Annemarie Börlind Hyaluronic Pad Mask review

door Daphne - verdraaid mooi
annemarie borlind hyaluronic pad mask review

Lange dagen en korte nachten, ik denk dat we ze allemaal wel eens hebben. Druk op je werk, veel te volle agenda of, in mijn geval, veel pijn en daarom weinig slaap. Annemarie Börlind komt met een sheet mask die voor onmiddellijke revitalisatie zorgt voor een stralende en frisse huid. Ik heb genoeg van die herkenbare dagen, dus een goed moment om het masker te testen! Daarom lees je hier de Annemarie Börlind Hyaluronic Pad Mask review.

annemarie borlind hyaluronic pad mask review-1

Op de afbeelding hierboven vind je de volledige ingrediëntenlijst. Ik licht wat bestanddelen toe. In het masker zit botanisch hyaluronzuur. Die structuur en samenstelling is gelijkwaardig aan het menselijke hyaluronzuur en heel belangrijk voor de huid. Het helpt de vermoeidheid van de huid namelijk effectief te bestrijden en heeft een hydraterende en egaliserende werking. Konjakwortel egaliseert en kalmeert de huid. Carrageenan verzacht en houdt het vocht vast. Phenethyl Alcohol verzorgt de huid en heeft tegelijkertijd een antibacteriële werking.

annemarie borlind hyaluronic pad mask review-2

Gebruik en review Annemarie Börlind Hyaluronic Pad Mask

Voor je het masker aanbrengt, reinig je je huid goed. Daarna haal je het masker uit de folie en breng je het aan op de huid. Laat het zo’n 10 minuten inwerken voor je het masker verwijdert. Het merk belooft met dit masker een vitale, frisse uitstraling voor een stralende huid.

annemarie borlind hyaluronic pad mask review-3

Het masker zit verpakt tussen twee hardplastic folies. Dat is wel handig, omdat je dan niet meer zo zit te klungelen om het masker uit elkaar te halen of uit te vouwen. Het masker zelf voelt siliconen-achtig aan, is doorzichtig en erg flexibel. Je moet even de tijd nemen om het masker aan te brengen en goed tegen je huid aan te drukken, want anders valt het gemakkelijk van je gezicht. Het enige deel wat echt bleef ‘zweven’ was bij mijn neus, want dat was beduidend groter dan mijn neus zelf en kon ik daarom niet makkelijk vastdrukken. Bij voorgevormde maskers ben ik normaliter gewend dat het veel serum bevat, maar dit masker was juist vrij droog en vond ik daarom niet hydraterend. Mijn huid had na gebruik wel een glow, maar ik had er wel behoefte aan om het direct te hydrateren met een crème. Met wat meer serum had ik dit masker fijner gevonden.

De Annemarie Börlind Hyaluronic Pad Mask kost € 12,95. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier. De werking en verdraagzaamheid is wetenschappelijk bevestigd. Daarnaast bevat het geen derivaten en minerale oliën en is het masker vegan.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

Rachel 8 mei 2020 - 21:45

Hihi ik vind een masker foto altijd zo leuk! En wat heb je er weer een mooie en bondige review over geschreven! Ik ga morgen eens een masker avondje houden.

Reply
Tessa 10 mei 2020 - 09:07

Dat klinkt goed! Mijn laatste masker was echt een flop

Reply
bychristiana 11 mei 2020 - 09:06

Oh, deze lijkt me heerlijk! Ik ben sowieso al fan van de producten van Annemarie Borlind en ik gebruik altijd graag producten met hyaluronzuur.

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 12 mei 2020 - 19:37

Oeeeh! Deze lijkt me heel fijn om eens te proberen. Leuke review!

Liefs
X

Reply
Deb 19 mei 2020 - 18:04

Het wordt tijd dat ik ook eens een maskertje ga gebruiken, heb een hele lading liggen om uit te proberen 😂

Reply

Plaats een reactie