ARTDECO Perfect Color Lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
artdeco-perfect-color-review-2-3

Zonnige dagen, betekent andere make-up. Eén item wat in de zomermaanden altijd in mijn tas zit, is een lichtroze lipstick. Dat staat mij altijd beter als ik net wat bruiner ben. Ik ga vandaag een roze tint van ARTDECO testen, namelijk de ARTDECO Perfect Color Lipstick 909 Watermelon Pink. Met zo’n naam, moet het wel een zomerse tint zijn!

artdeco-perfect-color-review

De Perfect Color ‘Watermelon Pink’ lipstick is onderdeel van de voorjaar- en zomercollectie ‘Flirt with the Mediterranean Life’. Hierin neemt ARTDECO je mee in de eerste tekenen van een warme zonnestraal die opkomt in de mediterrane stad.

De lipstick zit verpakt in een zwart glanzende, kartonnen verpakking. De huls van de lipstick is volledig glanzend zwart met daarop de merknaam in zilveren letters. De minimalistische huls vind ik klasse hebben. Hierdoor mis ik alleen wel de kleur van de lipstick. Aan de onderzijde kun je alleen de cijfers vinden van de lipstick. Dus als je meerdere lipsticks uit deze collectie hebt, dan heb je een uitdaging om ze uit elkaar te houden.

Swatch

artdeco-perfect-color-swatch-909-review

De lipstick voelt erg romig aan en is mooi op te bouwen. De rechter swatch laat één laagje zien en bij de linker swatch heb ik de lipstick opgebouwd. De kleur is op deze foto trouwens wat donkerder dan dat deze daadwerkelijk is. Op de lipswatches in deze review, zie je de daadwerkelijke kleur.

Look & Review ARTDECO Perfect Color Lipstick

Volgens ARTDECO is dit een klassieke, hydraterende lipstick met een zeer hoge pigmentatie. De lipstick zou een romige en soepele textuur hebben met een optimale dekking. De 3D-textuur zou zelfs zorgen voor een optisch plumping-effect. Verder is deze lipstick verrijkt met hyaluronzuur en vitamine E.

Naast deze mooie beloftes, ben ik zelf ook altijd benieuwd hoe lang de lipstick daadwerkelijk op de lippen houdt. Daarom vind je hieronder twee foto’s. De eerste foto heb ik direct na het aanbrengen gemaakt. Foto twee is drie uur later gemaakt.

artdeco-perfect-color-swatch-909-1-review De foto’s laten al zien dat deze lipstick heel mooi is en gelijkwaardig slijt. Het heeft een prachtige glanzende kleur die na enkele uren verdwijnt. Daarnaast loopt de lipstick niet uit in de lijntjes rondom je lippen.

artdeco-perfect-color-swatch-909-review-lookDe tint Watermelon Pink is een felle, maar tegelijkertijd frisse kleur. Hierdoor is het voor mij een fijne en erg draagbare kleur deze zomer. De Perfect Color Lipstick is erg romig en voelt daarom heel hydraterend aan. Met deze textuur glijd je als het ware over de lippen. Hierdoor leent de lipstick er zich voor om makkelijk tussendoor bijgewerkt te worden. Je kunt zelf bepalen hoe dekkend je de lipstick aangebracht wilt hebben. Met één laagje heb je de kleur wel op je lippen, maar blijft het transparant. Door meerdere lagen aan te brengen, creëer je een volledige dekking. Of de lipstick ook echt een plumping-effect heeft, kan ik niet zeggen.  Wel is het gewoon écht een fijne en mooie lipstick.

Heb je liever een lipstick die nog wat langer blijft zitten dan drie uur? Dan adviseert ARTDECO deze lipstick te gebruiken in combinatie met de Magic Fix. Zo wordt de lipstick ineens vlek-, water- en kusbestendig volgens het merk. Of het écht werkt, kan ik je niet vertellen omdat ik het product niet heb. Alleen het lijkt me het proberen waard!

artdeco-perfect-color-review-2 De limited edition Artdeco Perfect Color Lipstick 909 Watermelon Pink is verkrijgbaar bij geselecteerde schoonheidsspecialistes voor € 11,95. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Klik dan hier.

Houd jij van zulke zomerse tinten?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Tessa 20 juni 2019 - 07:21

Het is inderdaad een mooie zomerse kleur. hij staat je erg goed

Reply
Sonja 20 juni 2019 - 11:34

Toffe kleur zeg… Ik heb een paar producten en ben zeer tevreden over dit merk.

Reply
Deb 20 juni 2019 - 21:19

Ik vind dit een hele mooi flamingo roze kleur! Staat je ook geweldig en ook zo heerlijk zomers. Denk dat dit ook een kleurtje voor mij zou zijn.

Reply

Plaats een reactie