Aquafresh Senses tandpasta review

door Daphne - verdraaid mooi
aquafresh senses tandpasta review

Ik ben bang dat ik echt burgerlijk ben geworden, want toen ik de laatste Bluxbox opgestuurd kreeg met een nieuwe fruitige tandpasta, was ik razend benieuwd. Gelukkig kreeg ik al reacties dat ik niet de enige nieuwsgierige was, dus dat vind ik een mooi excuus om het te gaan testen! Je leest daarom hier de Aquafresh Senses tandpasta review in de variant eucalyptus, lime & mint.

aquafresh senses tandpasta review-2

Waarom ik zo enthousiast wordt van een tandpasta? Nou omdat het een fruitige smaak zou hebben met de beloftes die je bij een tandpasta mag verwachten. De smaakcombinatie van fruit en munt zorgt volgens Aquafresh voor een frisse kick en geeft een verfrissend en schoon mondgevoel. Je hebt niet alleen de eucalyptus, lime & mint variant die ik je nu laat zien, maar ook de grapefruit, lemon & mint variant met een geel-oranje look.

aquafresh senses tandpasta review-1

Review Aquafresh Senses tandpasta

Net zoals bij een ‘normale’ tandpasta belooft Aquafresh ook bij deze tandpasta de vertrouwde formule, dus dat het de tanden reinigt en beschermt tegen gaatjes, het tandglazuur versterkt en een fris en schoon mondgevoel geeft. Alleen dan met een ‘boost van smaak’.

aquafresh senses tandpasta review-3

De verpakking is leuk en het idee heel goed. Ik vind alleen de smaak bijzonder en echt even wennen. Dat komt met name doordat de limoen de overhand heeft qua smaak en daarom mis ik de frisheid van mint. Ik gebruik normaal gezien de Aquafresh Intense Clean en daar word je overspoeld door de frisse mint smaak. In vergelijking met die variant is het verschil dan natuurlijk nogal groot. Buitenom dat je echt even aan de smaak moet wennen (en dat natuurlijk ook persoonlijk is), voelt mijn mond en voelen mijn tanden wel echt schoon. Daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om.

De Aquafresh Senses tandpasta is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat voor € 2,29 en vind je natuurlijk in de nieuwste Bluxbox.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

bychristiana 30 mei 2020 - 08:14

Haha, ik ben bang dat ik echt burgerlijk ben geworden, daar moest ik wel om lachen;-) Ik kan me een beetje voorstellen dat je aan de smaak moest wennen, ik vind het in ieder geval wel weer heel vernieuwend van Aquafresh. Zelf gebruik ik altijd Sensodyne tandpasta en daar ben ik heel tevreden over.

Reply
Deb 2 juni 2020 - 19:28

Wij gebruiken ook altijd de normale aquafresh. Ik wil deze variant zelf wel proberen, maar hoef er echt niet mee aan hte komen bij mijn man, die is meestal niet zo in voor aparte smaakjes, hij zou het liever bij de vertrouwde smaak houden 😊

Reply

Plaats een reactie