Apraise Eye Cream review

door Daphne - verdraaid mooi
apraise-eye-cream-review-3

De huid onder je ogen is dunner dan de rest van je gezicht en verdient daarom wat extra liefde. Ik heb van nature donkere kringen. Daarom zoek ik een oogcrème die ze wat kan oplichten en tegelijkertijd de huid kan hydrateren. Je leest hier de Apraise Eye Cream review die deze dingen belooft!

apraise-eye-cream-review-4

De oogcrème zit in een ronde flacon met een pompje. Zo kun je de crème goed doseren en werk je hygiënisch. De huid onder je ogen is immers al gevoelig genoeg. De flacon zit verpakt in een blauw kartonnen doosje met een open hoek waar de flacon uitsteekt. Hierop vind je meer informatie en de bestanddelen.

Ingrediënten

Ik licht enkele ingrediënten uit die hoog op de lijst staan. Ze worden namelijk vermeld in volgorde van hoeveelheid. Dat wil zeggen dat het ingrediënt dat het meest voorkomt, bovenaan staat.

apraise-eye-cream-review-2

Naast water (op nr. 1) staat Isostearyl Isostearate hoog op de ingrediëntenlijst (op nr. 2). Dit is een koolzaadolie dat de huid hydrateert door het vochtvasthoudende vermogen. Nummer 3 is Cetearyl Alcohol en is gelukkig een goede alcohol voor de huid. Het zorgt er niet alleen voor dat water en olie kunnen worden gecombineerd in de crème, maar ook voor een crèmige textuur die de huid zacht laat aanvoelen. Caprylic/Capric Triglyceride (nr. 4) is een mengsel van twee vetzuren die als hydraterende en verzorgende stof voor de huid worden toegepast. Ook verschillende andere stoffen die ik nader bekeken heb dragen bij aan de hydratatie van de huid, zoals het laatste ingrediënt wat ik toelicht, namelijk Glycerin (nr. 7). Dit bindt zich aan water, wat het vochtverlies van de huid tegengaat. Zo is de huid beter bestand tegen uitdroging.

Beloftes en review Apraise Eye Cream

Volgens Apraise is dit een hydraterende en ophelderende oogcrème die de ogen verkwikt. De extracten van witte bloem en cafeïne bevorderen de doorbloeding, laten donkere kringen vervagen en verminderen zwellingen onder het oog. Je gebruikt de crème door het ’s ochtends en ’s avonds zachtjes rond en onder de ogen met kloppende bewegingen aan te brengen tot het volledig door de huid is geabsorbeerd.

apraise-eye-cream-review-1

Het is een lichtgewichte crème. Je ruikt het bijna niet, maar heel in de verte bespeur je een frisse geur. Je klopt het makkelijk in de huid, het trekt snel in en laat een hele egale, zachte huid achter. Daarom is het ook een prima basis voor onder een concealer. Die kan ik namelijk helaas nog niet helemaal aan de wilgen hangen, want het is geen wondermiddel die mijn donkere kringen volledig aan kan. Wel haalt het de scherpe kantjes eraf en licht het iets op. Verder blijft de huid rondom mijn ogen gedurende de dag gehydrateerd aanvoelen, waardoor de make-up er net wat mooier op blijft zitten. Kortom: ik vind het een fijne crème door de zachte, hydraterende en ophelderende formule.

De Apraise Eye Cream kost € 22,10 – 30 ml en is verkrijgbaar via cosmeticaspecialist.nl.

apraise-eye-cream-review

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Babs 6 november 2019 - 13:38

Klinkt als een fijne oogcrème! Vooral de cafeïne die erin zit is wel wat voor mij. Alles wat een beetje helpt tegen mijn wallen is mooi meegenomen! Fijne review, bedankt!

Reply
Sonja 7 november 2019 - 18:27

Ik vind je eigenlijk nog te jong voor een oogcrème, maar wie weet is vroeg beginnen juist wel een goed idee.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 10 november 2019 - 19:19

Je bent nooit te jong denk ik! Je hoort op verschillende plekken dat het slim is om vanaf je 25e anti-rimpelcrème te gebruiken en die leeftijd ben ik al gepasseerd 😉.

Reply
bychristiana 7 november 2019 - 18:50

Ik smeer ook dagelijks trouw met een oogcrème. Ik heb er nu een van Filorga en daar zitten een soort lichtreflecterende deeltjes in, waardoor hij dus echt wel verschil geeft, ook al is dat effect dan maar tijdelijk. Ik denk dat het sowieso heel belangrijk is om de huid rondom de ogen altijd goed gehydrateerd te houden. Voorkomen van rimpeltjes kan je natuurlijk nooit, maar wellicht kun je de ouderdomsverschijnselen wel een beetje uitstellen;-)

Reply

Plaats een reactie