ARTDECO Embrace Hydra Cocooning | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
Artdeco-Embrace-Hydra-Cocooning

De nieuwe ARTDECO Embrace Hydra Cocooning collectie bevat hydraterende en voedende producten die de dagelijkse schoonheidsroutine tot een ritueel maken en zo de persoonlijke schoonheidsbalans vinden. De verbinding van water, als kostbare bron, en het verlangen naar meer tijd voor onszelf inspireerde ARTDECO om de collectie te creëren.

artdeco-moisturizing-skin-tint

Moisturizing Skin Tint – € 20,85 – 25 ml
Dit is een ultralichte, voedende crème voor een frisse, geperfectioneerde teint. Het egaliseert de teint en rimpels en poriën worden verzacht. Hierdoor is het een comfortabele combinatie van een luchtige gel met het aangename gevoel van een crème. Dit product is vrij van parabenen en talk en is huidvriendelijk en dermatologisch getest.
artdeco-color-booster-lip-gloss

Color Booster Lip Gloss – € 13,15
Deze lipgloss geeft de natuurlijke kleur van de lippen een boost en verandert de kleur volgens de individuele pH-waarde. Daarom varieert de kleur van rosé tot zachtroze. De lipgloss is hydraterend en voedend, dankzij de combinatie van abrikozenpit-, perzikpit- en druivenpitolie. Het voelt niet plakkerig op de lippen en is huidvriendelijk en dermatologisch getest.

artdeco-hydra-care-lipstick

Hydra Care Lipstick – € 15,35
Deze lipstick heeft een ander kleurenpallet, dan je normaliter zou verwachten. De buitenste, gekleurde strepen bevatten het bestanddeel Swertia Chirata voor een egaliserend effect. De transparante, binnenste streep bevat hyaluronzuur voor een hydraterende, verzorgende werking. De transparante dekking zorgt voor een natuurlijk effect. De lipstick is vrij van parabenen en dermatologisch getest.

ARTDECO is verkrijgbaar bij geselecteerde schoonheidsspecialistes. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Tessa 13 juni 2019 - 08:38

Die lipsticks zijn erg mooi! vooral de derde is prachtig

Reply

Plaats een reactie