Apraise Lash & Brow Power serum review

door Daphne - verdraaid mooi
apraise-power-serum-review-2

Ik heb van nature redelijk lange, maar geen volle wimpers. Door gebruik van verschillende wimperserums is de conditie van mijn wimpers stukken vooruitgegaan. Het afgelopen jaar gebruikte ik het serum van M2 Beauty (een prima serum, maar niet zo fijn voor je portemonnee) en het serum van Kruidvat (wel fijn voor je portemonnee). Deze keer test ik een wimperserum die qua prijsklasse tussen die twee varianten in zit. Daarom lees je hier de Apraise Lash & Brow Power serum review.

apraise-power-serum-review-1

Het serum verdikt en versterkt zwakke of broze wimpers en wenkbrauwen binnen vijftien dagen. Dat komt vooral omdat de formule verrijkt is met de Optiplex-groeitechnologie. Hierdoor zorg je voor een optimale haarverankering en worden haartjes gestimuleerd om sneller te groeien.

Op de afbeelding hieronder vind je de volledige ingrediëntenlijst. Na Aqua staat Glycerin, dat de huid hydrateert en vocht vasthoudt. Propylene Glycol is een textuurversterker dat vochtverlies tegengaat. Biotinolyl Tripeptide-1 (plek 6) versterkt de haarzakjes en voorkomt het breken en uitvallen van wimpers. Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (plek 7) bevordert de groei van je wimpers op natuurlijke wijze. Het voedt de haartjes diep, zodat haaruitval voorkomen wordt. Panthenol (plek 8), oftewel vitamine B5, trekt vocht aan.

apraise-power-serum-review-3

Je ontvangt het serum in een kartonnen doosje met daarop meer informatie en de bestanddelen. De flacon zelf voelt kwalitatief goed en stevig aan. Je draait het open en daar vind je een klein kwastje, zodat je het product gemakkelijk langs je wimperlijn kunt aanbrengen. Je moet dit volgens Apraise twee keer per dag doen.

Review Apraise Lash & Brow Power serum

Ik kan je niet laten zien hoe mijn wimpers er voor het gebruik van een serum eruit zien, omdat het zou betekenen dat ik eerst maanden geen serum zou moeten gebruiken. Daar voel ik niks voor, omdat ik nu zoveel minder ruzie met mijn wimpers heb bij het aanbrengen van mascara. Wat ik wel kon checken en daarom ook gedaan heb, is kijken of ik veranderingen zag ontstaan. Zijn mijn wimpers korter geworden, minder vol of vallen ze sneller uit? Misschien denk je: zie je dat dan als je je wimpers iedere dag ziet? Ja, ik ben een beautyblogger die heel wat close-up foto’s maakt van haar ogen, dus ik kijk er continu met een vergrootglas naar. De foto die ik hier heb toegevoegd van mijn wimpers is alweer een tijd geleden gemaakt toen ik het serum zo’n maand gebruikte. Pas dan vond ik dat ik het verschil echt goed merkte. Over de foto gesproken… Mijn wenkies zijn ondertussen wel wat minder aanwezig, dus let daar vooral even niet op. 😉 Je kunt dit serum trouwens ook gebruiken voor je wenkbrauwen, maar ik ben zelf tevreden met mijn wenkbrauwen; behalve dan op de foto hè ;).

apraise-power-serum-review

Ik merk vooral dat ik het volume behoud van mijn wimpers. Ze worden niet zo extreem lang, maar zijn wel sterker. Dat valt op doordat ik minder wimpers verlies bij bijvoorbeeld het verwijderen van mijn make-up. Ik heb het idee dat ik bij het Kruidvat serum net wat meer haartjes verlies.

Het Apraise Lash & Brow Power serum is verkrijgbaar op cosmeticaspecialist.nl voor € 22,20 | 10 ml.

Gebruik jij een wimperserum?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie