BE Creative Make Up eyeshadow quad 004 navy review

door Daphne - verdraaid mooi
BE-creative-make-up-eyeshadow-quad-004-navy-review-1

Blauwe oogschaduw vond ik vroeger helemaal geweldig. Tegenwoordig pak ik er niet zo snel meer naar. Toch blijf ik het een mooie, sprekende kleur vinden. Daarom ga ik me opnieuw opmaken met blauwe kleuren. Ik test hiervoor het BE Creative Make Up Eyeshadow Quad 004 Navy palette.

BE-creative-make-up-eyeshadow-quad-004-navy-review

Het palette is mat zwart, stevig en te sluiten en openen met een kliksysteem. In het palette zit een spiegel. Verder zit er een penseel bij met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een normaal penseel. Van een sponsapplicator ben ik geen fan, maar het penseel ziet er prima uit. Of het ook lekker werkt weet ik niet, want ik heb de tinten getest met mijn gebruikelijke penselen.

BE-creative-make-up-eyeshadow-quad-004-navy-review-3

Swatch

BE-creative-make-up-eyeshadow-quad-004-navy-review-swatch-1

V.l.n.r.: Cloudy, Celestial, Ocean, Cobalt.

De eerste drie kleuren waren wat minder goed gepigmenteerd. De kleur Cobalt blies me omver. Deze kleur maakt alles goed door de romigheid en pigmentatie.

BE Creative Make Up eyeshadow quad 004 navy review & look

De belofte van BE Creative Make Up over het palette: De oogschaduw Quat 004 Navy bevat 4 prachtige tinten, waarmee je oneindig veel looks creëert. Ontdek de ultra langhoudende 3D metal-textuur van de kleur Cobalt.

BE-creative-make-up-eyeshadow-quad-004-navy-review-look-1 BE-creative-make-up-eyeshadow-quad-004-navy-review-look-2 BE-creative-make-up-eyeshadow-quad-004-navy-review-look

Bij deze look draag ik het volgende:
Eerst Ocean en daarna voor meer diepte Cobalt: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Eerst Ocean en daarna voor meer diepte Cobalt: binnenste ooghoek, naar buiten geblend
Lichte bruintint (ND150) van het Zoeva Nude Spectrum palette: transitiekleur in arcadeboog
Celestial: midden van bewegend ooglid
Lichte tint (ND140) van het Zoeva Nude Spectrum palette: onder de wenkbrauwen
Cobalt: onder de ogen

De kleuren Cloudy, Celestial en Ocean hebben best wat fall-out en vallen redelijk snel weg op de ogen na het blenden. Hierdoor moet je de kleuren blijven opbouwen om het gewenste effect te krijgen. Aangezien dit natuurlijk een vrij compact kleurenpaletten is, heb ik voor de transitie- en hightlightkleur hulp van buitenaf gezocht, namelijk van het Zoeva Nude Spectrum palette. Hierdoor kon ik in de arcadeboog nog wat diepte creëren met een lichte bruintint en een highlighter creëren onder mijn wenkbrauwen.

Ik ben niet 100% tevreden over het eindresultaat, maar de diepe, blauwe en krachtige kleur Cobalt heeft ervoor gezorgd dat ik toch blij word van deze look. Dit is de enige kleur die bizar goed gepigmenteerd is en ik er graag nog eens bij pak.

Het BE Creative Make Up Eyeshadow Quad 004 Navy palette is te koop bij ICI Paris XL voor € 20,95

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

10 reacties

Kiki Multem 22 september 2018 - 09:12

Wauw je bent hier overduidelijk goed in! Mooie kleuren en een prachtige look mee gecreëerd.

Reply
Tessa 22 september 2018 - 09:27

Jammer dat het palette tegen viel! Voor die prijs mag je wel beter pigmentatie en minder fall out verwachten!

Reply
Mama Isidore 22 september 2018 - 11:46

Prachtig gedaan. Ik ben meer van de naturel look dus niet voor mij dit pallet.

Reply
Felice Veenman 22 september 2018 - 13:56

o, wat luek. Ik heb er – zoals je weet – helemaal geen verstand van en dacht dat blauw helemaal uit was…maar dit is erg mooi

Reply
Amy 22 september 2018 - 14:35

De kleur Cobalt sprak me meteen aan toen ik je swatches zag.. wauw wat een knalkleur! Ik draag zelf vaak naturel kleuren, dus zou een palette als dit niet snel kiezen, maar vind het jou wel echt heel goed staan!

Reply
Lizzie 22 september 2018 - 19:05

Wauw wat prachtig! Met deze najaarskleuren krijg ik alweer zin en de leuke feestjes met kerst!

Reply
Mirjam Hart 22 september 2018 - 19:16

Wat tof! Bij blauwe oogschaduw moet ik eigenlijk meteen aan ABBA denken 🙂 Maar jij maakt het alles behalve oubollig. Staat je goed!

Reply
Yousra Yasmine 22 september 2018 - 22:30

Wat een mooi pallet! Blauw vind ik altijd wel mooi voor op je ogen! Mooie foto’s! Die kleur staat je super!

Reply
Jouvence 23 september 2018 - 11:03

Je hebt er een erg mooie ooglook mee gemaakt. Zelf zou ik dit soort paletten niet zo gauw kopen.

Reply
karin 24 september 2018 - 10:02

Het staat je heel mooi. Knap dat je jezelf zo op kunt maken!

Reply

Plaats een reactie