ARTDECO Moisturizing Skin Tint review

door Daphne - verdraaid mooi
artdeco-moisturizing-skin-tint-review

Voor een stralend uitziende huid heb je niet veel make-up, maar wel de juiste producten nodig.  Een getinte dagcrème, oftewel een BB cream is dan een prima basis. Daarom lees je hier de ARTDECO Moisturizing Skin Tint review.

artdeco-moisturizing-skin-tint-review-2

De BB cream zit in een handige tube met een vrij dun gaatje, waardoor je het product makkelijk en hygiënisch uit de verpakking krijgt en niet te snel uitschiet. Het enige wat ik mis in deze crème is een SPF bescherming. Dat kun je gemakkelijk oplossen door een spray met SPF aan te brengen over de make-up. Zo kun je alsnog voor je favoriete BB cream kiezen. 

Volgens ARTDECO werkt de zachte kleur egaliserend, door de onregelmatigheden van de huid mild te camoufleren en geeft het een frisse en stralende teint. Verder worden lijntjes en poriën optisch verzacht en verbetert het de elasticiteit van de huid. De textuur verfrist de huid en zorgt voor extra vocht. Het bevat vitamine E en hyaluronzuur. artdeco-moisturizing-skin-tint-review-3

De ARTDECO Moisturizing Skin Tint is verkrijgbaar in drie tinten, namelijk 3 light, 6 medium en 9 dark. Ik laat je op de swatch de lichtste tint zien. De BB cream heeft bijna geen geur, alleen in de verte ruik je iets fris-zoets.

Look & review Artdeco Moisturizing Skin Tint

Hieronder zie je twee foto’s. Op de linkerfoto heb ik niets op mijn gezichtshuid. Op de rechterfoto heb ik de Moisturizing Skin Tint aangebracht. Hier heb ik verder nog geen gebruik gemaakt van andere poeders, zoals een bronzer, blush of highlighter.

artdeco-moisturizing-skin-tint-review-look

Ik heb het advies van ARTDECO opgevolgd en het product met mijn vingers aangebracht. Dat is trouwens niet ongewoon voor mij, want dat doe ik bij vrijwel iedere dagcrème of foundation. Bij het swatchen van de tint was ik bang dat het net wat te donker zou zijn voor mijn hele lichte huid. Gelukkig is dat niet het geval! Het geeft mijn huid een subtiele en egale dekking. Rondom mijn neus had ik wat roodheden, maar die zijn mooi verzacht.

Op de foto’s hieronder heb ik een blush en bronzer aangebracht om de look af te maken.

artdeco-moisturizing-skin-tint-review-look-1

Door dit product heeft mijn huid een mooie glow. Buitenom de natuurlijke en egale dekking, vind ik mijn huid de hele dag door prettig aanvoelen. Het voelt heel gehydrateerd en blijft goed zitten. Gedurende de dag worden de plekjes rondom mijn neus weer wat meer zichtbaar, maar om dat te voorkomen kun je deze crème natuurlijk prima combineren met een concealer.

De ARTDECO Moisturizing Skin Tint is te koop voor € 20,85. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Klik dan hier.

Ook handig om te weten: dit product is op het vlak van huidvriendelijkheid en dermatologisch goedgekeurd. Verder bevat het geen parabenen en talk en is het geschikt voor de gevoelige huid.

artdeco-moisturizing-skin-tint-review-1

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Natascha - Beautyopinie 9 oktober 2019 - 08:26

Wat een leuk product! Ik gebruik dagelijks zoiets (nu van Origins) maar die is net op. Klinkt wel als een mooi alternatief. Je ziet niet heeeel veel verschil maar wel net zo’n sun touched glow 🙂 Like!

Reply
Tessa 9 oktober 2019 - 16:36

klinkt als een fijn product

Reply

Plaats een reactie