BaByliss Super Styler review

door Daphne - verdraaid mooi
BaByliss Super Styler stijltang review

Thuis, maar vooral ook op vakantie neem ik graag multifunctionele tools mee. Zo kan ik makkelijk afwisselen, zonder dat mijn koffer vol zit met teveel verschillende items. Een stijltang die kan krullen, is zo’n tool. Ik ontdekte de BaByliss Super Styler, waarmee je je haar in een handomdraai stijl én, dankzij de afgeronde platen, krult. Ik kan je nu al zeggen dat de stijltang, zoals de naam al zegt, ‘super’ is! Nieuwsgierig geworden? Scroll dan snel verder voor de BaByliss Super Styler review.

BaByliss Super Styler review stijltang afgeronde platen

Thuis hebben we haast om naar het werk of een afspraak te gaan en op vakantie wil je gewoon weer zo snel mogelijk flaneren over de boulevard. Kort gezegd: je wilt niet veel tijd kwijt zijn aan je stijltang. Gelukkig is de opwarmtijd heel kort, namelijk 10 seconden. Dankzij het 3 meter lange, meedraaiende snoer heb je voldoende bewegingsvrijheid. De siliconen plaatbeschermer en hittebestendige mat maken de stijltang zowel gemakkelijk mee te nemen op reis als veilig op te bergen zonder dat je hoeft te wachten dat de platen helemaal afgekoeld zijn.

BaByliss Super Styler review hittebestendige mat stijltang

De stijltang heeft vijf warmtestanden, namelijk 160, 170, 180, 190 en 200°C. Zo heb je voor elk haartype een geschikte stand. Daarbij creëer je dankzij de Micro Heating Matrix technologie langdurig glad haar; zelfs op lage temperaturen. De microprocessor checkt 50 keer per seconde de temperatuur en reguleert zo elk micro-verwarmingselement voor een snelle, constante hitte én een snelle afkoeling. Ook geeft de stijltang een perfect gelijkmatige hitte, dankzij de 2500 micro-verwarmingselementen die verspreid zijn over de volledige plaat. Het klinkt een beetje technisch, maar het komt erop neer dat je stijltang een gelijkmatige verhitting heeft over de hele plaat én gedurende de tijd dat je het gebruikt. Ook goed om te weten: de platen hebben een keramische coating.

Zo werkt de Super Styler

BaByliss Super Styler review micro heating matrix technologie

Voor het aanzetten van de stijltang druk je één à twee seconden op de aan/uit-knop. Dan licht er een wit LED-lampje op en hoor je een geluidssignaal. Hoe fancy! Daarna kun je direct de gewenste temperatuur instellen door kort één of meerdere keren op de aan/uit-knop te drukken. Zodra het lichtje niet meer knippert, is de aangegeven temperatuur bereikt. Voor het aanduiden van de temperatuur is er geen gebruik gemaakt van een digitaal scherm, maar van vijf lampjes voor de vijf temperatuurinstellingen. Na zestig minuten valt de stijltang automatisch uit. Als je de stijltang uitzet, druk je weer op de aan/uit-knop er zal er een geluidssignaal afgaan.

BaByliss Super Styler review siliconen plaatbeschermer stijltang

Let op: zit de siliconen plaatbeschermer nog rond de platen? Dan zal de stijltang om veiligheidsredenen niet aanzetten, omdat het niet aangaat in een gesloten stand.

Review BaByliss Super Styler 

BaByliss Super Styler review

Ik ben een type die een apparaat eerst gebruikt en dan pas de handleiding leest (wie niet?!). Toen ik de stijltang voor het eerst aanzette, was ik dan ook positief verrast toen ik het luxueuze geluidssignaal hoorde. Dat is toch té fancy? De stijltang heeft al een mooi, rank en chique design en dit soort kleine dingetjes maken het nog wat specialer.

Bekijk via onderstaande TikTok hoe ik mijn stijle haar omtover tot krullen!

@verdraaidmooi Wil je stijl haar of krullen? Met de BaByliss Super Styler hoef je niet te kiezen en hoef je maar één tool mee te nemen op vakantie! Stijlen met de stijltang werkt top, maar dankzij de afgeronde platen kun je ook echt snel en eenvoudig krullen maken. Daarbij zakken die krullen gelukkig helemaal niet snel uit en blijft mijn haar lang in model. De stijltang heeft vijf warmtestanden, dus voor ieder haartype een juiste temperatuur. Dankzij de siliconen plaatbeschermer en hittebestendige mat kan je de stijltang snel opbergen en gemakkelijk meenemen op reis. Ik weet wel welke stijltang ik komende vakantie meeneem! ☀️ #babyliss #superstyler #babylisssuperstyler #vanstijlnaarkrullen #stijltang #haartutorial #badhairday #goodhairday #haartool #poweredbybabyliss #styledbyyou #babylissstyling #hairinspo @TheImageFactorypr @babyliss ♬ origineel geluid – Daphne | verdraaidmooi

Ik gebruik al graag de eerder geteste BaByliss Hydro-Fusion stijltang, maar ik merkte direct dat de Super Styler het zou winnen van de twee. Het stijl maken van je haar doen ze allebei echt perfect en snel. Alleen het maken van krullen én het behouden van de krullen in je haar werkt met de Super Styler echt fantastisch. Daarbij is deze variant in alle opzichten gewoon net wat luxer. Niet alleen qua design, maar bijvoorbeeld ook dankzij de Micro Heating Matrix technologie. Daarbij zorgen de accessoires, en dan met name de siliconen plaatbeschermer, ervoor dat je het veilig in je koffer op kunt bergen. Ik weet wel welke stijltang ik komende vakantie meeneem! ☀️

Je shopt de BaByliss Super Styler op BaByliss.com voor € 129,90. Lees ook de andere BaByliss reviews.

BaByliss Super Styler review krullen met stijltang

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie