Babor Easter Egg | paasei met ampullen

door Daphne - verdraaid mooi
Babor Easter Egg paasei met ampullen review ervaring inhoud

Als je me al van afgelopen jaar volgt, dan weet je dat ik een behoorlijke adventskalender-verslaving heb… Toen ik afgelopen weekend de Babor Easter Egg ontving, kreeg ik door al die vakjes er direct een adventskalender-gevoel bij. Dat is het dus niet, want het is een onwijs leuk paasei met 14 vakjes! Gewoon in april al vakjes kunnen openmaken… Dat voedt mijn adventsverslaving wel kan ik je zeggen haha.😅 Ben je benieuwd naar de inhoud? Scroll dan snel verder, want in dit artikel vertel ik je alles over de Babor Easter Egg.

Babor Easter Egg paasei met ampullen review zo werkt het

Dit ei bevat ampullen voor een 2-weekse kuur die perfect op elkaar zijn afgestemd om de huid te laten stralen. Door die combinatie wordt de huid gehydrateerd, opgebouwd, beschermd en strakgetrokken. Breng er simpelweg één per dag aan door het zachtjes in de huid van je gezicht, hals en decolleté te kloppen. Breng daarna je gebruikelijke crème aan.

Inhoud Babor Easter Egg

Het ei bevat 14 vakjes met 10 verschillende ampullen. Vier vakjes zijn dus dubbel. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat er in vakje 1 direct een ampullenopener zit, waarmee je dus heel gemakkelijk zo’n ampul open kunt maken. Ben je hem kwijt? Dan kun je ook bijvoorbeeld een tissue gebruiken. Let op dat je niet puur je handen gebruikt, omdat de verpakking van glas is.

Babor Easter Egg paasei met ampullen review inhoud

 1. Doctor Babor Power Serum Ampoule Hyaluronic Acid. Dat is een revolutionaire booster voor directe hydratatie en opvulling dankzij de acht verschillende hyaluronzuren en aanvullende peptiden.
 2. Doctor Babor Power Serum Ampoule Hyaluronic Acid
 3. Hydra Plus. Die biedt een onmiddellijke, multidimensionele vochtigheidsboost voor maximale hydratatie op alle vlakken. Voor een intensief opgevulde huid en minder rimpels.
 4. Algae Vitalizer. Die biedt dankzij de extracten van groene algen en plankton maximale hydratatie en vitaliteit voor een sterker microbioom en de versterking van de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. Voor een vitale en jeugdige huid.
 5. Perfect Glow. Die geeft je huid een directe glow en een gladde, vlekkeloze huid de hele dag door. Het is dan ook een echte beautyfilter dankzij de glowpigmenten, polysachariden en perfection-peptiden.
 6. Doctor Babor Power Serum Ampoule Beta Glucan. Dat is een concentraat met meta-glucaan en microzilver voor een intensieve verzorging en een direct gekalmeerde en verstevigende huid. Ook kan het bestaande irritaties verminderen. 
 7. Doctor Babor Power Serum Ampoule Beta Glucan
 8. Active Night is als een schoonheidsslaap voor de huid die behoefte heeft aan vernieuwing en verzorging. Voor een onmiddellijk gekalmeerde huid, minder roodheid en geen gespannen gevoel.
 9. Doctor Babor Power Serum Ampoule Vitamin C. Dat geeft een gelijkmatig stralende, gladder uitziende huid met een mooie glow en anti-aging effecten.
 10. Doctor Babor Power Serum Ampoule Vitamin C
 11. Multi Vitamin geeft de verzwakte huid weer nieuwe energie voor een sterkere huid. Het is dan ook voornamelijk geschikt voor een gestresste, lipidearme huid. Voor een gezonde, frisse en stralende huid.
 12. 3D Firming. Die biedt een voelbaar stevigere huid en minder rimpels, zodat de contouren beter gedefineerd zijn.
 13. Lift Express is bedoeld voor een snel lifting-effect. De werkstoffen ondersteunen de rijpere huid en geven ze meer spankracht en elasticiteit. 
 14. Lift Express

Babor Easter Egg paasei met ampullen review details inhoud

Ik denk dat ik na de inleiding niet hoef te vertellen wat ik van het ei vind. Laat dit maar een nieuwe trend worden, zodat we gewoon in het midden van het jaar al een soort adventskalender-unboxing trend hebben! Sowieso ben ik zelf niet zo van de chocolade paaseieren en in combinatie met mijn passie voor beauty, heb ik mijn perfecte ei gevonden.

Babor Easter Egg paasei met ampullen review

Je shopt de Babor Easter Egg op nl.babor.com voor € 49,90.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie