ARTDECO Waterproof Maker review

door Daphne - verdraaid mooi
artdeco waterproof marker review-1

Niet alleen in de zomer, maar ook zeker door de warme waterdamp die vanonder het mondkapje naar boven komt, zorgt ervoor dat mijn mascara er niet de hele dag meer on-fleek op zit. Ik ben alleen niet zo’n fan van waterproof mascara, omdat het mijn wimpers vaak hard maakt en dus sneller laat breken. Gelukkig heb ik nu wat gevonden wat er eigenlijk tussenin zit waardoor mijn mascara geen kant meer op kan! Ik vertel je er alles over en geef je mijn mening, zodat ook jij met een gerust hart mascara kunt dragen. Daarom lees je hier de ARTDECO Waterproof Maker review.

De paraplu van je wimpers

artdeco waterproof marker review

Deze Waterproof Maker maakt elke mascara smudge- en waterproof. Het is een transparante fixing gel die je voor zowel je wimpers als wenkbrauwen kunt gebruiken en bedekt je wimpers zonder ze te verzwaren.

Dat het je mascara echt waterproof maakt, betekent ook dat je een waterproof reiniging nodig hebt om het product te verwijderen. Ik gebruik zelf de Garnier SkinActive Micellair reinigingswater in olie, die waterproof make-up gemakkelijk verwijdert.

artdeco waterproof marker review-2

Het is niet gelijk het borsteltje wat ik snel voor een normale mascara zou kiezen, maar dat maakt niet uit. Mijn wimpers zijn al gesepareerd en hebben al het juiste effect (lengte en/of volume) gekregen bij de reguliere mascara. Dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Gebruiksaanwijzing & review ARTDECO Waterproof Maker

Je gebruikt het door eerst je normale mascara aan te brengen op de jouw gewenste manier. Als die droog is, kun je de Waterproof Maker aanbrengen. Ik breng het vooral op het uiteinde van de wimpers aan, waar ik dit product nodig heb en dus niet helemaal vanaf de wortels van de wimpers.

Je hebt maar heel weinig product nodig voor een goed resultaat. Daarom ben ik blij dat dit product na opening 12 maanden houdbaar is in plaats van bij normale mascara’s slechts 3 maanden. Zo heb je er extra lang plezier van en hoef je geen halfvolle verpakking weg te gooien als je dit niet dagelijks gebruikt.  

artdeco waterproof marker review look

Ik heb er afgelopen jaar al één volledig opgemaakt en dit is dus mijn tweede verpakking. Dat zegt natuurlijk al wel veel over wat ik van het product vind. Het grootste voordeel is dat ik geen consessies meer hoef te doen voor een goede mascara. Ik kan gewoon mijn favoriete – niet waterproof – mascara gebruiken en het waterproof maken wanneer ik dat wil. Daarnaast maakt het mijn wimpers niet zwaar of extreem hard (wel wat harder dan de reguliere mascara die ik gebruik), waardoor ze gelukkig niet afbreken.

Dus geen panda-ogen meer als je ineens in een regenbui, huilbui of wat voor situatie ook belandt waarbij er veel gevraagd wordt van je mascara. De ARTDECO Waterproof Maker kost € 10,95 en is verkrijgbaar bij geselecteerde schoonheidsspecialistes. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Klik dan hier. Het is vrij van parfum en parabenen.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

Plaats een reactie