Ardell Magnetic Liner & Lash review

door Daphne - verdraaid mooi
Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-review

Wil je een stralende ooglook met valse wimpers, die je in een handomdraai aanbrengt zonder lijm? Met de Ardell Magnetic Liner & Lash breng je valse wimpers aan door middel van een magnetische eyeliner in combinatie met magnetische wimpers. Ik ben erg benieuwd of ze echt blijven zitten zonder lijm en of ze een windvlaag kunnen weerstaan. Daarom lees je hier de Ardell Magnetic Liner & Lash review.

Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-review-4

De wimpers uit de set zijn de Wispies. Je zou deze al kunnen kennen, want ze zijn ook verkrijgbaar in de reguliere vorm met lijm. Al heeft die variant een transparante band en deze variant een zwarte band. Mijn voorkeur gaat uit naar een zwarte band, omdat het er dan meteen uitziet alsof je een eyeliner hebt gezet bij je wimperrand.

Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-review-1

In de set vind je, behalve natuurlijk de wimpers, ook de Magnetic Gel Liner in de kleur Black en een eyeliner penseel.

Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-review-3

De eyeliner is écht heel zwart en dat vind ik erg mooi en het meest natuurlijk en krachtig in combinatie met valse wimpers. Het potje is veel groter dan de inhoud, want er zit slechts 2 gram in. Toch is dat meer dan genoeg om de wimpers verschillende keren te kunnen hergebruiken. Ik heb ze nu zo’n vijf keer hergebruikt en de bodem is nog niet in zicht.

Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-review-2

Het kwastje is klein, maar is van goede kwaliteit en daarom kun je er ook een mooie lijn mee zetten. Alleen een wing zet je niet zo makkelijk met dit penseel, maar daar hoeft ook niet per se de magnetische eyeliner te zitten. Je kunt de wing dus met een gebruikelijke eyeliner zetten als je dat wilt.

Look & review Ardell Magnetic Liner & Lash

Je brengt de gel liner aan op schone en droge oogleden en voor het beste gebruik prime je de oogleden eerst. Ik heb de gel liner trouwens zelf aangebracht over mijn oogschaduw heen en dat werkte prima. Je brengt twee lagen gel liner aan over de lengte van de bovenste wimperlijn. Dan plaats je de magnetische wimpers op de gel liner, op het moment dat het nog semi mat is. Druk de wimpers aan en dan ben je klaar!

Hieronder vind je vier foto’s waarbij ik twee keer recht in de camera kijken en twee keer omhoog kijk. Steeds is de eerste foto zonder valse wimpers en met één laagje mascara en de tweede foto met valse wimpers, zodat je goed het effect kunt zien.

Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-look-review-1 Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-look-review-2 Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-look-review Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-look-review-3

Ik vind de wimpers er natuurlijk uitzien en vooral bij de aanzet zorgen voor een voller effect. De wimpers plakken goed als je er maar voor zorgt dat er niet teveel tijd tussen het aanbrengen van de gel liner en de wimpers zit. Dat was bij mij in eerste instantie wel het geval, omdat ik de voor-foto’s ging maken. Alleen was toen de gel liner al teveel opgedroogd en moest ik een extra laagje aanbrengen. Breng je de wimpers aan op een sticky laag gel liner, dan blijven ze goed en voor een langere periode zitten.

Ardell-Magnetic-Liner-&-Lash-look-review-4

Het verwijderen van de wimpers gaat gemakkelijk. Doe het natuurlijk wel voorzichtig als je de wimpers nog wilt hergebruiken. Het verwijderen van de gel liner is een ander verhaal. Je hebt sowieso een remover op oliebasis nodig en dan alsnog moet je geduld hebben. Laat het watje met de remover een tijdje weken op de oogleden voor je de gel liner verwijdert. Ik heb deze stap een paar keer moeten herhalen voor alles verwijdert was. Je moet dus niet bang zijn dat de gel liner gaat vlekken gedurende de dag, want het zit goed vast!

Ik vind de magnetische wimpers een leuk alternatief voor wimpers met lijm. Zeker als je nog niet veel ervaring hebt met valse wimpers, dan vind ik dit een goede optie om het aanbrengen onder de knie te krijgen. Door de gel liner krijg je namelijk net wat meer de tijd en krijg je wat minder snel vlekken dan wimpers met lijm.

De Ardell Magnetic Liner & Lash kost € 14,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl. De gel liner is waterbestendig en bevat geen parabenen en latex.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Sonja 27 december 2019 - 18:27

Oh ik wil hem oooooooook! Dit lijkt mij echt easy peasy!

Reply
bychristiana 29 december 2019 - 09:50

Interessant! Ik ben zelf dus ook niet handig met het aanbrengen van wimpers met lijm, terwijl ik het wel altijd echt heel mooi vind.

Reply
Babs 30 december 2019 - 14:32

Ik zag ze laatst in de folder staan en twijfelde of ik ze zou gaan kopen…Maar zo te lezen zijn ze makkelijk in gebruik en zien er mooi uit! Fijne review!

Reply

Plaats een reactie