sensual Shine heeft een glanzende huls, terwijl Incredibly Intense en Matte Madness beide mat zijn. Verschil tussen die laatste twee varianten is minimaal, al heb ik het idee dat Matte Madness een net wat fijnere afwerking heeft dan Incredibly Intense.

be-creative-make-up-lipstick-review-1

BE Creative Make Up Incredibly Intense lipstick review

Bij deze formule kun je kiezen uit vijftien tinten. Ik laat je de tint 012 Madame zien, dat een prachtige en vuurrode lipstick is.

be-creative-make-up-incredibly-intense-lipstick-review

Deze formule is perfect voor jou als je geen matte of glanzende, maar echt een intense tint wilt. De lipstick heeft volgens het merk een zijdezachte structuur en bedekt de lippen direct met een intense kleur.

be-creative-make-up-incredibly-intense-lipstick-review-1

Op de swatchfoto is de linker swatch een enkele swatch en bij de rechter swatch heb ik verschillende keren over dezelfde plek geveegd.

be-creative-make-up-incredibly-intense-lipstick-swatch

De swatch laat al zien dat de lipstick inderdaad tussen een matte en glanzende tint in zit. Het heeft voor mij de intensiteit van een matte tint en de soepelheid van een glanzende tint. Het pigment is nog iets op te bouwen als je meerdere keren over dezelfde plek veegt, maar dat is minimaal.

be-creative-make-up-incredibly-intense-lipstick-swatch-2

De lipstick brengt erg makkelijk en egaal aan. De textuur is vrij stroef, waardoor je bij het aanbrengen al voelt dat het niet binnen een uur van je lippen is gesmolten.

Op de foto hierboven heb ik de lipstick zes uur op, waarbij ik ook al geluncht heb. Het laat behoorlijk goed zien hoe fantastisch deze lipstick is, want het is bijna nog niet versleten van de lippen. Alleen aan de binnenzijde van de lippen is er net een randje weg, maar dat is alles. Na enkele uren is de glans van de lippen verdwenen en oogt de lipstick wat matter, maar dat zegt niets over de houdbaarheid ervan zie je wel. De textuur is fijn, de kleur intens en de dekking goed. Echt een aanrader!

be-creative-make-up-incredibly-intense-lipstick-swatch-1

Alle lipsticks van deze formule zijn vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, vaseline en minerale oliën.

De BE Creative Make Up Incredibly Intense lipstick kost € 16,95.

BE Creative Make Up Sensual Shine lipstick review

Bij deze formule kun je kiezen uit tien tinten. Ik laat je tint 002 Soft Love zien. Dit is een zachtroze tint.

be-creative-make-up-sensual-shine-lipstick-review

Als voor jou een lipstick niet glanzend genoeg kan zijn, dan zit je bij deze formule goed! Je krijgt volgens het merk een volle kleur na één laagje, een glossy finish en bescherming tegen schadelijke UV-stralingen. Daarbij zou de lipstick de hele dag blijven zitten, zonder te plakken. Dat klinkt goed!

be-creative-make-up-sensual-shine-lipstick-review-1

Op de swatchfoto is de linker swatch een enkele swatch en bij de rechter swatch heb ik verschillende keren over dezelfde plek geveegd.

be-creative-make-up-sensual-shine-lipstick-swatch

Je ziet duidelijk dat de intensiteit van de kleur goed opgebouwd kan worden. Op de enkele swatch is de kleur namelijk vrij vlak, maar op de rechter swatch komt de prachtige glans veel beter tot zijn recht. De lipstick glijdt over de huid en swatcht daarom heel makkelijk.

be-creative-make-up-sensual-shine-lipstick-swatch-2

De lipstick voelt erg romig aan en glijdt over de lippen. Je brengt de lipstick in no time egaal en mooi aan. De glans die er vanaf komt is prachtig.

Op de foto hierboven heb ik de lipstick zeven uur gedragen, waarbij ik een wat vettere maaltijd heb gegeten. Voor die maaltijd bleef de lipstick erg goed zitten, maar de maaltijd heeft de lipstick niet overleefd. De kleur zit er misschien nog een beetje op, maar de rest van de lipstick is weggevaagd. Het blijft misschien dan geen hele dag zitten, maar voor een intens glanzende lipstick vind ik de houdbaarheid nog bizar goed. Welke lipstick overleefd een vette maaltijd wel? Een intense glans, prachtig pigment en een goede houdbaarheid kan dus wel!

be-creative-make-up-sensual-shine-lipstick-swatch-1

De BE Creative Make Up Sensual Shine lipstick kost € 16,95.

BE Creative Make Up Matte Madness lipstick review

Bij deze formule kun je kiezen uit vijftien tinten. Ik laat je tint 015 Warrior zien. Dit is een intens diepe paarse lipstick en perfect voor deze tijd van het jaar.

be-creative-make-up-matte-madness-lipstick-review

Bij een matte lipstick moet je altijd maar afwachten of de formule niet te droog is, maar daar zou je in dit geval volgens het merk niet bang voor moeten zijn. Het is namelijk geen korrelige, droge lipstick doordat het vitamine E en jojoba olie bevat. Daarom brengt de lipstick volgens het merk gemakkelijk aan en blijven je lippen zacht, maar heb je alsnog de langdurig matte finish.

be-creative-make-up-matte-madness-lipstick-review-1

Op de swatchfoto vind je links één veeg met de lipstick en rechts meerdere vegen over elkaar heen.

be-creative-make-up-matte-madness-lipstick-swatch

Bij de linker swatch zie je al hoe gepigmenteerd de lipstick is. Met meerdere vegen heb je een nog diepere intensiteit en daarom een nog een krachtigere tint. De lipstick heeft inderdaad een erg matte finish en swatcht vrij stroef.

be-creative-make-up-matte-madness-lipstick-swatch-2

De lipstick dekt goed, maar is door de donkere tint erg lastig mooi aan te brengen. Dat heb ik eerlijk gezegd vrijwel altijd bij zeer donkere lipsticks. Daarom kun je het beste een lippenseel gebruiken voor een mooi resultaat.

be-creative-make-up-matte-madness-lipstick-swatch-3

Na vijf uur inclusief een lunch ziet de lipstick er zo uit, zoals op de foto hierboven. Dik geslaagd voor de test lijkt mij, want hij zit er nog fantastisch op! Net aan de binnenzijde van de lippen is het wat versleten, maar dat is logisch door de lunch. Met deze lipstick kun je dus met gemak uren je gang gaan, zonder dat je bang moet zijn om op je lippen te letten. Daarbij voelt de lipstick niet droog aan, ondanks de matte textuur. Daarin komt het merk dus ook haar beloftes na.

be-creative-make-up-matte-madness-lipstick-swatch-1

De BE Creative Make Up Matte Madness lipstick kost € 16,95.

BE Creative Make Up is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Voor welke formule zou jij het liefste gaan?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

bychristiana 12 december 2019 - 09:24

Wat een onwijs mooie kleuren, ze staan je alledrie ook goed. Wat goed dat de kleuren zo mooi blijven zitten, wel echt lipsticks die hun geld waard zijn.

Reply
Priscilla 12 december 2019 - 15:48

Wat een mooie lipsticks! Vooral de roze kleur vind ik erg mooi.

Reply
Tessa 12 december 2019 - 16:49

wat een mooie kleuren lipsticks. Ze staan je erg goed

Reply
Natascha - Beautyopinie 12 december 2019 - 19:27

Oh die middelste lipstick dat is helemaal MIJN kleur. Fantastisch mooi, die wil ik nu voor de kerst haha. Mooie kleur en toch everyday kantoor proof!

Reply
Mariska 13 december 2019 - 16:50

Ik vind die laatste donkere kleur wel mooi en chique 🙂

Reply
Bianca 29 april 2020 - 13:38

Vraag, heb jullie lipstick nr 006 Flamingo nog

Reply

Plaats een reactie