Award Treatment bij Beauty Award winnende salon

door Daphne - verdraaid mooi
residence-de-beaute-award-treatment-8

Résidence de beauté is een salon die al meerdere Beauty Awards op haar naam heeft staan. Ook dit jaar is het beautyinstituut in Ulvenhout weer genomineerd voor een Beauty Award, namelijk in de categorie ‘schoonheidssalon van het jaar 2019’. Ter ere daarvan kreeg ik een uitnodiging om een Award Treatment te ondergaan in de salon. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Scroll verder en kijk binnen in deze prachtige salon.

residence-de-beaute-award-treatment-2

Résidence de beauté heeft al drie andere awards op haar naam staan, namelijk de Beauty Award in 2010 voor ‘beste schoonheidsspecialiste van Nederland’, de Beauty Award in 2014 voor ‘beste schoonheidssalon van Nederland klein’ en de LaVieSage Award 2015 voor ‘beste LaVieSage salon van Nederland’.

residence-de-beaute-award-treatment-5

Na eerder genomineerd te zijn voor de Beauty Award in de categorie ‘schoonheidssalon van het jaar’, hoopt Evelien samen met haar team de prijs aanstaande zondag in de wacht te slepen. Met alleen al genomineerd te zijn voor deze prijs, wil zeggen dat deze salon in de top drie staat van beste schoonheidssalons in Nederland! Daarom moet ik eerlijk zeggen dat ik voor de Award Treatment er al wel veel van verwachtte. Dat kan toch niet anders met zo’n salon?

residence-de-beaute-award-treatment-6

Beleving op zich

Résidence de beauté is gevestigd op een makkelijk te bereiken locatie met tal van gratis parkeerplaatsen voor de deur. Je komt binnen in een prettige, lichte en vooral ruime salon met veel ramen en daarom ook echt daglicht. Aan de achterzijde vind je een lange tafel waar je kunt wachten op je behandeling. Het is geen standaard wachtruimte, maar een verlenging van het prachtige visitekaartje van de salon zelf.

residence-de-beaute-award-treatment-1

Verspreid in de salon staan verschillende beglaasde vitrinekasten met daarin verscheidene reinigings- en verzorgingsproducten met tal van prachtige merken én voeding. Zoals Evelien zelf al zegt: “Wij werken met een beauty totaalconcept met gezondheid en beauty. Echte schoonheid ontstaat van binnenuit.”

residence-de-beaute-award-treatment-12

In de ruimte is een klein deel afgeschermd met vitrage, waar je je heerlijk op kunt laten maken. Zo ben je afgeschermd van het groter geheel, terwijl dat door de doorschijnende vitrage zeker niet zo voelt.

residence-de-beaute-award-treatment-4

Ontspannende beautybehandeling

Na het gastvrije ontvangst met zuiverende verse thee, zelfgebakken havermout koekjes en een zelfgemaakte smoothie, kon de behandeling beginnen! Ook hier is aan alles gedacht voor een zo ontspannen mogelijke sfeer en belevenis. Met rustgevende muziek op de achtergrond en een voorverwarmde stoel (lekker voor de spieren in je rug!) begon Eva aan de reiniging van mijn huid. Nadat alle make-up uit mijn poriën verwijderd was, kreeg ik een peeling die enkele minuten in moest werken. In de tussentijd masseerde Eva mijn schouders en nek. Daarna kreeg ik de Cosmedix Sculpted Mask op mijn gezicht. Dit is een peel-off masker met onder andere hyaluronzuur, kurkuma en citroenzuur.

residence-de-beaute-award-treatment-9

Het masker rook heerlijk fris naar citroen en deed me eerlijk gezegd denken aan Limoncello! Het masker moest zo’n vijftien minuten intrekken en in de tussentijd kon ik niets meer doen dan heerlijk ontspannen. Mijn wangen en neusvleugels tintelden van het masker, maar gelukkig niet op een onprettige manier! Na het verwijderen van het masker, kreeg ik nog een heerlijke dagverzorging aangebracht. Mijn huid voelt egaal, intens gevoed en gehydrateerd!

Huidanalyse: het onzichtbare zichtbaar

Na de behandeling was het tijd voor de huidanalyse met de Observ 520. Met dit apparaat kun je als het ware door de huid heen kijken en wordt het onzichtbare zichtbaar. Het brengt de schade in beeld die je dus met het blote oog niet ziet. Hoe is mijn huid eraan toe? Verzorg ik mijn huid voldoende? Heb ik mijn gezicht genoeg beschermd tegen de zon?

Met het apparaat kun je in een paar minuten nakijken of je onder andere veel roodheid in je gezicht hebt, hoe je poriën eruit zien, of je zonneschade hebt opgelopen. Ik verzorg mijn gezicht voor mijn gevoel wel goed, maar ziet de Observ 520 dat ook zo? Ja, gelukkig wel! Ik heb een normale huid, niet te droog en niet te vet. Alleen de huid onder mijn ogen is erg dun, maar dit is helaas erfelijk en zie je duidelijk aan mijn standaard aanwezige donkere kringen. Ook de zonneschade valt reuze mee! Er is wel iets, maar niet veel zonneschade te zien op de huid. Hierdoor ben ik nog wel eens goed op gewezen dat de zon beschermen tegen UV-straling erg belangrijk is!

residence-de-beaute-award-treatment-7

Résidence de beauté moet winnen!

Na de verhelderende huidanalyse en de heerlijk, ontspannende behandeling snap ik goed dat deze salon genomineerd is. Alles is tot in de puntjes geregeld en je wordt erg goed geïnformeerd gedurende de behandeling. Het is voor mijn gevoel niet zomaar een behandeling, maar een ware beleving vanaf het moment dat je binnen stapt!

residence-de-beaute-award-treatment-11Niet alleen is de behandeling prettig en de salon prachtig, maar ook Evelien en haar team zijn enorm spontaan en zorgen voor een warm bad. Links op de foto zie je Eva. Zij heeft de behandeling en huidanalyse bij me uitgevoerd. Aan de rechterkant zie je Evelien, de eigenaresse van résidence de beauté. Beide dames stralen in hun werk en maken het plaatje compleet!

Over compleet gesproken: zonder make-up ben ik eigenlijk natuurlijk niet ‘af’. Daarom werd ik na de behandeling opgemaakt met diverse producten van Artdeco. Eva heeft me een lichte en frisse make-uplook aangemeten. Heel anders dan hoe ik het normaal doe en dat zorgt ook voor nieuwe inzichten. Ik ben er blij mee!

residence-de-beaute-award-treatment-10

Als kers op de taart kreeg ik fijne verzorgingsproducten mee naar huis. Zo kan ik thuis mijn huid verder verwennen!

Ik wens Evelien en haar team heel veel succes voor aanstaande zondag en hoop enorm dat de Beauty Award naar hen gaat! Het is ze enorm gegund én verdiend! Bedankt dames voor de fijne beleving!

Wil jij ook een behandeling bij résidence de beauté? Kijk dan eens op haar website naar de diverse opties en ervaar het zelf!

residence-de-beaute-award-treatment-3

Deze behandeling heb ik ontvangen ter review.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

7 reacties

Tessa 12 april 2019 - 07:53

Zo te lezen heb je een heerlijke dag gehad!

Reply
Janet 12 april 2019 - 22:02

Oh wat lekker zeg. Het lijkt me heerlijk om mezelf zo in de watten te laten leggen, maar ik doe het eigenlijk nooit. Moet ik toch eens doen!

Reply
melanie Hoogvliet 13 april 2019 - 15:16

Dat lijkt me een heerlijke dagje! En wat een prachtige salon.

Reply
Manon 13 april 2019 - 17:44

Lekker zo’n momentje voor jezelf toch? Ik moet zeggen dat ik er nog nooit van had gehoord, maar hoop dat ze winnen!

Reply
Nadia 14 april 2019 - 08:01

Heerlijk zo’n momentje voor jezelf… Moet ik ook nodig weer eens in gaan plannen!

Reply
Wanda 15 april 2019 - 10:58

Echt een ontspannend momentje voor jezelf! De salon ziet er inderdaad erg sfeervol uit. Mooie foto’s ook!

Reply
Deb 23 april 2019 - 22:44

De behandeling lijkt me echt een ervaring op zich. Heerlijk om zo verwend te worden. Zo te zien hebben ze gewonnen, lijkt me een hele bijzondere salon.

Reply

Plaats een reactie